|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
29.10.2007 20:39:40   
*anč*
tasha  jst bi tut prašala ginekologinjo zakaj se to dogaja, ker nimam pojma kje je vzrok. pa peteršilj zmanjšuje mleko.

sivkamivka  halo torta ... je super ideja,sam sladice bi mogle bit nooooooro slastne user posted image

*lina*  krasno zgledajo tortice ... sam,če bi jst kej tazga spekla pomoje ne bi nobenmu pustila,da jo je user posted image .

altati  user posted image  za pogumno odločitev. letos boš po poklicu MAMA!!  a lahk prašam kakšno operacijo maš?

moci  fajn šopingiri! a zoja bo pri tvoji mami?

a  sam moj otrok še ne spiuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.10.2007 20:41:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

lina, šeeeeeee. samo kaj, ko ne dobimo vseh potrebnih okraskov za take fensi tortice. lahko bi jih začela izvažati v slo, jaz bi imela pa halo torta. včeraj moja ideja ni bila nobeni všeč. čakam, da vam pade cuker, potem pa navalim spet

eh, jaz grem lahko peš na torticouser posted image
sicer je bolj za silo, je pa.
meni pa tele marcipanke niso preveč v veselje. jaz imam raje sadje, smetano, čokolado. tud če so bolj grdeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.10.2007 20:41:19   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sivkamivka....kakšne kamne pa imate to ?

http://www.riko-hise.si/

poglej panorame 360 stopinj, leva slika, pod krušno pečjo imamo bele kamenčke

mi tud nismo primerni gostje - bi s kamenčki igrala košarko al pa jih pobrala in vrgla v vodouser posted image

je tjanu uspelo v ZOO-ju morskemu levu vržt kamenček, tko da....

nagajivčka TT

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.10.2007 20:42:04   
Anonimen
bom še mal slikic prilimala......

če bi katera res rada, pa lahko pošljemo v slovenijo....obiski se namreč v petek vračajo domov....

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
29.10.2007 20:43:18   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

moci - a maš preveč časauser posted image

ne. lenoritis
moram se pripravit za jutri, pa evo meuser posted image

kaj se moraš pa prpravit...ti sam eure prštimaj pa je dovoljuser posted image

moram zojo varuški dat. pa je rekla, da je ne bo previla, če bomo mel razmetanuser posted image user posted image user posted image

kdo pa bo varuška....mami?...nej pa ona gredoč mal pospraviuser posted image

točno.
ja pospravila bo, ja. to pa bo dogodek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2255
29.10.2007 20:44:56   
borovnicka
*lina*  - se jevljam, meni sestrica peče torte - ji bom mal olajšala delouser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
29.10.2007 20:47:25   
borovnicka

ne. lenoritis

moram zojo varuški dat. pa je rekla, da je ne bo previla, če bomo mel razmetanuser posted image user posted image user posted image

točno.

jest mam to srečo, da kadar mami pri meni merka malčka, dobim lepo pospravljeno in če ima preveč časa še popeglano -- je fuuuul pridnauser posted image ; v zameno vedno potem dobi neki sladkegauser posted image

a se hvalim??user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
29.10.2007 20:49:50   
moci
uf, moram moji povedatuser posted image
ona je prepričana, da je carska mama. ne, sej je čist fajn. samo pomaga pa res ne. na tak način. popazi zojo, včasih kuha, ampak večkrat jaz, mah, saj je ni itak nič doma. mogoče drugače bi user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
29.10.2007 20:50:26   
mis
borovnicka, pri nas je enako. Ko je mami bla cel teden zdaj tukaj je blo vse skuhano, spedenano, zlikanouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2259
29.10.2007 20:51:28   
*anč*

ne. lenoritis

točno.

jest mam to srečo, da kadar mami pri meni merka malčka, dobim lepo pospravljeno in če ima preveč časa še popeglano -- je fuuuul pridnauser posted image ; v zameno vedno potem dobi neki sladkegauser posted image

a se hvalim??user posted image

ja  user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
29.10.2007 20:51:39   
mis
No, mala spi. Ati jo je dal spat in je bil v treh minutah ven iz spalnice, tudi pisnila ni. Sva se pa odločila, da bova postopno skrajševala čas uspavanja na rokah. Danes je imel polovičnega in mu je super uspelo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 20:56:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
29.10.2007 21:03:31   
@lina
dober večer!

