Katy13
|
Dobro jutro! Jagoga - prav imaš, sama bom na morfologiji noseča 22t+2d. Upam, da to ni prepozno . Čeprav sem zasledila, da imajo nekatere še bolj pozno morfologijo. Ne bi rada, da se mi pripeti tako kot na NS, ko je bil otrok že prevelik. Glede barvanja. Včeraj nisem natančno napisala. G sem vprašala glede uporabe peroksida. Odgovoril mi je, da lahko da ne bo nič, lahko pa da ima posledice. Dal mi je primer, da nekatere nosečnice vsak dan spijejo pol litra šnopsa in ni nič. Spet drugo bo pa popila 3 dcl vina in bo otrok imel posledice. Sama predvideva, da če nisem imela kakšnih posledic pred nosečnostjo (raznih alergij ipd.),da jih tudi sedaj ne bom imela. Moram pa povedat, da sem od včeraj naprej pobarvana. Glede spanja pa še to iz moje strani. Sama večino prespim na levem ali desnem boku. MI namreč na paše, da skoz ležim na enem in se ponoči obračam, se pa zgodi, da se kdaj zbudim in ležim na hrbtu. V tem primeru se obrnem na en bok. V ginekološki ambulanti sem dobila na prvem pregledu eno brošurico in se spomnim, da sem tam prebrala, da ni priporočljivo spati na hrbtu (zaradi dovoda kisika). Bom poiskala in vam posredovala. To brošuro pa je anpisala G. Kako se vi zdravite kadar kašljate oziroma kaj je anjbolj priporočljivo v nosečnosti? Zdaj moram pa nehati, sem napisala pravi roman.