|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 20:18:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
   RE: OKTOBER 2006
26.10.2007 20:26:08   
Arabela

Katarina že spi...user posted image user posted image user posted image ... sem jo položila v posteljo, pa je kar zaspala.... prejšnje dni pa čaga... mogoče je to zato, ker je ati prišel domov..user posted image
No saj bomo videli kakšna bo noč...

Lahko nočko...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.10.2007 20:39:20   
moci
čer, jaz grem tudi spat. sem napol mrtva in po mojem ne bo lahka noč. ji ful iz noska tečeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.10.2007 20:40:09   
Maxica
Meni je pa ful postalo slabo. Prej sem eno poli salamo jedla, nakar se mi začne vzdigovati, sem mislila, da bom na mestu bruhala. Sem spila malo gina, pol se mi je pa vse skupaj preselilo v želodec, me navija sto na uro. Zdaj mi je možek skuhal čaj iz janeža in kumine. Ubogec, je mislil iti na rekreacijo, pa se ji je odpovedal, da bo otroka spravil spat. Ljubezen moja pridna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.10.2007 20:48:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Katarina že spi...user posted image user posted image user posted image ... sem jo položila v posteljo, pa je kar zaspala.... prejšnje dni pa čaga... mogoče je to zato, ker je ati prišel domov..user posted image
No saj bomo videli kakšna bo noč...

Lahko nočko...

Lan tudi. Ga je mož sam prijel po večerji, pa mu je že zadrnjohal. Upam na boljšo noč, kot je bila prejšnja.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.10.2007 20:49:32   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Lu, nočem te strašit, ampak mene so "nadrli" ko sva z Matjažem takrat prišla na urgenco, kaj sem čakala toliko časa s tako visoko vročino. Pa je imel pred tem krčem tako visoko vročino samo 1 dan.

In če ne pomaga paracetamol, sirup ...  da nič ne pade, mislim, da ne boš maredila škode če mu daš pol, ali pa iz previdnosti (če se prav spomnim, ste bolj lahkokategorniki) mogoče 1/3 Voltaren svečke...

Men je P rekla, da naj ga samo ohlajam in če do pon. ne bo bolje, da naj grem nazaj user posted image user posted image Zdaj moje dete ubogo spi. Voltarena pa res nimam. Dala sem mu Calpol. Pri svečkah za v ritko je pa rok pretekel (7/2007)user posted image Grem jutri nove nabavit.

Pa še en nasvet prosim. Glede uspavanja smo se menile včeraj al kdaj, anede. Midva imava velike probleme z Majo. Oba naenkrat ne gresta spat. Najprej Tian, potem čez cca urco pa še Maja. In ona ga vedno kvčaka. Pa tuli, vpije samo da malega zbudi. Jaz seveda pridem v sobo in dobim pop****, uspavam T. nazaj; Maji rečem, da mora zaspat in grem ven iz sobe. Potem gre ponavadi mož nazaj, ker Maja še kar trmari in nagaja. Je notri tudi po 15 min ali več in ko Maja ne neha tudi on gre. Zdaj pa k vprašanju. Sva jo že pustila, da se je stulila pa je zaspala. Ampak ko pa kliče, da hoče mamico pa samo da pridem, jo pokrijem pa zaspiuser posted image Ampak pomojem ni fajn, da grem potem k njej ko se pa moj tako matra na vse pretege, ali pač?

Maxica od Poli ti je slabo? Mogoče je pa gin krivuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.10.2007 20:57:23   
Maxica
Lu, kako pa Maja v vrtcu zaspi, so ti vzgojiteljice kaj povedale, je tudi tam problem? Po moje vaju vaša punčara le malo preizkuša in ugotavlja, do kje lahko gre. Z možem se pogovorita in naredita plan, ki se ga potem dosledno držita. Mah, saj vem, da je težko, sploh pri tej starosti...
Sicer pa, ne, gin meni res vedno pomaga. Prav za želodec, da se mi dvakrat fino rigne, pa sem nova. Zihr je Poli, sem je po stotih letih kupila, pa že vidim, da je spet ne bom sto let.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.10.2007 21:06:36   
Lu
V vrtcu včasih vzgojiteljica sedi pri njej na postelji. Midva tega nikoli nisva prakticirala. Plan je pa res treba nardit, samo kaj, ko se meni pa srce trga, ko tuli tam not. Pa mene kliče.user posted image Bo treba potrpet.

