|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
28.10.2007 9:36:39   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej to ste hotli, ane.
bravooooo.
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

srečnouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.10.2007 9:37:20   
muki1
Piškot, midva sva zdaj pri nakupu pomivalca upoštevala tudi to, kdo je serviser, ker imava izkušnje z enim butlom od serviserja, ki sva ga čakala enih petkrat, ko se je nekaj pokvarila pečica na štedilniku, dokler nama ga ni popravil serviser pralnega stroja.
Imamo pa Bosch.

Frrrr, nesi jo v kakšen ribnik, ne vem katera je napisala, da je zlata ribica krap in bo preživela brez hudega. To je res. V Murski Soboti imamo en park, sredi katerega je ribnik z zlatimi ribicami in račkami. Seveda je to atrakcija in otroci hodijo futrat race in ribe in so te zlate ribice tako grozno debele, da ne moreš verjet, da se lahko ena zlata ribica tako razširi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.10.2007 9:38:02   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

uvau, mis. kaj ti znaš...samo en znakec napišeš, pa men solze tečejo.
čestitke!

za sebe pa res ne vem, od kod sem tolk čustvena ratala. ob vsaki lepi nov8ici se zjočem. super za lepe novice, sam bi lahko malo boljše reagirala, a ne...

jap, še včeraj sem brala o vaših plezalcih, in si mislila, naš še ne hodi, je malo bolj zadaj, tole se me sploh še ne tiče. aha, je že na stolu, me je skor kap.

no, viš ga fantauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.10.2007 9:38:04   
moci

Grem počasi spat, čez noč se vsi pozdravite, pa ne pozabite ur premaknit...

nočko...

ja, a mi ni mogla nobena povedatuser posted image

midva sploh nisva vedela, da se je premaknilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.10.2007 9:40:12   
muki1
Mis, zdaj ti je pa jasno odkod to slabo počutje, pa da si nonstop lačna si zadnjič pisala user posted image .
Meni so tudi ob krasni novički kar letele dlake gor in dol po telesu.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.10.2007 9:41:47   
muki1
Moci, a vi tudi tisti termin pridete kot Frrrrčkovi? Saj makar se bom po mezincu  se bom že privlekla do vaju, dokler so otroci zdravi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.10.2007 9:42:39   
moci
koliko se nas valja v nedeljo zjutraj na rruser posted image
kam ste dale familije? moja je šla v trgovino in na uspavalno vožnjouser posted image ker mi čez dan zaspimo samo v vozičku. sta šla z avtom, da ne bo pomoteuser posted image

in mi smo bolje, upam, da tako ostane. olje 31 se kadi iz izparjevalnika, filala sem jo s fiziološko, pa je ponorela in potem se je metala po tlehuser posted image pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stranuser posted image da dol padeš. a taki majhni že trmarijo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.10.2007 9:43:14   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, a vi tudi tisti termin pridete kot Frrrrčkovi? Saj makar se bom po mezincu  se bom že privlekla do vaju, dokler so otroci zdravi.

aber naturlihuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.10.2007 9:44:52   
altati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene česitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.10.2007 9:56:14   
muki1
Ivo je ata odvaljal na uspavanje, Neža pa se valja po tleh in gleda risanko. Kuha pa danes lonček tašča.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.10.2007 9:57:55   
muki1
*Lina*, ti se mi pa smiliš, le kako se boste znašli v tem stanovanju....saj se boste še z mobiteli morali klicati, da se najdete, ubogi revčki user posted image .

Maxica moja darling. Upam, da bo danes Max že ozdravel in mu ta tečna vročina izgine nekam.
Pa saj menda se ni v tistih dveh urah v vrtcu to že okužil user posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.10.2007 9:59:47   
Lu
Uuuuuuu kako lepa novička. Čestitke mis in čimboljmirno in brezslabosti lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.10.2007 10:01:24   
altati
Lu, kako je Tian????? Je zdrav?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.10.2007 10:02:52   
Lu
Pri nas pa včerajšnji dan minil zelo Ok. Sva bila že 100%, da se bo fant pozdravilm, ponoči pa skroaj šok doživela. Mali je imel 40,3 C vročine.user posted image user posted image Sem ga potem ohlajala in do 8 zjutraj je bil pravi malo jokec. Zdaj pa spet kot, da ni nič user posted image A čmo se it vseeno pokazat v LJ na dežurno?

