|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
28.10.2007 10:42:51   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

koliko se nas valja v nedeljo zjutraj na rruser posted image
kam ste dale familije? moja je šla v trgovino in na uspavalno vožnjouser posted image ker mi čez dan zaspimo samo v vozičku. sta šla z avtom, da ne bo pomoteuser posted image

in mi smo bolje, upam, da tako ostane. olje 31 se kadi iz izparjevalnika, filala sem jo s fiziološko, pa je ponorela in potem se je metala po tlehuser posted image pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stranuser posted image da dol padeš. a taki majhni že trmarijo?user posted image user posted image user posted image

Ja, pri nas tudi. Skoz leze za mano, najraje v kopalnico ali spalnico. Pol pa, če ga ne pustim, se od ihte vrže na tla, na trebuh in se rikverc po celem stanovanju puza.user posted image  Ali pa če mu ne pustim kakšne stvari, isto. Škorpijonček?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.10.2007 10:45:20   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jap, še včeraj sem brala o vaših plezalcih, in si mislila, naš še ne hodi, je malo bolj zadaj, tole se me sploh še ne tiče. aha, je že na stolu, me je skor kap.

naš tudi še ne hodi, pleza pa povsod,... vidiš mami, dobro da te tu malo pripravimo na vsa presenečenja, ki ti jih pripravlja tvoj sine!user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.10.2007 10:46:07   
Maxica
Lu, ja vi ste pa tudi ubožčki. Jaz bi Tiana kar peljala pokazat, sploh če se mu je vročina vrnila, pa je včeraj že ni več imel. Upam, da bo kmalu bolje. Pa Maja tudi, pa mož tudi. A ginekologa si poklicala? Ker je to res mal čudno.
Pa služba bo že počakala, mal si odpočijte.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.10.2007 10:50:16   
@lina
pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stranuser posted image da dol padeš. a taki majhni že trmarijo?user posted image user posted image user posted image

ja, močno že uveljavljajo svojo voljo user posted image . Naš Jure je nepopustljiv pri igračah, če se on nekaj zaigra, mu Matjaž niti pod razno ne sme vzeti ravno tistih avtomobilov, dal bi mu milijon drugih, samo tiste ne... Ampak Matjaž bi ravno tiste rad od Jureta...in potem se grebe, plazi okrog naokrog, rine se, samo da bi prišel do tistih, ki jih Jure ne da, če mu ne rata, pa zavpije, vleče Jureta za majico...user posted image  Pri vseh prijateljih, s katerimi se družimo, smo ugotavljali kako so drugi otroci bolj borbeni in pri nas se to tudi zelo očitno kažeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.10.2007 10:55:20   
Maxica
Muki, saj sama najbolj veš, kako in kaj. Mama je že imela priliko, da svoje vzgojne sposobnosti pokaže na svojih otrocih. Ne rečem, da ne sme svetovati, ampak tako ti pamet soliti... Pa še ravno pri taki stvari, pri kateri ve, da je zate bolj kot ne žulj na peti. Saj ja ve, da želiš svoji hčerki le najboljše in da ti to tudi uspeva. Probaj ji res razložit, da to ni stvar debate. Pika. Nasveti so dobrodošli, soljenje pameti pa ne.
Kdo pa bo pazil Ivo zdaj, ko boš v službi? Ona?
Imam pa jaz tudi take "fajn" izkušnje, kako je živeti s starši v isti hiši. Ma, saj nam ni hudo, ampak ko se kdaj do mene mama obnaša, kot da imam deset let. Pa zakaj ne gremo k maši? Pa vzbujanje slabe vesti itd. Kr neki. Si res želim, da se nam rata v doslednem času preselit nekam na svoje, magari v blok, pa smo vsi prijatelji in se imamo radi. Tako bo pa sam sekirala še moje otroke. Ne, res ne gresta dve generaciji skupaj in se mi res zdi škoda dobrih odnosov. Saj je veliko tudi pozitivnih stvari, ampak ker sva sprobala tudi že, kako se živi malo stran od staršev, vem, kako je.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.10.2007 10:55:57   
moci
kaj boste danes počeli?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.10.2007 10:58:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stranuser posted image da dol padeš. a taki majhni že trmarijo?user posted image user posted image user posted image

ja, močno že uveljavljajo svojo voljo user posted image . Naš Jure je nepopustljiv pri igračah, če se on nekaj zaigra, mu Matjaž niti pod razno ne sme vzeti ravno tistih avtomobilov, dal bi mu milijon drugih, samo tiste ne... Ampak Matjaž bi ravno tiste rad od Jureta...in potem se grebe, plazi okrog naokrog, rine se, samo da bi prišel do tistih, ki jih Jure ne da, če mu ne rata, pa zavpije, vleče Jureta za majico...user posted image  Pri vseh prijateljih, s katerimi se družimo, smo ugotavljali kako so drugi otroci bolj borbeni in pri nas se to tudi zelo očitno kažeuser posted image

