|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
30.10.2007 7:20:39   
tasha23
user posted image
WOW PRVA SEMuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
30.10.2007 7:23:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

kaj pa če bi se enkrat za spremembo kranjčanke pripeljale v lj ali kam v te kraje? kaj pa kaval????

V lj bi pa še jaz prišla, če bi bil dan ustrezenuser posted image

men ni problem lj....tam pa imamo večjo izbiro dobrih lokalov za papcat...mmmmm...v kavalu pa še nisem bila...ampak je fajn k je že proti gorenjski orientiranuser posted image

jaz pa kar priznam, da sem zvečer lena in se mi ne da še v lj vozituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
30.10.2007 7:24:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati - a ponedeljke lahko rezerviram?user posted image

bravouser posted image

normalno dauser posted image !
kje si bila včerajuser posted image ?
midve z viv sva bili v Cukrarni!

ponedeljki borovnicka, torki Piskot, no še 3 dni imam frejuser posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
30.10.2007 7:24:30   
altati
*lina*- njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
30.10.2007 7:26:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ah, še to. Berete jim že kaj? Naša Iva obožuje knjigice. Prav berem ji še ne, a se lahko že zelo zamoti ob gledanju knjigic. Prav prosi me. Prišiba s knjigico v rokah in prosi kita, kar pomeni čitaj user posted image .

non stop....knjige sop naša strast.
najrajši pa posluša Taro, ko mu bere (in tudi res Tara najlepše bere, se popolnoma vživi v knjigice)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
30.10.2007 7:29:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pikapolona...ne čist prava gorenjka pa res nisem....imam polovico prekmurske krvi....

sicer pa za pet dolarjev dobim glih dva skret papirja....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
30.10.2007 7:31:10   
altati
*lina*- jaz bi pa res rada to revijo! a je mogoče? ti nakažem 1 $. Sam povej kam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
30.10.2007 7:33:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altati - smela odločitev, ni kaj... ampak nisem čist zastopla, kakšen status boš mela? Neplačan dopust, ali kako?

ne, narobe si razumela. Enostavno bom doma. Brez službe.Odpoved se temu rečeuser posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
30.10.2007 7:34:31   
altati
frrrrr- Tiin jedilnik je brez jajc, mleka in pšenice.To je to.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
30.10.2007 7:36:13   
altati
tasha -  mogoče si pa ti tud srečka nosečkauser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.10.2007 7:37:18   
altati
Da se malo pohvalim.
Jaz pa zdajle čakam obisk, ki je že na poti in to je naša Gaya z malo Gajouser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.10.2007 7:41:55   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Veš ne bi imela čisto nič proti... priznam zelo zelo zelo vesla bi bila user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
30.10.2007 7:50:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Veš ne bi imela čisto nič proti... priznam zelo zelo zelo vesla bi bila user posted image user posted image user posted image

in jaz verjamem, da se ti bo želja v kratkem izpolnila.
držim pesti!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.10.2007 8:01:48   
muki1
Dobro jutro.

Tasha, glede mleka bi jaz rekla, da ti je teklo zaradi čustev. Kolikor mi je znano mlečne žleze delajo mleko še nekaj časa po odstavitvi. To se je zgodilo moji prijateljici. Je nehala z dojenjem in čez kakšen mesec, dva ji je otrok padel s kavča in je rekla, da sta potem oba jokala, ko ga je tolažila in čez nekaj časa je ugotovila, da ima čisto premočeno majco, ker ji je priteklo mlekO.

Upam, da bo Gael ozdravel.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 30.10.2007 8:04:58 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.10.2007 8:02:56   
altati
mukica- lepo te je bratiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 8:10:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.10.2007 8:11:39   
muki1

mukica- lepo te je bratiuser posted image

Kontra

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.10.2007 8:19:05   
piskot
koncno. koliko ste nacvekale.

t2 nam je crknil vceraj. in je bil mozek potem cist presenecen, ker ce nimam neta ze pred 21h zaspim v dnevni user posted image

kaj moram ze komentirat ... aja, meeting. meni odgovarja katerikoli dan. samo povejte prej, da mozu najavim. glede na to, da je srecanje predlagala borovnicka, menim, da bo v kranju. ko bodo srecanje organizirale ljubljancanke, bo pa v ljubljani.

danes imam v nacrtu premikanje spalnice. ceprav imam postavljeno po nasvetu bioenergetika, bomo vseeno poskusili se s tisto old skul, da bomo spali S-J. samo ugotovit moram se kako naj uredim da nam ne bo od okna pihalo, ker imamo ena predpotopna okna. jutri vam potem porocam, kako je martin spal celo noc user posted image .

o kriza, spet dezuje. no evo, grem se mal morit folk tukaj, potem pa zgleda do altati na obisk, ker ven ne bo za it. samo se povabit naju mora user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.10.2007 8:19:36   
lucika
TUDI JAZ, TASHA, DRŽIM pesti, da so to znaki, za nekaj, kar si želiš:)

altati, vsaka ti čast, verjemem, da je bila to ena težjih odločitev v življenju. in mislim, da si se prav odločila.

mi smo pa začeli zidat s polno paro. ma, jaz sem doma cel dan, pa sem na koncu totalno zmatrana. nič ne delam, samo tuhtam in koordiniram, pa malega pazim. ker ga ne morem blizu spustit, ker pol samo motima. zunaj je zdaj en sam drek, notripa dolgo ne zdrži. pol je pa boljš da sva v mestu. samo 0ne
vem, od česa sem tolk zmatrana:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.10.2007 8:22:38   
Lu
Jutro!