Potem jaz včeraj nisem imela več M in ponoči me je spet presenetila user posted image To je tudi kr neki.

Možek je tudi zbolel. Maja je slabša. A je lahko še kajuser posted image

Jutri sem doma, zato grem pa danes na šiht.

remy čestitke za tvoj roj. dan.

Zdej pa šibam bolnike pedenat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.10.2007 10:06:31   
altati
Lu -  daj pojdi ti Tiana pokazat v dežurno, sebe pa še ta teden h ginekologu. In pozdravite se mi! ok?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.10.2007 10:15:13   
Lu
kje je dežurna?Baje Metelkova ni?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.10.2007 10:18:19   
muki1
Joj, sem prav namerno čakala, da se mi malo jeza ohladi, da ne bom kakšnih besed pisala, da mi bo potem žal za njih, ampak me je moja mama danes zjutraj že tak razjezila.
Zjutraj ko smo vstali smo šli k njej na kofetek. In seveda je bila Iva sita od jutranjega dojenja in ni nič jedla, čeprav je mama rinila v njo najprej kruh, potem papriko, potem banano, sem ji lepo rekla, da če bi dala mir, če bi zjutraj videla kak spije polno flaško mleka? Sem ji pač razložila da je potegnila toliko, ker jaz imam res še veliko mleka.
Potem ji je rinila čaj, v katerega je uturila med. user posted image  Piškot, to ti je kaj znano user posted image ?
No, potem je ugotovila, da je Ivo mrzlo ( imela je bodi spodnjo majčko in majčko z dolgimi rokavi, žabe in bombažne hlačke). Sem rekla, da ji grem po brezrokavnik, ker je mama videla, da se Iva trese user posted image
No, ko ji je potem uturavala banano, ki je Iva sploh ni šmirglala, sem ji rekla naj neha težiti s to hrano, če ne vidi,da pač ni lačna in pika.
Potem sva se pa zašili, in mi je rekla, da ji ona pač se trudi dati nekaj za pojesti, ker tega otroka je treba ful pazit, kak je uboga in nonstop bolana.
Sem jo vprašala, če misli, da je jaz ne pazim dovolj in je rekla, da mogoče pa res ne user posted image  user posted image

Te njene domneve seveda izvirajo iz tega, da je ne oblačim troslojno, ampak malenkost bolj kot sebe. Da je ne silim s hrano po vsej sili, če odkimava z gglavo in ne odpre ust...... pa še bi lahko naštevala......
ampak me je zelo prizadela ta izjava, da je zato toliko bolana, ker ne pazim dovolj nanjo....ej, ne vem, kaj sploh rinem k njej, ko je pa tako pametna..... zgleda da sem malo mazohista, ali kaj mi je user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.10.2007 10:21:12   
muki1
Lu, držim pesti za Tiana in zate.
Ampak user posted image  so pač tečne in nezanesljive..... ni čudno, odkod imajo ime user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.10.2007 10:22:30   
altati
muki- kaj naj ti rečem....vesela sem, da ne živim pri svojih starših (alinjegovih, kar itak ne pride v poštev). Take izjave jaz zatrem v kali, povem svoje, nikakor jih ne požrem (sem velikokrat za Tio slišala kaj podobnega). Vsekakor jih pa ne jemljem k srcu in tudi ti si jih ne smeš. Sama veš, da za Ivo delaš samo in edino najbolje, nihče ne bi znal bolje. Mamo pa daj na ignore, da se bo zavedala, kaj je 'bleknila' (ne morem reči drugače, žaluser posted image user posted image user posted image ). To je pa zate user posted image user posted image user posted image . Pa bog ne daj, da v sebi še premlevaš te besede! Raje ji kaj povej nazaj!ok?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.10.2007 10:33:02   
Maxica
Dobro jutro. Se vidi, da smo uro premaknili. Eni smo eno uro več spali, ene ste pa eno uro več na RR pisale.user posted image
Max je trenutno v redu. Zvečer je dobil Calpol, ki mu je prijel šele po več kot dve urah.user posted image  Mož je bil pameten in bi on kar malo več mu ga dal, ali pa kr še eno dozouser posted image , ampak jaz se nisem dala. Sem ga hladila z obkladki, pa kisovimi obkladki itd., in nekak mu je potem padla temperatura za eno stopinjo. Je pa tudi mož skoraj dobil živčni zlom, saj imamo pri naši hiši zdaj enih pet toplomerjev in jaz non stop merim in primerjam.user posted image  Enega za v ritko, enega ušesnega, enega živosrebrnega za pod pazduho, enega elektronskega za pod pazduho. In seveda vsak drugače pokaže.user posted image  V glavnem, no, ob šestih je bil spet malo bolj topel, pa sva mu kar dala dve svečki, da nisva čakala, da mu spet naraste čez 39, in je potem fino zašvical, zdaj je pa v redu. Upam, da smo iz najhujšega. Sicer pa, pojma nimam, kaj bi lahko staknil. Dvomim, da bi v vrtcu tako hitro kaj pokasiral, saj ni nič prehlajen, le ta user posted image  vročina visoka. Sem tuhtala, da bi morda prav psihično mal zbolel, saj je prejšnji večer, ko smo ugotovili, da ima vročino, kar nekaj govoril - ena ura, dve uri, ena ura itd. Pol sem ugotovila, da sem mu jaz rekla, da grem jaz zdaj iz vrtca, čez eno uro ga pride pa očka iskat. Ma, saj ne vem, no, upam, da ne. Bomo videli, jutri bova zihr doma, v torek pa morda še za kakšno urico skupaj, če bo v redu.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.10.2007 10:37:37   
@lina
Remy, vse najboljše, z malo zamude!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mis, čestitam! Nisem pa vedela, da zdaj že take teste prodajajo, da takoj veš, a je user posted image  ali user posted image  user posted image user posted image user posted image