Ja, res, jaz tudi to opažam. Max je bil itak povsod, kamor smo prišli, edini tako majhen otrok, edini vnuk, v glavnem, nikoli mu ni bilo treba deliti igrač. Sedaj pa opažam, kako se Lan potegne za kakšno stvar. Sicer sta res smotana in se preganjata za isto igračo, pa sem jima enkrat že razložila, da zaradi igrač se pa pri naši hiši res ne bosta kregala, ker jih imata že itak več kot preveč, ampak me ne ubogata.user posted image  Pri vseh igračah sem včeraj Lanu dala pokrovčke od Aventovih flašk, da se bo mal zamotil z njimi, že prileti Max in mu jih vzame in je bila to daleč najbolj zanimiva igrača, kar sta jih kdaj videla in se prepirala zanje.user posted image user posted image  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.10.2007 10:59:29   
Maxica

kaj boste danes počeli?

Mi bomo kar doma gnili. Praznovanje Lanovega rojstnega dne s prijatelji smo preložili na nedoločen čas, tako da se bomo preganjali po stanovanju. Pa vi?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.10.2007 11:12:20   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

koliko se nas valja v nedeljo zjutraj na rruser posted image
kam ste dale familije? moja je šla v trgovino in na uspavalno vožnjouser posted image ker mi čez dan zaspimo samo v vozičku. sta šla z avtom, da ne bo pomoteuser posted image

in mi smo bolje, upam, da tako ostane. olje 31 se kadi iz izparjevalnika, filala sem jo s fiziološko, pa je ponorela in potem se je metala po tlehuser posted image pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stranuser posted image da dol padeš. a taki majhni že trmarijo?user posted image user posted image user posted image

Ja, pri nas tudi. Skoz leze za mano, najraje v kopalnico ali spalnico. Pol pa, če ga ne pustim, se od ihte vrže na tla, na trebuh in se rikverc po celem stanovanju puza.user posted image  Ali pa če mu ne pustim kakšne stvari, isto. Škorpijonček?

tudi naša mala devica je trmasta kot nevem kaj!! se glih tko po tleh meče in dere,da mu gre kar na bruhanje, po novem še prste u usta tlačiuser posted image  nevem,nevem kam vse to pelje ... user posted image  

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.10.2007 11:13:51   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jap, še včeraj sem brala o vaših plezalcih, in si mislila, naš še ne hodi, je malo bolj zadaj, tole se me sploh še ne tiče. aha, je že na stolu, me je skor kap.

naš tudi še ne hodi, pleza pa povsod,... vidiš mami, dobro da te tu malo pripravimo na vsa presenečenja, ki ti jih pripravlja tvoj sine!user posted image

lucika, moj tudi še ne hodi pa je najstarejši. nč bat, vse še pride. dobrodošla v klub plezalcev!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.10.2007 11:19:04   
*anč*

kaj boste danes počeli?

zmenjeni smo s prijatli po kosilu za sprehod ...user posted image  haha. mislim,da odpade,ker pri nas liiiijeeee! bomo kr doma pa kako komedijo si bomo pogledal.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.10.2007 11:56:43   
altati

to pa definitivno!
vsak otrok je bolj borben od prejšnjega...
imajo že konkurenco, ko pridejo na svet in to se poznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.10.2007 11:59:12   
altati
Mi bodo danes malo lenarili, malo kuhali, se veliko igrali, še več crkljali in to je touser posted image . Primerno vremenu, se mi zdiuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.10.2007 12:01:19   
moci
a majo na brionih igralnico?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.10.2007 12:02:24   
altati

a majo na brionih igralnico?

ne, nič nimajo

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.10.2007 13:54:08   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mis, vse dobro ti želim in čestitke. Torej ste ga prišvercali z dopusta, kaj?????