berem in berem, pa je par strani čveka, kjer ni nič za komentiratuser posted image

a sem v tej množici čveka spregledala al kaj - a je katera napisala, kaj je razlog teh visokih vročičnih stanj?user posted image

kaj vam moram še povedat? mi še nimamo počitnic, danes in jutri še delamo vsi štirje, potem pa malo uživamo...
Danes je peti dan, ko se ne dojiva več. Enostavno sem prenehala še s tistim enim samim dojenjem pred spanjem, pa ni bilo nobenih težav. Malo se je sicer hotel stisnit meni med joške prva dva dni, ampak sta zdaj s flašo najboljša prijateljauser posted image  In tudi enkrat si nisem iztiskala.... je bilo res eno samo crkljanje tisto!

zdaj se pa moram naročit na pregled h G, grem po tablete...pa leto je naokoli, bo treba tud servis nareditiuser posted image A ste ve redne - vsako leto pregled pri G?
samo itak vedno falim tisto eno uro, ko moram telefonirat, ker se samo takrat lahko naročimuser posted image  al se spomnim prezgodaj al je pa že 10 min čez...

Muki, bravo za prvi dan! Diši po še?user posted image

Altati - smela odločitev, ni kaj... ampak nisem čist zastopla, kakšen status boš mela? Neplačan dopust, ali kako?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
29.10.2007 21:18:00   
Arabela
Dober večer!

Evo danes pa sploh ni problemov s spanjem..user posted image user posted image user posted image ... Dopoldne sva bili na pokopališču, sem jo pripeljala domov je v avtu zaspala potem pa sem jo kar v spanju previla in položila v posteljo pa je spala 3ure... sedaj po kopanju pa spet v posteljo pa je kar zaspala.... user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja ati štrene meša, ker danes ga spet ni pa je mir..user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami pa zdaj študira al naj grem likat al se učit.. ne da se mi ne eno ne drugo...

Lahko noč čvekačice...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
29.10.2007 22:09:37   
mis
Zdejle sem si neke dokumente eno uro urejala. stari računi in papirji. Kok gre cajt...

Noč!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
29.10.2007 23:03:14   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Frrrr, bom poiskala kakšen link glede zaščite oken, so enkrat punce že debatirale o tem. Pri nas pri Maxu ni bilo nikoli problema z ničemer, on je res vedel, kaj lahko in kaj ne. Lan je bolj siten glede vsega, se v vse vtika in bomo kar morali orng paziti. Sicer imamo mi vsa okna tako, da je kljuka pripravljena tako, da če hoče kdo okno odpreti, se le pripre najprej. Saj ne znam razložit, no. user posted image

mi imamo pa lesena okna in se sicer kr trdo odpirajo... a vseeno bolje preventiva kot user posted image če najdeš link, se priporočam... sej tk hudi se še ne mudi... čez kako leto bo pa že treba ne glede na to ali bo jaša vedel kaj je prav in kaj ne... lahk bi sam firbčen bil... nočem razmišljat več o tem user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
29.10.2007 23:03:17   
frrrr

ikeafanice, nasvete prosim. prvič gremuser posted image jutri. koliko časa ponavadi porabire? kdaj se odpre? jaz računam, da greva okrog 6, pada ova ob 4h,5h domauser posted image en poseben sistem nakupovanja je,a ne?
zdej sm verjetno že prepozna user posted image za sprehod skoz trgovino rabiš vsaj 2 uri user posted image če pa nakupuješ vnaprej ogledane stvari, morš pa še dodat 2-3 ure user posted image vmes je kosilo 1 ura user posted image če ne veš točno kaj bi kupil in šele tam izbiraš, rabiš pa še kak dan zravn user posted image sistem: manjše dele bašeš v vrečko ali voziček, za večje kose pa na papir napišeš in preden do blagajne prideš greš skoz skladišče, kejr tut nabašeš. še večje dele ti pa oni postrežejo po plačilu pr posebnem šanku user posted image vglavnem ob 4ih, 5ih neuš doma user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
29.10.2007 23:03:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce, a se katera spomni, kako se reče tistim kapljicam, ki ste jih ene dajale namesto AD3 iz Avstrije? Rabim za eno prijateljico, ampak jaz sem kar naše uporabljala, pa ne vem, kako se Avstrijskim reče.

