|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
29.10.2007 7:58:19   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mis, jaz ti pa odsvetujem električno pumpico. no, to na baterije. jo je soseda kupla, pa ¸ni mogla verje1t, kolk se potegne ven z ono na sesalec. zgleda ful dobro, ja, samo čist  narahlo vleče....si je kupila zdaj se to, pa je bolj zadovoljna...premisli.

jest mam to pumpico za na sesalec, pa si sesalca niti blizu ne upam dat, saj tuli že če ga iz omare vlečem.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.10.2007 7:59:37   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa en sodelavec mi je rekel....itak boš čez nekaj mescev spet noseča user posted image .

ja no sej... sem hotla rečt da se ne preveč navadit, ker boš morala kmal ituser posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.10.2007 8:11:34   
piskot
ampak danes je bilo pa res cudno it v sluzbo. eno uro kasneje, pa se pridem sem, pa kot hisa strahov, nikjer nikogar.

mis mi smo imeli tisto pumpico od altati sposojeno, pa se mi je zdela kar okej. ko martin naslednjic dobi prehlad, jo gremo sigurno kupit. ker se ni nic pritozeval.

je pa kriza takole ponoci, priznam. ko se 245ic zbudi, ker bi najrajsi znorela, ga pa pogledam, pa sedi tam na posteljici kot kup nesrece, pa mi rece mama ...... weeeeee. ne mores da ga ne bi k sebi stisnil.

martin se je dolgo zbujal podnevi na 45 minut. vcasih je celo nazaj zaspal. zdaj spi tam od 1 ure do 2,5. pa se nismo ugotovili kdaj kako in zakaj taka razlika.

muki ane je cudno, pa saj se bos navadila. malo si odpocij user posted image .

upam da so vsi bolniki cudezno ozdraveli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.10.2007 8:13:04   
lucika
mi smo malega zgrabli, za roke, da ni opletal, dali v nos fiziočoško in s sesalcem vse ven. je to fajn, ker potegne ven res v sekundi. tud če se dere, gre. naš je pol kr skapiral, da se zastonj joče, pa da pol lahko diha. in je kr pustil.
ona zadeva na batarije pa tudi boli. pa po moje ful dolgo traja, da kaj ven dobi, če sploh. altati vem da ima...ne vem, tole od kolegice je imelo glih eno desetino tega pritiska, kot sesalec. in da pol mrcvaris otroka 5 minut...ker se ti bo ziher isto drla, ker očitno ji že ni, da nekaj mrcvariš po njej:)
no, lahk pa probaš, mogoče ti bo pa odgovarjalo... sam če se le da, si probaj prej sposodit, pa da vidis kak gre...

muki, priiidna si. naj ti lepo tečejo prve urice šihta. saj veš, čez čas boš pa itak spet noseča:)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.10.2007 8:14:35   
lucika
mali mi je postal nekam sumljivo tiho. ne mors verjet, kako se loči tišina in "tišina". grem pogledat kaj dela, pa mi je celo denarnico razmontiral. še vozniško je ven dobil, pa gre ful težko...lump.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.10.2007 8:16:01   
lucika
eh, šele zdaj sem videla, a se naše narečje lahk tud drugače bere:( mašinca ne boli- kot bolečina, ampak boli-ropota. da ne bo nesporazuma. nič ne boli...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.10.2007 8:27:54   
Lu
Jutro!

Mi smo pa bolje user posted image user posted image user posted image Ampak pop. se greva vseeno še pokazat, da mi odpre bolniško. Zdaj se mu je vse skupaj preselilo na nosek. Ima zamašenega, ampak 100x bolje kot ta prekleta vročina. Se je bojim kot user posted image križa. Maxica ste vi kaj bolje?

Imam pa oba kar doma. Jaz sem doma. Možek je šel pa delat user posted image

Kaj bomo delali še ne vem, ampak se bo treba nekaj spomnit. Mogoče bomo kar malo risali. Maja oboćuje risat, sploh če ji dovolim, da se riše z vodenkami user posted image

Muki dobro oddelaj. Kar paše, a nede. Tako potihem.user posted image

Mis a ti boš potem v službi al greš kar na bolniško? Tele pumpice so pa men čist tuje. Najraje bi jo tudi jaz imela, samo mi tole da je sesalec zraven vklopljen sploh ne potegne user posted image Jaz mu kar fiziološko našpricam pa je.  Drugače pa mislim, da ima Altati eno. Altmati oglasi se user posted image Aja pa zdaj ko smo naročili vlažilec bomo pa še to na polno vklapljali.