En del že pokonci, drugi pa še spi.

Kaj sem včeraj naredila, ampak saj ne vem kaj je prav in kaj ne. MAjo dam spat in kot ponavadi imava vedno štale pred spanjem. Da ona ne bo spala, da bi pila mleko, ne čaja,.... Pa sem rekla, da mleka ni, ampak čaj. Naj povem, da prej je bil pa ok. In sem šla ven iz dobe. Maja je user posted image 1 uro. Je šel mož notri, da bi jo kao pomiril pa mu je zabruisila, da ga ne mara in naj gre ven. Da hoče mamico. Jaz seveda nisem šla. In čez čas je šel še enkrat in zgodba se je ponovila. Zdaj mi pa povejte, kaj narediti v takem primeru? Ali naj jo drugi pustivaoba čist pri miru. Da tudi mož ne hodi k njejuser posted image Res ne vem več. Ampak to presega vse meje. Punca bo kmalu dopolnila 3 leta pa tako obnašanje user posted image
Men se bo zmešal počas. Zdaj pa seveda še spi, a ne.

Knjigice pa tudi midva z Tianom že bereva. Jih ima tudi zelo rad. Pa še tistih par minutk je celo pri miru. Drugače pa še kašljamo, smrkamo. Vročine ni več. user posted image

moci dobro nabavi.

sivkamivka a tako huiško imate. Lepo, res.user posted image

Maxica kako je vrat?

Frrr kje si?

Zdej moram pa nehat. Maja je auf.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.10.2007 8:41:39   
piskot
lucika bravo za zacetek. saj se bos pocasi privadila. glede utrujenosti pa obstaja tudi tista psihicna. al bomo kaj novega izvedele?

lu socustvujem. pojma nimam kako to je, samo slisati je grozno. ampak moj predlog bi bil, da pojdi ven iz sobe, udari dvakrat v kaksen podboj al pa v kavc, ce enkrat brcni, pa pejt nazaj k maji. itak ji ni jasno kaj dela, samo ve da hoce tebe. in tebe ni, cez dan si pa s tianom, pa nisi vec samo njena. sej pravim, bodo izkusene mame vec povedale. pa tudi vem, da je teorija mal lazja od prakse user posted image .

erm, poste mi se ni uspelo oddat. zgleda da mi tudi ne bo treba, ce se ta teden vidimo.

tasha, maxica, sivkamivka, muki kako vasi bivsi bolniki?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.10.2007 8:48:31   
*anč*
dobro jutro!

mi smo pokonci. mali že raziskuje stanovanje,jst pa še u pižami pred računalnikom user posted image .

sivkamivka  slabo zgledašuser posted image mogoče ti pa mora privoščit kako masažo,razvajanje pa boš spet ko nova!

@lina   jst nimam vsako leto pregleda. naslednjič sem naročena maja 2009, ker sem mela 2006 ok bris. a ti greš samoplačniško?

arabela  pridna katarinca za spanje!!  ker si sama,ve da te ne sme preveč matrat ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.10.2007 8:52:42   
mis
Dobro jutro!

Danes boljša noč. Spala je do 6h z bujenjem okoli polnoči, no, ob 6h je hotla vstat, pa sem jo uspavala in sva spali do 7:45.

Tasha, upam da se nama z Arabelo kmalu pridružiš. Pa to je tudi poziv za vse ostaleuser posted image

Srečanje: Če gre še kera iz lj v kr, bi šla jaz tud (frrrr?). Sicer pa LJ. Meni pride zelo fino v petek, ker bomo takrat v LJ verjetno prespali. Pa gre možek lahko po svoje, mami pa Tino čuva. Povejteuser posted image . Bi vas pa res rada vidla...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.10.2007 8:54:03   
mis
Dve sta želeli kapljice od Justa (mislim da Lucika in Frrrr). A vprašam?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.10.2007 9:12:55   
Arabela
Jutro!

Pri nas zaenkrat sije sonček...user posted image user posted image user posted image ... pride dedi po Katarinco da bo mami lahko pucala...user posted image user posted image ... ampak kar se mora se mora, ker imamo res spet norišnico doma...

Zvečer pa pride ati domov pa bo doma do nedelje..user posted image user posted image user posted image user posted image .. pravi mali dopustek....user posted image user posted image user posted image

Lep dan babnice....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?