|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.10.2007 10:05:38   
san
preveliko pridobivanje kilogramov lahko privede tudi do preeklampsije, kar pa je zelo nevarno, pomoje zato doktorji tolk težijo. ker meni je tudi na koncu prvih dveh nosečnosti v zadnjih dveh mesecih teža tolk narasla na mesec, da me je G skoz kregala, ampak jaz sploh nič več jedla kot prej nisem, kvečjemu manj, ker me je vse tiščalouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
24.10.2007 10:20:39   
Naja31
San, pajkice so še vedno in user posted image . Ali pa sem jaz čisto out.

Verjetno si bom najprej kupila kakšno oblekico, ali pa tuniko. Zadnjič sem ugototavljala, da je itak moderna nosečniška moda, tako da ne bo problem najti kaj tudi v navadnih trgovinah. Edino hlače pa kakšno krilo pa bo treba nosečniško.

Preveč kg pa nikakor ni fajn. Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila nekje okrog 25 kg, in je bilo kar preveč. Pa sem se cel čas tolažila, da ni nobene panike, da sem čisto ok, ampak je bilo to bolj metanje peska v oči. Sem na koncu kar zatekala, da o tem, da sem bila kot en slon sploh ne govorim. In tudi po porodu kg niso šle kar tako dol. Še zdaj, pred drugo nosečnostjo, sem imela 10 kg več kot pred prvo nosečnostjo, ko sem bila kar precej suha. Zato pa zdaj tako zelo pazim kaj in koliko jem, pa to da mi je še vedno bolj slabo kot ne, pomaga, da se ne redim. Saj če se zdaj ne bi zredila nič, bi bilo ok.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.10.2007 10:21:31   
Dinki
Glede krčev...tudi jaz (če se le da, ker so mi tako priporočili) pojem na dan eno banano in obvezno vsaj en jogurt in moram potrkat, da zaenkrat nimam še nobenih krčev...zgleda res pomaga.

Joj...srečke vse iz morfologije...jst že tko koooomi čakam, da vidim mojega malega pingiča k se bo premetaval al pa če bo spal, sej je vseen, sam da bo vse OK....ga že prav pogrešamuser posted image ...a ni to čudno, pa skoz je ubistvu pri meni, pa se vseen veselim, da ga malo vidim.... res je zanimiva tale user posted image  user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.10.2007 10:26:57   
Katy13
Zdravo punce.
Tudi mene je včeraj novica iz Postojne šokirala. Ne moreš verjeti, da se še danes dogajajo takšne stvari, glede na to kako je zdravstvo razvitouser posted image  Sicer sama nisem nameravala rodit tja, ker sem predaleč (iz Koroške). Bom kar v Slovenj Gradcu rodila.

Včeraj popoldan sem kihnila in me je v trebuhu zelo ostro zabolelo in potem počasi pojenjalo. Ali je to normalno? Sama sem razmišljala, da je to zaradi pritiska, ki nastane pri kihanju. Mogoče pa sem bila tudi v takšnem položajuuser posted image  Danes sem že tudi kihnila in se bolečina ni pojavila. Ali se je že kateri to zgodilo? V petek imam pregled in bom vprašala G, kaj poreče na to. Upam, da ni kaj hudega.

Vidim, da ste nekatere že začele opremljati za user posted image  in kupovati stvari. Sama še nisem začela, čeprav me že mika, da bi kaj kupila, vendar bom začela nekje proti koncu decembra. Doma imam le eno stekleničko, ker sem izkoristila kupon, ki je bil v eni reviji in je bila zapadlost oktober. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.10.2007 10:27:56   
Nasy
Mene danes matra grlo, sem začela med malo bolj jest, pa me je zdej ena malo ustrašla, da je med alergen, da ga ne smemouser posted image Pa glih sem si misnla it nardit med z limono..na zdej, bo treba it v lekarno..
Glede nabave..midva sva malo začela, da se nama porazdelijo straški, ker vsega naenkrat ne bova zmogla. Imava že voziček, posteljico, oblekice imam doma shranjene od sestre, le oprat jih še moram. Zibko si bomo izposodili, previjalno mizico pa računam na darilouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.10.2007 10:37:09   
lucalu
Nasy, če te boli grlo pa misliš, da ne smeš meda... si daj na žlico sladkor in nato gor stisni limono - pa pojej, seveda! user posted image  Zagotovo pomaga!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.10.2007 10:38:39   
Dinki
Joj Katy13...tud jst moram it še po flaško s tem kuponom user posted image . Dobr, da si me spomnila, ker velja le še do konca tega meseca....

