Maxica
|
Dobro jutro. Jaz sem lih pri zajtrku, da lahko potem tableto pojem. Ta moj me še vedno boli, sicer manj, a še vedno. Upam, da bo počasi bolje, sicer ne vem, kako bom funkcionirala v službi. Danes sem spala brez povštra, je bilo malo bolje, sam me pa za nagrado še križ boli. Max je bil včeraj že čisto v redu, edino zvečer je imel v ušesku 38 stopinj, predvidevam da tudi zato, ker ni včeraj že nič več hotel počivati. Upam, da danes smo mimo teh bolezni smotanih. Sicer se pri nas nikoli ne pozna premik ure. Gremo spat, kot ponavadi in se zbudimo kot ponavadi. Mis, pri nas se Lan tudi tako zbuja, na eno uro, kadar ga zobki matrajo ali pa če je kakšna luna. Sicer bi pa rekla, da je vaša Tina morda res tako zelo zaspana, da je potem še ponoči tako utrujena, da težko spi. Poskusi jo en dan magari na rokah imeti oz. kakorkoli ji pač paše, da se čez dan res fino naspi. Boš videla, da bo potem tudi ponoči lepo spala. Kaj pa jo zbudi čez dan, hrup? Eh, saj pri spanju sem jaz res težko pametna, no, sam vseeno... Frrrr, bom poiskala kakšen link glede zaščite oken, so enkrat punce že debatirale o tem. Pri nas pri Maxu ni bilo nikoli problema z ničemer, on je res vedel, kaj lahko in kaj ne. Lan je bolj siten glede vsega, se v vse vtika in bomo kar morali orng paziti. Sicer imamo mi vsa okna tako, da je kljuka pripravljena tako, da če hoče kdo okno odpreti, se le pripre najprej. Saj ne znam razložit, no. Zrnec in Bizovičar sta me čist razočarala, podn od podna. Pa še tisti Gojc... Itak igra, vse kar pove - mene nič ne prepriča... Mis, mi imamo tudi tisto pumpico za na sesalec in je zadeva res učinkovita. Max bi se itak kar skoz , Lan se pa začne nekaj upirati, ampak jaz se pri takih stvareh, ki jih je treba narediti, itak ne dam. Muki, uživaj v službi. Pa ne kadit.