fragola
|
Punce dober večer, oglašam se komaj zdaj, ker pač prej ni ratalo. No prvi pregled je šel mimo, sem malo razočarana, ker prvič ni blo moje ginekologinje(zbolela), čeprav tudi ta ginekolog ni slab. Imela sem vaginalni ultrazvk, po izračunih naj bi bla noseča 6tednov in 4 dni, vendar ginekolog meni, da sem manj, ker zarodka se še ni nevem kako dobro vidlo, vendar pravi, a je vrečka v maternici in da je 99% siguren da je vse ok! Prestrašil me pa je, ker mi je rekel, da imam eno tekočino v maternici in je mislil, da je kri, ma ni bla baje da je še sluz od ovulacije! sem dala kri in je rekel, da je uredu, tako da se niamam kaj bat. Vendar mam pregled čez 14 dni, ker takrat se bo vidlo več! Sestra mi je celo rekla, na podlagi krvi, ker mam 2000 nevem koga, da pa ne bojo dva . Sem samo debelo pogledala saj nobeden od naju dveh nima v sorodstvu dvojčkov? Sem se pa načakala za pregled od 9:30 sem bla tam končala pa sem 14:20 tko ,da vam povem, da sem pršla domou trudna kot da bi kopala vrt cel dan! Srčno upam, da ima ginekolog prav in da je vse vredu!
|