San, tudi jaz se strinjam, da so pajkice še danes super...kako dolge pa? oz. kaj imaš pa spodaj - žabe?
Mene skoz baše to, da imamo v službi kodeks o oblačenju in mormo bit dosledni. Za doma imam tako ogromno idej kaj obleči, za v službo mi pa skoz dela preglavice user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.10.2007 10:47:54   
Nasy
Ma meni cukr ne gre za jestuser posted image bom malo meda vseeno, s čajem. Čaj mi nima okusa, če ni meda noter user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.10.2007 10:53:46   
lucalu
Za grlo itak pomaga limona, ne pa tisto kar je zraven! user posted image  Ampak, če ti ni, ti pač ni - razumem kako je to!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
24.10.2007 10:54:37   
Dinki
Nasy, zakaj ne meda? Jaz ga pojem vsako jutro eno žlico + tako kot ti praviš...mi ni čaja brez medu.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
24.10.2007 11:07:16   
san
nasy med je res alergen, sam otroci do drugega leta ga ne smejo, ne pa nosečnice. jst to prvič slišimuser posted image , ga stalno v čaj dajem.

glede pajkic - no, jst sm mislila, da glede na zelo hitro menjajočo se modo, da so že out, še dobr, pol bom pa celo enkrat modernauser posted image .

dinki imam različne dolžine: dolge, pa tričetrt, v različnih barvah. če mam tiste tričetrt imam spodaj žabe, pač v taki barvi kot zgornji del. tko, mal se hecam, pa kombiniram. če mam dolge, imam obvezno škornje. zdej, če maš bolj tako službo (banka, ministrstva, tajništvo), potem po moje pajkice niso ravno ok. vsaj, ko sem še sama delala v tajništvu, je bilo treba res pazit, da si lepo napravljen, da te kakšna pomembna starnka ne zaloti. sploh bi pomoje mojega direktorja kap, če bi prišla preveč casual oblečena. potem raje kakšne lepe žabe gor, pa oblekco ali pa krilo. men zdej na srečo ni treba skrbet, kaj nase navlečem - glavno da ni umazano, pa pomečkano.
mam pa pajkice v bistvu zato ker sem bolj zmrznjen tip, da me ne zebe.

oblekice za malega pa mene tudi že matrajo, včeraj sem že skoraj kupila par cotk, pa sem se pol prepričala, da je še prezgodaj in vrnila. morm vsaj do morfologije zdržat, za vsak primer, če so se zmotil, pol me pa pomoje noben več ne ustavi.

katy med kihanjem se pa tudi men včasih to zgodi, pa mislim, da ni nič hudega

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
24.10.2007 11:11:09   
Nasy
no, sej jst sem tudi prvič slišala zdaj, da naj nebi smele meduuser posted image Za dojenčke tudi vem, da ga ne smejo. Jst ga stalno dajem v čaj, že toliko let, zelo rada si ga namažem tudi na kruh. No, po malem ga bom jst kr uživala, bom pa poskusila najti kaj o tem. Sej če ne pretiravaš, po mojem ni panike? 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
24.10.2007 11:16:51   
meridaub
nekaj za nosečnice se najde tudi v Newyorkerju, ene majčke iz viskoze rezane pod prsmi. Čisto za nosečnice.

tudi mi2 še nič nisva kupovala. Greva pa v soboto v IKEO po posteljico, brisačko, previjalno podlogo, stolček za hranjenje....je lepo in ceneje.

za voziček se odločava med dvema....katerega boste kupile ve?Gledava peg peregro , eden je modularni sistem, ki ima vse zraven, avtosedež, ki gre na voziček, košaro, pa sedeč voziček, prevleko za pokrivanje, zaščito v košari, da lepo leži, pa košaro spodaj za kej prevažat, pa torbico s previjalno podlogo, pa dežno prevleko. Drugi voziček je pa brez košare, se ga čisto nagne - za malega dojenčka in potem se ga posede za večjega....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
24.10.2007 11:29:19   
Naja31
Med vem da majhni otročki ne smejo, nosečnice pa mislim, da lahko.

Meni je quinny buzz full všeč, samo se še nisem odločila, ali sem pripravljena dati toliko denarja za voziček. O drugih vozičkih pa sploh nisem razmišljala.  

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
24.10.2007 11:30:35   
san
jst za vozičke še nič nisem gledala. men je super, če ma lupinco in veliko košaro spodaj. pa prevleka za dež je tud fajn in vreča za zimo.
sem pa hotla napisat, da ma hm letos super modo, vse kot da bi bilo za nosečnice delano. dolge majice od logga, pa take oblekce in majče stisnjene pod prsmi in široke v trebuhu, pa hlače na široko elastiko sm tud vidla. je mal za pogledat it.