Zdej pa mal igrat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.10.2007 8:30:37   
altati

mis, jaz ti pa odsvetujem električno pumpico. no, to na baterije. jo je soseda kupla, pa ¸ni mogla verje1t, kolk se potegne ven z ono na sesalec. zgleda ful dobro, ja, samo čist  narahlo vleče....si je kupila zdaj se to, pa je bolj zadovoljna...premisli.

lucika jaz sem pa ful zadovoljna z njo pa če vprašaš Piškota, mislim, da je tud ful zadovoljna z našo. Ta na sesalec je pa men mal mi, ker da bom jaz sredi noči, ko ima otrok nos zabit sesalec laufalauser posted image user posted image user posted image   Ne vem, nouser posted image user posted image
naša na bateria dela več kto odlično in ravno prav nežna je, pa seveda tiha.Je pa od Living Lab. Njabrž zavisi tudi kaj kupiš.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.10.2007 8:31:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa en sodelavec mi je rekel....itak boš čez nekaj mescev spet noseča user posted image .

a pa boš resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.10.2007 8:34:07   
moci
ikeafanice, nasvete prosim. prvič gremuser posted image jutri. koliko časa ponavadi porabire? kdaj se odpre? jaz računam, da greva okrog 6, pada ova ob 4h,5h domauser posted image en poseben sistem nakupovanja je,a ne?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
29.10.2007 8:34:12   
altati
lucika, ta naša zadeva za nos definitivno ne boli, ker sem na sebi sprobala. Niti pod točko razno. Pritiska ima pa ravno prav, da spravi vse ven, v nekaj sekundah.Kje imaš ti 5 minut mi ni jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image  Saj sem rekla, najbrž zavisi kaj kupiš, kvaliteta, cenauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi Jaša ne mrcvarimo, še joka se ne zraven, nosek je pa kuj prazen in prehoden za dihanje.
Sesalca se pa mali otroci načeloma bojijo in jim ga res ne bi še pod nos vtikala. Lucika, a pa si ti sploh poskusila to pumpco, od Living Lab-a?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.10.2007 8:35:05   
moci
lu, kateri vlažilec ste naročili?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.10.2007 8:36:43   
Arabela
Jutro!

Končno ni dežja! user posted image user posted image user posted image .. Spokam malo v vozeka in šibava ven...

Lep dan vsem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.10.2007 9:10:54   
moci
altati, sem klicala celjske lekarne za vlažilec. je rekla, da imajo medisana. kao da je to touser posted image stane 62 eur. in je pošiljajo več na domuser posted image a je tapravi?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.10.2007 9:20:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, sem klicala celjske lekarne za vlažilec. je rekla, da imajo medisana. kao da je to touser posted image stane 62 eur. in je pošiljajo več na domuser posted image a je tapravi?

Naš je od firme PIC. Polno ime: PIC Indolor Airtherapy. Jaz sem lepo, lepo, lepo prosila če ga pošljejo. V stilu, da mi je k njim hodit predaleč, da ga nujno rabim, da ga nikjer drugje ne dobim itd.....Stal je pa s poštnino vred okrog 60 EUR-ov. Predvidevam da potem to ni to.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
29.10.2007 9:27:48   
Maxica
Dobro jutro. Jaz sem lih pri zajtrku, da lahko potem tableto pojem. Ta moj user posted image  me še vedno boli, sicer manj, a še vedno. Upam, da bo počasi bolje, sicer ne vem, kako bom funkcionirala v službi. Danes sem spala brez povštra, je bilo malo bolje, sam me pa za nagrado še križ boli.user posted image  Max je bil včeraj že čisto v redu, edino zvečer je imel v ušesku 38 stopinj, predvidevam da tudi zato, ker ni včeraj že nič več hotel počivati. Upam, da danes smo mimo teh bolezni smotanih.
Sicer se pri nas nikoli ne pozna premik ure. Gremo spat, kot ponavadi in se zbudimo kot ponavadi.
Mis, pri nas se Lan tudi tako zbuja, na eno uro, kadar ga zobki matrajo ali pa če je kakšna luna. Sicer bi pa rekla, da je vaša Tina morda res tako zelo zaspana, da je potem še ponoči tako utrujena, da težko spi. Poskusi jo en dan magari na rokah imeti oz. kakorkoli ji pač paše, da se čez dan res fino naspi. Boš videla, da bo potem tudi ponoči lepo spala. Kaj pa jo zbudi čez dan, hrup? Eh, saj pri spanju sem jaz res težko pametna, no, sam vseeno...
Frrrr, bom poiskala kakšen link glede zaščite oken, so enkrat punce že debatirale o tem. Pri nas pri Maxu ni bilo nikoli problema z ničemer, on je res vedel, kaj lahko in kaj ne. Lan je bolj siten glede vsega, se v vse vtika in bomo kar morali orng paziti. Sicer imamo mi vsa okna tako, da je kljuka pripravljena tako, da če hoče kdo okno odpreti, se le pripre najprej. Saj ne znam razložit, no. user posted image
Zrnec in Bizovičar sta me čist razočarala, podn od podna.user posted image  Pa še tisti Gojc... Itak igra, vse kar pove - mene nič ne prepriča...
Mis, mi imamo tudi tisto pumpico za na sesalec in je zadeva res učinkovita. Max bi se itak kar skozuser posted image , Lan se pa začne nekaj upirati, ampak jaz se pri takih stvareh, ki jih je treba narediti, itak ne dam.
Muki, uživaj v službi. Pa ne kadit.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.10.2007 10:02:13   
tasha23
sam na hitro: čestitke vsem, ki ste praznovali. Mi smo še vedno bolni, namesto, da bi bilo bolje se je stanje poslabšalo: Gael ima zdaj še visoko temperaturo in vnetje obeh ušes in očk user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobili smo antibiotike... še dobro, da je jedec, ker če ne ne vem kaj bi bilo, saj je dežurna, ko ga je pogledala dejal: '' vaš pa je slab jedec, ne!!?!'' jaz pa: '' čeprav se ne pozna je pri nas na vsake pol ure mam mam... že po kosilu smo spet lačni user posted image ''

