|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
27.10.2007 16:56:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

tele justove kapljice bi pa jaz tudi imela. a pozna katera kakega zastopnika? no, če bo katera kupovala v bliznji prihodnosti, se priporočam, da mi pove. sicer se mi zdi tud, da so te justove zadeve glih za 5 let, tak se malo rabijo, a ne?
js tut ne porabim prej kot v 5ih letih. te kpljice 31 sem prejšnjič kr moževi , babica dala, da ni rok potekel ... ona pa to vsak dan malo popapca na sladkorju... kadar je pa bolana, pa tut kr s tem maže pod nosom in vglavnem nikol ni bolana... morm tut enga najt, da nabavim. pa una sol za nožno kopel mi je full všeč in mi je zmanjkuje...

na razgovoru z direktorjem  pa le razturaj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.10.2007 16:57:13   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Občutek imam, da imam dve glavi. Ko premaknem eno, mi kot senca gre v isti smeri še druga, ki jo čutim....prve ne

muki, rade te mamo... pa tvoji princeski te tut imata radi... sej bo kmalu bolje... kmalu bo oktober mimo - oktobrke se nad oktobrom pritožujemo ampak so otročki res skoz neki bolani kmau bo november, in temu sledi veseli december

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.10.2007 16:57:28   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

to vam morm še povedat: sem rezervirala studio v Sončnem parku Vivat od 16. do 18.11. - bom napadla muki  če mi pa katera pomaga, bom pa tut vesela 

Resnično upam, da nam pa tokrat uspe snidenje.
Dobra odločitev
če pa kaj vmes pride, bomo pe še enkrat prišli tut naš mali gre z novembrom v vrtec in je možno, da kaj faše in bo treba odpovedat... a js sm se odločila, da temu ne bo tako in bo vse ok prenesel in bo zdrav in oh in sploh

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.10.2007 16:59:55   
frrrr
evo, vse prebrala... vse pokomentirala...

dans ima Maks že 13 mesecev! čestitke! user posted image

za tabolane je pa tale slikica:
user posted image

zdej se greva pa igrat... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.10.2007 17:32:41   
*anč*

*anč* mi smo prej imeli 3 otoke rož po stanovanju, zdej je samo še eden in tistega imamo pač na očeh.  a vi ste drgač že ok? Tristan še ima vročino?

tristan je že dobro,thanx for asking, sm pa jst čist gnila ... glava vsa zabasana,nos,grlo, vročino si ne upam merit user posted image . sm šla z malim spat pa se mi je zdel,da je full hitro ustal. sm sam za u postlo.

rože  mam pa 3 tko velike,da ne morjo na nobeno omaro,tko da mam zdej s stoli zabarikadiran podest in zgleda ko pr ciganihuser posted image

jst tut želim vsem bolnikom takojšnje okrevanje!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.10.2007 17:40:58   
frrrr
*anč*, mi tut imamo take velike, da niso za na okensko polico (vrizeja, difenbahija, fikus benjamin, še ene druge vrste fikus, šaflera) in zdej je treba orng velik hibiskus dat notr, ker je na balkonu premrzlo. no, zgoraj omenjene imamo v enem kotu in je samo tisti kot za pazit, da Jaša ne zaide tja. zaenkrat je enkrat poskušal eno rožo mau cukat in je mau zemlje vn posul, sicer pa ima druge stvari in ga rože ne zanimajo.

no, s tem hibiskusom nastopijo pa težave. kam ga porinit, ko imamo vsepovsod otroške igrače in... imamo pa en akvarij, kjer biva 9 let stara zlata ribica in nikakor noče poginit. in imam vprašanje: kaj naredit s takšno ribico? kam jo nej damo? akvarija bi se radi znebili, pa ga imamo samo zaradi te ribice še v stanovanju. čist je že zaraščen, pa Jašo vsi kabli okrog njega zelo zanimajo, pa polica na kateri stoji ima zelo ostre robove v višini za glavo razbit... vglavne znebili bi se ga radi. poznate kakšno sirotišnico za 10centimetrske zlate ribice? help!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.10.2007 17:50:49   
moci

to vam morm še povedat: sem rezervirala studio v Sončnem parku Vivat od 16. do 18.11. - bom napadla muki user posted image če mi pa katera pomaga, bom pa tut vesela user posted image

