Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.Drugače pa je stanje nespremenjeno še vedno je prisoten krvav izcedek,ampak kot sem napisala,me njega ni več strah,ker vem,da ni povezan z maternico ampak z nožnico,pač je počila verjetno kaka žilica in sedaj počasi teče....sploh nočem razmišljat drugače.
.
lahko vprašam koliko si noseča?
V glavnem: o nosečnosti se sploh nisva NIČ pogovarjala, če ne štejem vaginalnega UZ-ja, kjer je na hitrico zmeril dolžino (rekel je samo - dobesedno: "Tule se začne in tule konča, razdalja je 2 cm in pol."), utripanja srčka mi ni pokazal, niti ni komentiral, če je vse ok - tako sklepam, da je, drugače bi verjetno kaj rekel
Komentiral je samo izvid dr. Kobala iz Leonišča (kolposkopija), da "če on tako pravi, naj bo".
Po zakonu bi mi moral zadevo sicer izdati on, ampak bi morala jaz to od njega izterjati, česar si pa ne drznem, ker bom potem še bolj tretjerazredno tretirana
V preteklih treh nosečnostih mi je sestra pri taistem G izdala mat. knjižico brez plačila, sem pa prebrala na netu, da če knjižico kupim v knjigarni, nisem upravičena do povračila stroška le-te, samo če bi mi jo direkt G zaračunal
Potem bi lahko na ZZZS dobila povrnjene stroške, denar pa bi oni potem izterjali od G! Adijo, pamet
Mogoče katera ve, koliko mat. knjižica stane??
je za tvoje tedne popolnoma po "predpisih"
Me je direktor dons na HODNIKU sprašval, kdaj imam rok in kdaj grem na porodniško. Ajajaj...takta pa nima prou zlo velik tale naš direktor!!
, da ti ne more tiste boge knjigice dat....
Cel