men se zdi, da so Oleovit D3. v sloveniji so pa Plivit D3

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
29.10.2007 23:03:22   
frrrr
pikapolona, naš mali je tut tk torto jedel kot Brina. se ni hotel tolk umazat in je kr z usti proti torti lezel, da mu ni blo treba v roke prijet user posted image

Maxica, držim pesti, da o v petek vse ok kazalo.

muki, sem vesela, da si preživela user posted image
knjige - mi mu "beremo" knjige z živalmi. pa eno knjigo zau čenej branja že na pamet poznamo user posted image naslov je Jan gre v šolo in ima vsako 5 besedo v obliki sličice. in Jaša se je že naučil pokazat jezik, pa račko najde in muco - račka dela tatata user posted image user posted image muca je mauuu, pa kuža po tanovem tut user posted image no, po branju pa še vse pliašste medvedke nagovarja z mauuuu user posted image user posted image

tasha, pozdravite se! js sm pred tremi tedni nehala uporabljat blazinice za dojenje... pa imam še zdaj kdaj problem z iztekanjem med večernim dojenjem, ko sta obe čist polni. kaj je pa s tvojimi joški pa žal ne vem user posted image tolk pavze vmes, pa vseeno laufajo user posted image user posted image

borovnicka - veliko se vam dogaja user posted image

altati - bravo za velik korak in odlično odločitev! bi te pa še nekaj prosila - kakšen jedilnik ima tia? lahk tut na zs.

mis, šele zdej sm se uspela prebit do RRja user posted image

sivkamivka, *anč* tut js prepoznala. babica Tristana je pa prava faca! user posted image

papcanje... če bo termin ugoden, sem za user posted image kr, lj - whatever.. kitajc/kaval/buf - whatever... Lu, greva skup? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
29.10.2007 23:05:29   
frrrr
mis in borovnicka - preveč se hvalita! user posted image  user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
29.10.2007 23:08:30   
frrrr
@lina, js sm se avgusta naročila pri G, pa imam 16.11. pregled user posted image
mi se pa zvečer skor ne bi rabli dojit... ponoči se mi pa ne da ga 3 minute uspavat, če lahk v 5ih sekundah joško vn vržem user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
29.10.2007 23:13:42   
frrrr
tole vam še povem:

- za ribico našli rešitev - gre v koseški bajer user posted image
- moj izpit - nisem ne naredla, ne padla user posted image me je vprašal, če znam za 8, ker sicer se nimava kaj pogovarjat. in sm tako suvereno izjavla ja znam, da mu je zmanjkalo besed user posted image no, sem takoj dodala, da znam, če me ne bo spraševal študij primerov, ki so jih obravnavali letos v poletnem semestru, ko sem bla js doma mamica absolventka in nisem na vaje hodila. pa sem dobila od asistentke en zajeten kup case studyjev (ikea, google, motorola, soutwest airlines in še eno firmo), ki jih morm naštudirat in asistentki zagovarjat. ona ima pa pooblastila, da se potem odloči o moji oceni. ne bom rabla do januarja čakat na nov rok in neu treba še enkrat plačat, če tole konkretno obdelam user posted image

to je to...
lepo noč in sladke sanje...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
29.10.2007 23:14:32   
mis
Za pregled se še nisem prijavila pri G, ampak se zdaj itak moram.user posted image

Zdej pa res nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
29.10.2007 23:24:56   
frrrr
eno slikico vam še morm prilepit user posted image bazen za user posted image
no, moja tašča je izvanredna in ji ne bi takega bazena kupila... tiste, ki pa nimate take sreče kot js, pa le razmislite user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
30.10.2007 7:17:58   
tasha23
Jutro,

za nami je obupna noč... včeraj se je P čudila, da smo sploh spali s takim vnetjem ušes... očitno jo je mali poslušal user posted image

Jaz pa ne vem kaj je z mano... z mojimi joški... mogoče pa bo spet kaj novega... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neki čuden feeling imam, pa tudi zelo čudno user posted image  sem imela ta mesec... kaj pa vem... v ponedeljek pokličem mojega G (itak se moram naročit za letno kontrolo)

vam javim če bo kaj novega user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?