|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
26.10.2007 22:42:43   
Anonimen
Lu...kako ste ? Kadar mu vročino zbijam, mu dajem kisove obhladke, pa seveda calpol....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.10.2007 22:50:48   
piskot
altati, a si vidla s kom se je lina slikala!? in to medtem ko naju ni bilo zraven! user posted image  zmer vse zamudim ...

oj lina, glih nimam kaj pocet, pa sem sla mal vase slike gledat. pa ne se hecat, ce boste takole hitro rastli, bodo tristanu res kmal ocijevi cevlji prav user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.10.2007 22:59:21   
Anonimen
se tudi moja malenkost sprašuje kam otrok raste...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.10.2007 22:59:54   
Anonimen
in vedno pozabim napisat...

sivkamivka...dobili majčko in je superca...mali že rula po NY

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.10.2007 23:11:59   
mis
Grem počasi v mižo... pismo, še lačna sem... skoz bi jedla...

nočko...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.10.2007 8:33:50   
Lu
Jutro!

Sem čist zaspana še. Mali seje zbujal na 1 h. Ampak je bilo potem po polnoči bolje, ker ni več kuhal user posted image user posted image Se je pa dvakrat pa res čisto moker zbudu, revček. Pa še bruhal je spet.user posted image Zdaj je pa kot prerojen. Še vedno driska, ampak je ok. Pomojem bo pop. spet štala.

Grem pa v lekarno zdaj po te svečke. A obstajajo samo ene ali jih je več?

MAxica kako ste pa pri vas?

Piškot se pa res priporočam. Pa še kako fotko mi pošlji, da jo vidim user posted image

*Lina čez dan sem mu dajala kisove obkladke, ja. Ampak je skor znoru. Valda, k je bilo hladno. Sem si pa tudi jaz 2 dni nazaj pogledala tvoj blog. Mali je res pravi korenjak.

Zdaj se grem pa z mojim tamičkenim ukvarjat user posted image Me meče dol iz stola user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.10.2007 9:15:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati, a si vidla s kom se je lina slikala!? in to medtem ko naju ni bilo zraven! user posted image  zmer vse zamudim ...

če ne bi bil voščen, bi že umrla od zavisti, priznamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.10.2007 9:24:25   
pikapolona2
je tak cajt a ne...da smo vsi malo prehlajeni.....Brini tudi teče iz nosa....pa zdej se je kašelj spremenil v mokrega...se pravi da napreduje in bo kamlu ok....I hope so! K sreči vročine nima je pa jok pol noči ker ne more imeti dude ker diha čez usta. Ampak današnja noč je bila boljša....je kr spala brez dudice.....mogoče bi bil zdej čas da jo pa tele dude odvadim.

Grem se k njej igrat.....je dobila včeraj takega medveda pa se skoz k njemu stiska.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.10.2007 10:27:23   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxica ja hitro je lahko. Je pa res faca,no. A prav škatlo si je pripeljal do kavča, da je šel lahko gor.user posted image

naš Jaša si pa pručko pririne (do postelje, kavča, bilo česa), da spleza gor. Če je pa kaj pod kavčem, posteljo, pa hitro izkoriti in spleza(najbolj fino je, če je to kakpen traktor na kolesih, da se še malo zapeljeuser posted image user posted image )

tristan tut spleza na kauč in na podest( dvignjeno mamo tam kjer je bil prej balkon in če odpremo okna na stežaj mamo malo teraso) od včeraj i to brez pručke. zdej ga učim,da se gre dol z nogami naprej in ne z glavo. nevem pa kaj naj naredim z rožami in vodo za pse(do zdaj so bile varne na podestu) zdej pa mulo poliva in rože odkopavauser posted image  kako ste ve te zadeve zaščitle?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 10:32:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 10:35:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.10.2007 10:42:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica- kako je pa Lan?
A Max ima samo vročino??? Al je še kakšen prehlad vmes???

Lan samo tu pa tam malo posmrka, pa kihne prav grdo, sicer je ok.
Max ima pa samo vročino, brez kakšnega drugega znaka.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
27.10.2007 10:44:29   
Maxica
Sicer pa, ja, dobro jutro, pestra noč, seveda. Ob pol treh je imel Max spet vročino tja v 40, tako da sva mu dala kar dve svečki, ki sta prijeli šele čez dobro uro. Pol je bilo do 10h v redu, zdaj pa spet čez 39. Sva mu dala pa kar Calpol.
A katera ve, če bi bilo lahko to od svečk. Max je šel prej lulat in na vodi se je potem videlo par takih oljnatih krogov, duh je pa res imelo prav po zdravilu. Bi bilo to od svečk, ali kaj drugega lahko?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.10.2007 10:54:55   
moci
mi smo tudi za en drek. zoja je smrkava in ni mogla spat. jaz sem šla v posteljo ob 9h, ob pol polnoči je prišel dragi in povedal, da se je že 4x zbudilauser posted image
in potem celo noč na pol ure alarm. zdaj sem pa samo še za v posteljo.user posted image zoja je pa itak sitna.