Berem, kako vas vse kuha vročina...močno upam, da ste čez noč vsi skuhali kar ste imeli in sedaj kuhanje prepustite lepo svojim mamicam, ali pa babicamuser posted image

Muki, pritisni tipko cancel ali ignore... ni lepo kar ti je rekla...upam, da sama veš, da to ni res, ampak vseeno ponavljam: Iva ni bolna, zato ker ti ne paziš nanjo! Čudovita mamica si svojim dvem smrkljicam in če nihče drug, oni dve to najbolje vesta!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.10.2007 10:38:43   
Maxica

O Mis, iskrene čestitke, jaz sem tudi ob vsaki taki novici ganjena in priznam, kar malo nevoščljiva. Jaz bi bila tudi šeeeee.user posted image
Lepo in zdravo nosečnost. Koliko si pa že zdaj?
user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.10.2007 10:39:41   
*anč*

user posted image user posted image user posted image  bravo mis!!  ne boš verjela,da sem učeri preden sem šla spat razmišljala,da si ti pa res noseča,ko si povedala,da maš vročino in M od nikoder. jst sm mela 2 meseca skoz vročino 37-37.2,sm bla full zanič. upam,da tebe mine.   uživi 100 na uro! kaj je možek reku? si še komu povedala?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.10.2007 10:40:41   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jap, še včeraj sem brala o vaših plezalcih, in si mislila, naš še ne hodi, je malo bolj zadaj, tole se me sploh še ne tiče. aha, je že na stolu, me je skor kap.

No vidiš. Bravo Aidan.user posted image Zdaj pa, mamica, brezskrbnih dni je konec, le pazi na malega plezalca.
Pri nas tudi, sam da se obrneš, že ga najdeš na stolčku, škatli, pručki, kjerkoli, sam da je visoko. Saj je čisto fino, sam dol pa ne zna še odplezat, in me je kr groza, da spet pade.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.10.2007 10:42:24   
@lina
Piškot, glede pomivalca...midva sva skoraj vse gospodinjske aparate nabavila od Gorenja, pomivalni ki ga imava, ima vse kar je naštela pikapolona, plus še zamik vklopa, ima avtomatsko nastavitev programa glede na temperaturo vode, količino posode.... Pri nas je pri odločitvi štelo tudi to, da imamo na vse 5 let garancije. Edino steklokeramično nisva vzela od gorenja, ker ima gorenje le steklen rob, ki se rad kruši, nima kovinskega okvirja, zato sva vzela to od boscha.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?