Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. sem se čist vživela. ja, eč ti pa materinske en more dat, pol pa bog pomagaj. nas takole nategujejo. ja, reci mu, da je njegova dolžnost, da ti da m.k. in to zastonj. oni pa pol trošjo ta dnar drugač. res nepošteno.
), pri vaginalnem UZ mi je vsakič pokazal utripajoč srček (danes mi ga ni - ej, res sem si želela videti, kako bije
).
Se zavedam, da gre za moje kaprice oz. nosečniško preobčutljivost, ampak vseeno sem pričakovala "prvi pregled", ne pa by-the-way "vunbacanje"
Sem pač iz preteklih nosečnosti navajena drugačnega odnosa pri taistem dohtarju
Vedno je bil velik čvekač in je znal naložiti ogromno zanimivih opažanj pri UZ-jih, ob pogovoru,... Ne vem, mogoče ima on sam kakšne osebne težave in ne zna ob delu izkopiti tega
!!!
tako da sploh ne bom presenečena, če bodo hotli kake evrote za knjižico. Še dobro, da mi ve date informacije, da mi to morajo dati zastonj. Jaz se bom že zbunla - če pa si ne bodo dali reči, pa jim bom rekla, da jih bo strela zadela, ker so hudobni z nosečnico
, če te starka prekleje