Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa sporoči, koliko se vidi, ker sem jaz prbližno toliko noseča kot ti.
... Nisem bla na forumu, ker sem se slabo počutila, sem misllia da mam gripo, no danes sem šla pa k zdravniku in sem dobila antibiotike. Upam da bo zdaj boljš. Pa ležat moram... Bo pa vsaj čas za forum
da jo gre iskat... Saj ne morem verjet, zdaj pa res vem da sem
moj dragi... Pa sploh ni nč kompliciral. Zdaj smo res že kar noseče, ja. Jaz že fejst čutim, ne morem nobenih hlač zapet in sem šla v soboto po nosečniške kavbojke.... Kriza! Mogoče bom pa res dvojčke mela ko sem že zdaj tak debeluh
za fino opravljen pregled
Sem ravno požrla orjaško dozo kislo pekoče juhe, mmmmmmmmmm, mi je teknila
, sam ne tako da bi kaj prišlo vun pogledat, sam tako da se slabo počutim kar naprej in da mi do ničesar ni. Meso mi smrdi,jajca tudi.... Iz službe grem direktno v bolnico, potem domov in je ura 6 zvečer ko pridem, pa se mi res ne da še knjige odpirat, saj me razumete a ne?
Pa še malo me bodo očitno, ker imam ob 13 pregled.