tako lepo se imajte ... pogrešam vas!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.10.2007 10:14:41   
moci
altati, google za tega tvojega meče same italijanske zadetke ven:(
jutri bi šla lahko v ce lekarne, sam ne vem v katerouser posted image a mogoče veš v kateri si naročala?
če ne bom naročila tegale.
misliš da je okuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.10.2007 10:16:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

lucika jaz sem pa ful zadovoljna z njo pa če vprašaš Piškota, mislim, da je tud ful zadovoljna z našo. Ta na sesalec je pa men mal mi, ker da bom jaz sredi noči, ko ima otrok nos zabit sesalec laufalauser posted image user posted image user posted image   Ne vem, nouser posted image user posted image
naša na bateria dela več kto odlično in ravno prav nežna je, pa seveda tiha.Je pa od Living Lab. Njabrž zavisi tudi kaj kupiš.

mi imamo tudi to in mi je fina, ima pa 3 nastavke in si je dobro prebrati za kdaj je kateri, ker, če se ti otrok smili in natakneš gor najmanjšegauser posted image - potem verjamem, da nič ven iz nosa ne spravišuser posted image
Tinkara se vseeno dere zraven, ampak ima po moje že polnuser posted image  pucanja nosa.........je pa meni ful lažje- fiziološka, par sekund vsaka nosnica in to je to.....sej vidiš, da je nosek prehoden že če fiziološko vanj
+v3liješ in gre le-ta v usta!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.10.2007 10:22:47   
moci
čiščenje noska: tu

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.10.2007 10:43:06   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

grem med vikendom v celje......ti ga jaz prinesem?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.10.2007 10:53:30   
moci
hvala, saj ga jutri lahko spotoma kupiva, ampak ne vem, če ga imajo povsod. mah, v eno lekarno bova šla, če ne bodo imeli bom pa tega naročila

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.10.2007 11:22:48   
Lu
moci pokliči jih na ta tel. 03/4250261. Meni ga bodo poslali. Sem se kar za tega odločila, ker tistega v BB nimajo na zalogi.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.10.2007 11:26:09   
Pikabu
Sem sama doma, da bi pospavljala, pa se mi ne da. user posted image No, malo premaknem, pa spet pristanem za računalnikom. Nekaj se me loteva. Ponoči me je grlo bolelo, da požirat nisem mogla, sem vzela angal s in je pomagalo, zdaj me samo še boli, pa na kašelj sili. Je pa pri nas krasen dan in res lep sonček. Prav škoda, da nimam malih dveh doma, da bi šli ven, ampak vem, da uživata tudi brez mene. Popoldne grem pa v Avstrijo malo zapravljat. Komaj že čakam, da si dam duška. user posted image

Punce, a se katera spomni, kako se reče tistim kapljicam, ki ste jih ene dajale namesto AD3 iz Avstrije? Rabim za eno prijateljico, ampak jaz sem kar naše uporabljala, pa ne vem, kako se Avstrijskim reče.

Oddajo na popu sem pa tudi jaz gledala. Sicer nisem nič pričakovala, tudi sem prišla kar z veliko zamudo dol pred TV in mi je sprva bilo bedno, potem sem pa "noter padla" user posted image user posted image user posted image in mi je bilo kar znosno za gledat. Drugače vam pa priporočam ogled naslednji teden, bo moj bratec nastopal in sicer bo žongliral. Smo mislili, da bo že včeraj, ampak so snemali tri oddaje, tako da bo on v naslednji. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še kaj pemaakniti po stanovanju. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.10.2007 11:50:01   
Anonimen
pikabu- kapljice so Oleovit D3

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?