Poli pa naša Maja obožuje. Skoz bi jo jedla. Ampak jo moram kar krotiti.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.10.2007 21:16:01   
muki1
Brina in mamica
Matjaž in mamica
.................. malo pozno, a vseeno od vsega srca vse najboljše za rojstni
dan. Veliko zdravja, veselja, crkljanja in kakšne bratce in sestrice vama
želim.

user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.10.2007 21:19:05 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
26.10.2007 21:19:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pa še eno nezgodo smo lihkar imeli. Me pokliče Max, mama, poglej, Lan je sam splezal na kavč. Pogledam, pa se Lan veselo smeji na kavču in leži kot car. Sem šla hitro do njega, ker sem imela občutek, da dol pa ne bo znal lih lepo splezat. Nakar spet, si car pripelje eno škatlo do kavča in spleza po njej do kavča. Nakar se z možem sam spogledava, je že pikiral dol s kavča, kar nekakšen preval je v zraku naredil. Groza, sem se prav tresla. Saj ni lih visoko, sam prijetno pa tudi ni bilo za videti. Jej, mulc.user posted image
važno, da je vse ok. naš tut pleza na vse... še kuhinjski stol si do stopnice potisne, spleza na stopnico in poskuša naprej na stol, da bi iz njega dosegel stikalo za luč user posted image @lina in altati, naši frkolini pa iste norčije delajo user posted image

Maxica, sem vedela, da bo vse ok z Maxom v vrtcu. sej bo kmalu dojel čemu je vrtec namenjen. mogoče bi mu pa kakšno svojo sliko tam pustila v omarci, da bi te lahk šel pogledat vmes, ko mu bo dolgčas. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.10.2007 21:19:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image user posted image user posted image user posted image mene je pa dragi povabil na kreslinov koncert. 3. vrsta user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me bomo pa v četrti sedele in skoz klepetale user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.10.2007 21:19:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Ja pa še eno vprašanje. Ja, danes so me sama vprašanja.

Kje poleg trgovine Zibka lahko še kupim prevleko za odejo mere 100x140 user posted image

mi kupili odejo v ikei in tut prevleke tam in pašejo gor. http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10442-3/

nov avatar user posted image user posted image lep!

Lu, kadar pri nas mož gre tamaučka uspavat, se js ne vmešavam. poskušam bit čimbolj tiho, ker se mu bi scotalo, da bi me slišal in vedno uspe. je bilo pa enih 3x kr hudo ja, sem dala baby phone na tiho in jokala zravn. ampak, če bi enkrat prišla notr, pol bi mali vedno preizkušal kje je tista meja, ko se sesujem in me dobi. tako pa je tudi mož dober za uspavanje in se ne pritožuje več. no, ko njega zagleda vedno zajoka, ampak se pomiri v nekaj sekundah.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.10.2007 21:19:49   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Oh, zdaj pa sem se nasmejala...kakšen dober link user posted image . Tudi jaz pomembna.
me veseli, da sem te v boljšo voljo spravla user posted image
upam, da je Neža bolje in Iva tudi... pa lep vikend vam želim! uživajte kolkr se da...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.10.2007 21:25:01   
frrrr
js sm tut pozna s čestitko... ampak to je že cel mesec tako in ne more nobena bit huda user posted image

Brina in mamica pikapolona + Matjaž in mamica Evik - čestitke za 1. svečko!

