muki1
|
Joj, sem prav namerno čakala, da se mi malo jeza ohladi, da ne bom kakšnih besed pisala, da mi bo potem žal za njih, ampak me je moja mama danes zjutraj že tak razjezila. Zjutraj ko smo vstali smo šli k njej na kofetek. In seveda je bila Iva sita od jutranjega dojenja in ni nič jedla, čeprav je mama rinila v njo najprej kruh, potem papriko, potem banano, sem ji lepo rekla, da če bi dala mir, če bi zjutraj videla kak spije polno flaško mleka? Sem ji pač razložila da je potegnila toliko, ker jaz imam res še veliko mleka. Potem ji je rinila čaj, v katerega je uturila med. Piškot, to ti je kaj znano ? No, potem je ugotovila, da je Ivo mrzlo ( imela je bodi spodnjo majčko in majčko z dolgimi rokavi, žabe in bombažne hlačke). Sem rekla, da ji grem po brezrokavnik, ker je mama videla, da se Iva trese No, ko ji je potem uturavala banano, ki je Iva sploh ni šmirglala, sem ji rekla naj neha težiti s to hrano, če ne vidi,da pač ni lačna in pika. Potem sva se pa zašili, in mi je rekla, da ji ona pač se trudi dati nekaj za pojesti, ker tega otroka je treba ful pazit, kak je uboga in nonstop bolana. Sem jo vprašala, če misli, da je jaz ne pazim dovolj in je rekla, da mogoče pa res ne Te njene domneve seveda izvirajo iz tega, da je ne oblačim troslojno, ampak malenkost bolj kot sebe. Da je ne silim s hrano po vsej sili, če odkimava z gglavo in ne odpre ust...... pa še bi lahko naštevala...... ampak me je zelo prizadela ta izjava, da je zato toliko bolana, ker ne pazim dovolj nanjo....ej, ne vem, kaj sploh rinem k njej, ko je pa tako pametna..... zgleda da sem malo mazohista, ali kaj mi je