Resnično upam, da nam pa tokrat uspe snidenje.
Dobra odločitev user posted image

jaz se sploh ne upam veselitiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.10.2007 18:43:57   
mis
Se mi zdi da so danes same slabe novice. Jutri je nov dan! Gremo novim zmagam naproti!

Midve sva šle prej še mal ven, sva se zluftale, račke gledale... pa je bilo boljše. Zdej se lepo igra, jest sem palačinke spekla, sva pa še vedno same... Ati se mi zdi skoz neki dela. Čez teden ga pred 17h sigurno ni, gre zjutraj okoli 7h ali 7:30... Danes pa je šel ob 8h in ga še ni. Pride čez pol ure. No ja, bomo že. Mam pa zlato miško domauser posted image . Sej vem da je super, je zdrava, pridna, samo včasih me res malo skrbi, ker zelo malo spi, včasih znese 11 ur na dan vse skupaj. Pa mi je čudno kako to, ker je res skoz aktivna in tud 10 sek. ni pri miru...

Hvala da ste me poslušaleuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.10.2007 18:59:50   
*anč*
ojla!

nimam vročine ... sam tako težko glavo,nasrečo samo eno, boga muki ,ki ima 2. zvečer prideta dva prijatla,upam da ne bosta predolgo,ker bom šla verjetno kr z malim spat.

frrrr  mislim,da so v živalskem vrtu posvojili take ribice, v ribniku majo svoje kraljestvo ... po drugi strani pa nevem,če se mi niso to stari zmislili,ko sem bla majhna,da ne bi jokala,ko so ribice umrleuser posted image  za uprašat je.

sm se spomnla štorije glede teh zlatih ribic ... ko sem bila majhna, sem imela akvarij z 2 zlatima ribicama,ki je po merah super pasal v knjižni regal in črnega muca,ki ju je vsak dan opazoval tudi po več ur. vsak dan sem jima menjavala cicibane(zatikala sem jih med poličko in akvarij), da jima ne bi bilo dolgčas user posted image . enkrat pa pridem iz vrtca in opazim,da je ena ribica od zjutraj full zrasla ... pokličem mami in jo prašam kako to pa je rekla,da se je verjetno full najedla user posted image . no, to se je kr dogajalo ... enkrat zrasla,drugič se je pa zmanjšala user posted image . enkrat pa to omenim mami,ko sem bila že večja pa je rekla,da je hitro letela u trgovino,ko je kaka umrla in jo nadomestila,da ne bi bila jaz žalostna,ko bi prišla iz vrtca pa ni vedno dobila enako velike user posted image  ...  full lepo, kaj vse starši naredimo za svoje otroke.

evo tok,da malo popestrim soboto user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.10.2007 19:04:49   
*anč*
mis  jst mam tut enga nespalca doma,ni nč na mene,ki sem večna zaspanka. tristan lahko čez dan spi samo pol urce, ponoči pa tam okoli 11-12 ur. včasih res razmišljam,na kaj gre user posted image

kako so kaj mali pacienti? kaj boljše?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 19:43:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.10.2007 20:26:09   
piskot
cer.

sem si tako lepo zamislila vecer na forumu, pa mal papcanja zraven ... pa kaksen film mogoce. in ugotovim, da imam ful zanic sir. bljak. upam da bo slo naprej bolje.

sicer pa socustvujem z vsemi mamicami bolnikov in vam zelim da bodo viroze cim prej mimo. cez dva dni bo ze vse lepse. drzimo pesti.

