kanarka
|
Uf, pa sem končno prišla v štih. 4 dni sem rabla, da sem vse prebrala (no seveda z motnjami vmes). Prvo čestitke ninocka . Super, da vam je že uspelo. Joj, še ena je rodila, pa sem pozabila ime. Če grem pa nazaj iskat, mi boste pa spet ušle. Žirafa tudi tebi želim veliko moči. Nemrak, ...kaj bi dala za tak porod. Bi me po mojem kr takoj navdušil še za naslednjega. Ajtak...jaz sem bolj miroljuben človek, ampak ne na račun sebe. Tudi jaz bi se sicer v lepem tonu z njo pogovorila oz. ko bi začeli iz mize pospravljati, bi jo kar vključila zraven in ji rekla, če mi lahko to in to pomaga. Sej potem si bo počasi že prišla gor. Nima pa smisla, da se ti zaradi nje sekiraš, ker potem ji dobesedno odstopaš mesto centra pozornosti, kjer ji tako paše. Danes sem tudi jaz imela pregled. Sicer še nobenega CTG-ja do sedaj. Prvega imam 8. nov. Je to ok? Tako pozno? 20. pa že rok? Vzel mi je bris za streptokok, pa kri morem dat jutri. Je pa naša še vedno drobčkena in tehta 2300 gramov. Scuba, glede na to da sva isti datum, kolk je že tvoja tehtala? Pa ta dohter mi nič kaj ne pove. Pravi samo, da je malo drobčkena. Ok, bo pač lažje šla ven. Aja Mamuška, a tiste vetrovne kapljice potem daješ v čaj al kako? Kakšen čaj pa uporabljaš? Sem mislila, da dojenčki z materinim mlekom dobijo tudi pijačo. Ma sem nevedna, vem. Me je kar sram to spraševati. Aja pa ena je spraševala, če še katera ne čuti nosečniških tegob. Tuki še ena, ki praktično sploh ne ve, da je noseča. Samo malo zadnje dni čutim rahel pritisk, ampak to je tudi vse. Mogoče pa res zato, ker nosim tako lahkega otročka. Drugače pa še vedno cel dan delam in sem tudi sedaj, že od jutra za pisalno mizo. Počasi bom pa le odšla počivat ali pa kakšno pecivo spečt. Pozdravček vsem skupaj.
|