Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina IZVIRNO SPOROČILO: moci pa sem jo pustila. in potem sem ji pomolila roke in se je obrnila stran da dol padeš. a taki majhni že trmarijo? ja, močno že uveljavljajo svojo voljo . Naš Jure je nepopustljiv pri igračah, če se on nekaj zaigra, mu Matjaž niti pod razno ne sme vzeti ravno tistih avtomobilov, dal bi mu milijon drugih, samo tiste ne... Ampak Matjaž bi ravno tiste rad od Jureta...in potem se grebe, plazi okrog naokrog, rine se, samo da bi prišel do tistih, ki jih Jure ne da, če mu ne rata, pa zavpije, vleče Jureta za majico... Pri vseh prijateljih, s katerimi se družimo, smo ugotavljali kako so drugi otroci bolj borbeni in pri nas se to tudi zelo očitno kaže Ja, res, jaz tudi to opažam. Max je bil itak povsod, kamor smo prišli, edini tako majhen otrok, edini vnuk, v glavnem, nikoli mu ni bilo treba deliti igrač. Sedaj pa opažam, kako se Lan potegne za kakšno stvar. Sicer sta res smotana in se preganjata za isto igračo, pa sem jima enkrat že razložila, da zaradi igrač se pa pri naši hiši res ne bosta kregala, ker jih imata že itak več kot preveč, ampak me ne ubogata. Pri vseh igračah sem včeraj Lanu dala pokrovčke od Aventovih flašk, da se bo mal zamotil z njimi, že prileti Max in mu jih vzame in je bila to daleč najbolj zanimiva igrača, kar sta jih kdaj videla in se prepirala zanje.