anonimna thumbs up
|
Tako, jaz sem s pregleda Spet ginekologov slab dan? V glavnem: o nosečnosti se sploh nisva NIČ pogovarjala, če ne štejem vaginalnega UZ-ja, kjer je na hitrico zmeril dolžino (rekel je samo - dobesedno: "Tule se začne in tule konča, razdalja je 2 cm in pol."), utripanja srčka mi ni pokazal, niti ni komentiral, če je vse ok - tako sklepam, da je, drugače bi verjetno kaj rekel Komentiral je samo izvid dr. Kobala iz Leonišča (kolposkopija), da "če on tako pravi, naj bo". Poleg vsega moram pa tokrat materinsko knjižico sama kupiti v knjigarni!! Po zakonu bi mi moral zadevo sicer izdati on, ampak bi morala jaz to od njega izterjati, česar si pa ne drznem, ker bom potem še bolj tretjerazredno tretirana V preteklih treh nosečnostih mi je sestra pri taistem G izdala mat. knjižico brez plačila, sem pa prebrala na netu, da če knjižico kupim v knjigarni, nisem upravičena do povračila stroška le-te, samo če bi mi jo direkt G zaračunal Potem bi lahko na ZZZS dobila povrnjene stroške, denar pa bi oni potem izterjali od G! Adijo, pamet Mogoče katera ve, koliko mat. knjižica stane?? Rok poroda je določil 4.6.2008, noseča sem 8 tednov (ZM: 29.8.2007). Naš knedeljček je velik že 2,5 cm Vsaj slikico imam, kjer se krasno vidi glavica in celo rokice in nogice Ko bom prebavila neprimeren odnos in izkoriščanje, bom prav enkratne volje