user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
26.10.2007 21:29:04   
frrrr
zdej grem ap spat.. se mor zjutraj bolj zgodaj zbudit, ker se morm učit... ob 11ih imam izpit user posted image me mika, da ne bi šla... bomo videli kaj bo...

vava, mere sem vpisala...
@lina, pikapolona, tasha, sivkamivka, psaša, Evik - mer vaših otročkov pri enem letu še nimam. sem jih spregledala ali še niste iemli pregleda.

nočko!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.10.2007 21:32:55   
frrrr
to vam morm še povedat: sem rezervirala studio v Sončnem parku Vivat od 16. do 18.11. - bom napadla muki user posted image če mi pa katera pomaga, bom pa tut vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.10.2007 21:49:05   
Lu
Na koliko časa lahko NAJPREJ dam CAlpol? MAli full vroč, mati pa panična user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.10.2007 21:52:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Na koliko časa lahko NAJPREJ dam CAlpol? MAli full vroč, mati pa panična user posted image

a res nimaš nobene svečke?
jaz mislim, da prej kot po 6-ih urah ne smeš. Trpijo ledvičke.
Daj ga v banjo in ga ohlajaj!!!!
Ali pa mu vsaj rokice in nogice zavij v hladno mokro pleničko. Pa čelo lahko tudi.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.10.2007 21:54:48   
Lu
Svečkam je rok uporabe potekel 7/07. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.10.2007 21:58:34   
Maxica
Ekola, pa je zakuhal še Max. Čez 39. Groza, pa bo spet "fajn" noč.user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
26.10.2007 22:06:18   
mis
Joj bolančki, pocajtajte se!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.10.2007 22:07:29   
mis
Naša je pa šele mal čez pol deseto omagala. Čista ponočnjakinja je. Pa noro dobre volje zvečeruser posted image  Pa tako rabi obraz. Da se drži, pa lepo zaspi. Brez tega ni šans...

Upam na vašo in našo mirno noč

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.10.2007 22:10:09   
Lu
Joj mAxica. Štala.

Pomojem je Tian nekaj v vrtcu fasal, ker baje ena driska razsaja. In revček je pop. še driskat začel.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.10.2007 22:18:12   
altati
Maxica- kako je pa Lan?
A Max ima samo vročino??? Al je še kakšen prehlad vmes???

Lu- kako je Tian? si ga uspela kaj ohladit?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.10.2007 22:31:16   
piskot
spet sam smrkate pa kasljate. ne se po vremenu zgledovat! gremo novim zmagam naproti. se jutri imamo svetlo popoldne pol nam bodo pa spet noc zrihtali sredi dneva.

lu ubogi tian. upam da bo kmal boljse. jaz bi ga ze kam peljala. ce mu sirup ne pomaga. posiljamo mu en kup skratkov za pozdravit.

prevleko za kovtrcek takih dimenzij pa svilanit dela. a hoces eno? imam 3 iste. pa je ena se zapakirana? sem jo tako ali tako mislila nekomu oddat. dobis ob priliki, al ti jo posljem po posti? no tkole, ce jutri ne bo dezevalo dopoldan, bi prosila, ce mi lahko na tulifon svoj naslov posljes. pa ti jo po mailu posljem. sicer bom pa potem mal pozabila .... saj ves kaksne smo user posted image .

uspavanje nam zaenkrat ne dela problemov. gremo v spalnico, ugasnemo luc, gospod se eno ali pa dve zapojejo, se obrne okol in zaspi. sem pa jaz ali moz vedno zraven. smo se tako navadili, pa nama ni problem. sicer si pa z nasimi izkusnjami itak ne mores pomagat, ker imamo samo enega.

maxica pa ja ne ze spet. en kup zdravilckov se za tvoje fante. poli salame pa ne vec jest. itak ni nic dobrega noter. rajsi kuro drugic jej. no razen ce rabis izgovor za gin pit. potem te cisto razumem. mogoce se kaksen jogurt sadni potem pase zraven poli salame user posted image .

plezanja pa pri nas se nismo odkrili. HB user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?