Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Moj pa ne vem, kaj bo jedel.
. In tako danes spet studiram kaj
Namažem z malo gorčice, dam gor česen v prahu, baziliko...kar ti pač paše. Zelo dobro je, če raztopiš zeliščno maslo (jaz kupujem tisto s česnom) in to poliješ čez ribico. In te začimbe se čez noč fantastično premešajo in prepojijo meso. Potem dam malo olivnega olja, ga segrejem in na vroče olje dam potem ribico, ki jo prepečem. Te začimbe potem porumenijo in ko so v celoti porumenele, potem dam gor vinčeka. Tu je fejst dobro, če potem zmanjšaš ogenj, pokriješ meso in denstaš, da se meso zmehča. Potem odkriješ, da viček izpari, naprej pa tak kak sem že napisala.