Ahauser posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.10.2007 14:12:56   
mis
Hvala za čestitke, ampak saj veste kako dolga pot je še... Danes sem delala test, ker je 5 dni odkar bi morala dobit user posted image , pa je ni bilo, tako da sem reeeees na začetku. Saj nisem vedela ali bi že povedala ali ne, ampak nisem zdržalauser posted image user posted image Vas mam rada, pa ne morem bit tihouser posted image . Tako da je čisti začetek. Pač en mesec... me je pa že strah, če bo vse ok, sem že imela en SS pred Tino. Rok sem izračunala pa 3.7. Sem bila pa res zadnje čase utrujena, lačna, malo mi je bilo slabo dokler nisem kaj pojedla, ampak nič hudega.

Maxica, upam da ste z najhujšega.

muki, ignoriraj, vedi da si najboljša mama. Ti jo najbolje poznaš. Pa sej si vidla da jo je tudi Iva ignorirala.

@lina, takega nima vsakuser posted image

Lu, upam da boste tudi vi kmalu boljši.

anč, test sem delala ko smo bili danes zjutraj vsi trije doma. Smo šli skupaj v kopalnico pogledat. Noro vesel...user posted image  Ne ve pa nobeden razen vas.

plezanje: Tina pleza v obe smeri po stopnicah ene 3 mesece, na Mavriciusu je pa se naučila rikverc z visokih stvari, tako da nimam več skrbi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.10.2007 14:13:23   
mis
Nč, Tina spi, ati je šel počivat, jest grem pa tud...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.10.2007 14:13:57   
mis
Ati ima pol vje, midve bova pa kar doma, saj dežuje, pa se vam kaj javim še potem, če bo Tina pustila.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.10.2007 15:19:07   
*anč*
joj,mis kok je to lepo brat!! user posted image   zdej pa arabelca ni več edina user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.10.2007 15:46:13   
mis
Mam eno vprašanje: a vaši čez dan trdno spijo al se kaj zbujajo? Naša se obvezno zbudi po pol ure, zaspi edino če jo ven vzamem in cartam ali pa če jo dam na svojo posteljo. Zbudila se je do zdaj 2x, zdej pa v moji postelji spi kot top. Ampak res vsak dan se zbudi večkrat v dnevnem spanju.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.10.2007 15:47:13   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

joj,mis kok je to lepo brat!! user posted image   zdej pa arabelca ni več edina user posted image .

Joj, hvala veš, ampak se mi zdi vse tako daleč. Kaj če bo do pregleda že kaj narobe, a bi mogla še en test narest... Čist sem zmedena. Nisem še čist dojela...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.10.2007 15:48:43   
Lu
Muki ah tele mame. Drugače si res ne jemlji k srcu. Mamice itak najbolje vemo kaj je najboljše za naše user posted image user posted image Evo zate user posted image

Maxica a bi imeli še, auser posted image Mene tudi kr pr srčku stisne in res privoščim iz srca, ko izvem o kakšni novi nosečki. Bi pa jaz tudi še kdaj bila user posted image Priznam. Kako je MAx?

Naše stanje trenutno je spanje, in še enkrat spanje. Maja spi user posted image user posted image Tian pa skoz neki meditira. Vročine ni. Je pa tak. Malo odsoten bi lahko rekla. Pa skoz hoče mamico. Oči ni ok. Maja ni ok. Bo že. Jutri sem doma, v torek tudi. Da se pocajtamo. Bova šla pa kar jutri k P. Le kaj se kuha? Po teh zankih sodeč, se mi res ne zdi le prehlad.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.10.2007 15:49:35   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mam eno vprašanje: a vaši čez dan trdno spijo al se kaj zbujajo? Naša se obvezno zbudi po pol ure, zaspi edino če jo ven vzamem in cartam ali pa če jo dam na svojo posteljo. Zbudila se je do zdaj 2x, zdej pa v moji postelji spi kot top. Ampak res vsak dan se zbudi večkrat v dnevnem spanju.user posted image

Tian kar trdno spi, ja.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.10.2007 15:50:15   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Joj, hvala veš, ampak se mi zdi vse tako daleč. Kaj če bo do pregleda že kaj narobe, a bi mogla še en test narest... Čist sem zmedena. Nisem še čist dojela...

mis a bi nehala. Zdaj slabe misli pošlji na Havaje. Vse bo ok. Nič skrbet.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?