frrr mi imamo akvarij, samo imamo ful slabe izkusnje s sprejemanjem brezdomcev. smo jih enkrat od enega mozevega kolega vzeli, pa smo alge naselili, ... no v glavnem je potem se pol nasih pomrlo, ker smo cistili s hipermanganom. drugace je pa zlata ribica krap in bo prezivela tudi v kaksnem ribniku zunaj.

anc v lutzu (celovec) sem videla, da imajo take mreze, da das cez lonec od roze. lahko pa s kartona naredis tak pokrov. ni ravno najlepse, ampak vsaj zemlje ne bos imela vse okoli.

sivkamivka nic ti nisem fous teh filingov pred zacetkom dela. ampak se potem navadis. no jaz se se nisem, pravijo, da se bom.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.10.2007 20:39:21   
Anonimen
Čer

Dan minil povprečno,  razlika je samo v tem, da sem eno leto starejša- no bom čez slabih 20 minutuser posted image
Upam, da jutri, zaradi premaknjene ure, ne bomo pokonci že ob 4ih!
Tinkari tudi malo iz noska teče- drugače je ok (trkam)! Drug teden ne gre v vrtec, pa upam, da se dokončmo pozdravi......

V HM- jaz sem videla neke bunde s flisom podližene, pa neke bunda-jakne z mucko na kapuci! Jaz bom z bundo čakala do zadnjega, zaenkrat je flis dovolj.

Sivkamivka- a si v situaciji, ko je še prekmalu za pregled in se nič ne vidi- jaz mislim, da boste čez 14 dni lahko potrdili zadevo- vsaj na te tvoje zeloooooooo sumljive znake. Drugače pa držim pesti, da bo tako, kot si želita!

Bolančki- pozdravite se!

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.10.2007 20:40:45   
Anonimen
aja, domačih živali (razen pajkov in komarjev) nimamo (še)!

Rože so vse visoko in nedosegljive, tiste, ki so bile na balkonu je pa tako ali tako oskubilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.10.2007 20:54:49   
Maxica
"Človek ne zna voščiti toliko želja, kot jih zmore uslišati življenje. Preproste stvari, majhne pozornosti delajo čudeže. Naj bo teh čim več."
Draga naša Remy, vse vse vse najboljše za tvoj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.10.2007 20:58:09   
piskot
zdrava prehrana:

sem si po nasvetu kupila bio cips, pise da je noter krompir, rastlinsko olje in sol. je ogaben.

zraven imam mojo najljubso znamko cipsa. cisto navadnega. a verjamete, kaj pise, da je noter!? krompir, rastlinsko olje in sol.

ne bom rekla, da jem zdravo hrano, samo ce ze hocem junk food jest, bom potem tistega ki mi je vsec. damn, sem jezna. danes nimam srece s hrano.

problem je pa v tem, da je vrecka mojega favourite cipsa prazna.

sori, mam glupe probleme, ampak vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.10.2007 20:59:15   
piskot
uuu, remy ker je ze skoraj mimo, ti pa zelim, da bi bil jutri vsaj tako lep dan kot danes.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.10.2007 21:01:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a ste kaj videle, kje imajo puhovke za naše malčke palčke???? v HM jih nimajouser posted image

jaz sem jo Jašu kupila v S.oliver-ju

Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.10.2007 21:03:26   
altati
remy- HAPPY BIRTHDAYuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.10.2007 21:04:56   
altati
KUKI -  kaj težiš z zdravim čipsemuser posted image  take stvari ne obstajajo, verjemiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.10.2007 21:07:51   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

KUKI -  kaj težiš z zdravim čipsemuser posted image  take stvari ne obstajajo, verjemiuser posted image

firbec babji pac.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 21:09:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.10.2007 21:09:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: altati

firbec babji pac.

pa dober tek ti želimuser posted image
zdaj se grem pa stiskat k najbolj toplemu možičku na svetuuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 21:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.10.2007 21:11:03   
moci
remy, vse naaaaaaaaaaaaajbojlšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ogormno dobre volje, pozitivne energije, ljubezni in otroškega smeha

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?