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
24.10.2007 11:39:22   
Dinki
San, hvala za info in modne nasvete user posted image ..ne boš verjela ampak delam v marketingu v velikem podjetju in bi načeloma moral biti ravno naš sektor najbolj neobremenjen s takimi stvarmi, ampak naše vodstvo misli drugače in zato imamo tako kot je user posted image .
Meridaub...midva sva se za voziček že odločila - Jane Slalom Pro, ker je lažji od Quinija. Kupila pa ga bova po novem letu.

Še eno vprašanje imam, predvsem za tiste, ki so že mamice. Ko začnem kupovati pajacke, katero številko naj kupim...sodelavke so mi odsvetovalle nakup najmanjše številke, ker prehitro preraste...kaj pravite ve iz svojih izkušenj?
Drugače pa tudi jaz že komaj čakam na te nakupe, booom pa tudi jaz počakala še na morfologijo, na potrditev user posted image ...pol pa kot pravi San, me nič več ne zaustavi...no ja, razen denar user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
24.10.2007 11:46:28   
meridaub
hvala za odg Dinki. Koliko stane tale Jane slalom pro?Kaj ima vse zraven, ko ga kupiš?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
24.10.2007 11:55:30   
lucalu
Jaz sem tudi razmišljala o vozičku Quinny buzz - in najverjetneje bo to to! Verjetno pa enkrat po novem letu...

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
24.10.2007 12:01:46   
meridaub
a je quinny buzz za novorojenčka tudi?Ali samo za večje?Kaj boste pa imele od začetka?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
24.10.2007 12:01:49   
san
...no ja, razen denar

no, ta pa tudi meneuser posted image

glede št. je pa res da do 56 škoda kupovat, mogoče enga pajacka, za iz porodnišnice. jaknica ali bundica nujno malo večje, ker morš čez vse cunje spravit, da ni pretesna - se pravi 62 ali 68 cm.
jst sm mela par cotk, res mal 56 št. (ene dve majčki, pa dvoje hlačke, pa pajacka), ostalo pa pol 62 in pa nekaj 68, ostale sem kasneje dokupiila. morm še povedat, da je bilo vseh cotk občutno preveč. tko, da ne preveč pretiravat.
no, moj drugi se je pa še velikan rodil 58 cm, pa 4220 g, tko, da je takoj nosil 62 št. oblekic in mu je bil pajacek bundica 68 pretesen čez vse cunje.

p.s. dinki tole vodstvo pa morate mal u roke vzet, na marketingu si pa ja lahko mal več eksperimentiranja privoščite.
jst sm našim na marketingu tko zavidala, matr so ble vedno hudo napravljene (sam je bla pa tekstilna firma)

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
24.10.2007 12:10:06   
san
a je quinny buzz za novorojenčka tudi?Ali samo za večje?Kaj boste pa imele od začetka?

men se zdi, da zraven paše lupinica od maxicosi- ja za novorjenčke, pol ko pa sedi je pa buzzz. sam ne me preveč za besedo vze - lohka da se je že kaj spremenil model

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
24.10.2007 12:19:48   
Dinki
no, no...sej to ti pravim...grozni so !!!!veš kolk smo mi enih praznih besed okoli oblačenja pri nas porabili, pa nič...poleti ne smeš kazat ramen???? (očitno je boljš met od švica fleke na rokavih), pa ne smeš met sandalov - odprtih prstov???(očitno je boljš met gljivice)...ma, pa ne bomo o tem....se ne splačauser posted image ...škoda mojih živcev, jih bom bolj rabila pri nas doma kmal user posted image ....
...se opravičujem vsem ostalim za motenje s to neprimerno temo.....

Meridaub....voziček Jane je v istem finančnem rangu kot Quiny Buzz. Poleg sedišča lahko dokupiš (ali pa kupiš že komplet) še lupinico in košaro. Poleg dobiš torbo s previjalno podlago in dežni plašč.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
24.10.2007 12:33:57   
lucalu
Za Quinny buzz-a kupiš lupinico Maxi-Cosi, pa košara za novorojenčke se kupi (dreamy buzz)
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lucalu -- 24.10.2007 12:39:26 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
24.10.2007 12:46:39   
Naja31
Lucalu, ta mi je zelo všeč user posted image  za punčke. Fantka ne morem ravno not dat.

Velikost pajackov je pa zelo odvisna od velikosti dojenčka. Jaz nisem imela nič 56, je imel kar takoj 62, je bil pa težek 3850 gr in velik 53 cm. Nekaj stvari sem dobila, ki mu jih nikoli nisem oblekla, ker so mu bile takoj premajhne.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.10.2007 12:49:53   
san
iii, lepa kombinacija barv

ja, pri tej št. 56 je tko, da ma res sam enkrat ali dvakrat oblečen, pol pa prec preraste

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Kako pereze dojenčkova oblačila?
Sadrika

Kako perete dojenčkova oblačila?

Ločeno od ostalih oblačil (46%)

Skupaj z ostalimi oblačili (54%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!