a ima katera inhalator?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.10.2007 11:35:12   
Maxica
Moci, zavri kamilice, pa jih daj pod njeno ležišče, ali pa če jo tako varno držiš, da jih vdihuje. Sicer jaz dam v teh smotanih dneh kar ful mokrih brisač na radiator, pa jih pokapam s kapljicami Olja 31 od Justa. Inhalatorja kot takega pa nimamo. Mi je pa enkrat zdravnica tudi rekla, da če je otrok ful zabasan, da se mu naredi kar zelo savnasto kopalnico, npr. pustiš, da nekaj minut teče vroča voda in se naredi sopara, pa ga imaš tam nekaj časa.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.10.2007 11:40:29   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ima katera inhalator?

imam jaz....sem dva dni nazaj poskušala da bi vdihavala...pa je sam enkrat smrček not porinila...potem pa je kar odrivala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.10.2007 12:44:05   
piskot
ojej, sami bolniki se javljajo danes. pozdravite se cim prej!

no mi smo zdravi, samo luna nas nosi user posted image .

danes sta sla z atijem za pol ure ven, da sem vsaj okna lahko v miru pomila. zdaj pa dete spi, ata je sel na kavo, mama pa cakajo da stroj posusi.

anc roze so na omarah ali za kavcem, tako da zaenkrat ne more do njih. macjo hrano smo po zgledu sivkemivke dali na pult. macji wc ga zaenkrat ne zanima vec (prej je vse igrace not metal), macja vrata za na balkon so pa itak najboljsa stvar v stanovanju. vsako novo stvar, ki jo dobi, gre najprej pomerit, ce jo lahko skoz vrze. tako da vsak vecer ko gre spat odpremo balkonska vrata, pa en kup igrac pospravimo nazaj noter.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.10.2007 12:50:31   
mis
Dan!

Noče spat. Tuli. Zdej sem jo dala pa na tla, je dalinca najdla in tv prižiga in spreminja kanale. Sem jo pa prej previla in je bila kot malo driskasta, pa zdi se mi da prdiuser posted image  Upam da ne bo nič...

Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.10.2007 12:52:11   
mis
Rože naša pusti pri miru, imam eno na tleh, pa ni interesantna. Samo tak večji lonec ima in vmes pol kocke noter meče. Jaz pa pol ven...user posted image

Bolniki, upam da ste bolje. Pozdravite se.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.10.2007 12:55:15   
Maxica
Jaz pa našo Pikabu pogrešam, se mi zdi, da se že en čas ni oglasila. Upam, da so v redu.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.10.2007 13:01:24   
moci
mi sploh nimamo rožuser posted image kva smo čudniuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.10.2007 13:05:12   
altati
*anč*, jaz sem Jaša od vsega začetka, ko je začel plezati na postelje in kavč (to je že kakšne 3 mesece nazaj) učila, kako naj pleza dol (z nogami naprej in teleom proti kavču) in zdaj to že kar nekaj časa obvlada. Tako da se padcev več ne bojim.
Kar se tiče pa odkopavanja rož in vode za psa. Nimamo problemov. Rože so v višini, psa ali mačka pa ni.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.10.2007 13:05:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A katera ve, če bi bilo lahko to od svečk. Max je šel prej lulat in na vodi se je potem videlo par takih oljnatih krogov, duh je pa res imelo prav po zdravilu. Bi bilo to od svečk, ali kaj drugega lahko?user posted image
[/quote

svečke so to, ni panike

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.10.2007 13:07:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz pa našo Pikabu pogrešam, se mi zdi, da se že en čas ni oglasila. Upam, da so v redu.user posted image

jaz mislim da samo veselo user posted image user posted image user posted image , da nadoknadi vse zamujenouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.10.2007 13:08:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi smo tudi za en drek. zoja je smrkava in ni mogla spat. jaz sem šla v
a ima katera inhalator?

mi smo iz tega naslova kupili parnega in se ful obnese. To kar smo že debatirale. Aja, pa kapljice od Justa 31 dam vanj, da izparevajo v prostor. Prižganega imam vsak večer, ko je bil prehlajen oz.laringitičen sem mu ga pa ob posteljico dala in kapljice 31 vanj. In je ful pomagalo proti kašlju.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?