|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
29.10.2007 12:17:43   
moci
lu, tazadnjega si vzelauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
ga bojo naročiliuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.10.2007 12:20:29   
pikapolona2
Moci...IKEA...se odpre šele ob 9 30....ne hodi ob šestih od doma......sej od lj do MB je cca 1.5 ure pol pa še pol ure max da si v gradcu. No razen če boš še v celju lekarno iskala....pol pa ja.

Sistem nakupovanja.....najprej se sprehajaš po razstavnem prostoru kjer je od A do Ž vse opremljeno....če ti je kaj všeč pogledaš na artikel in ti vedno piše kje ga dobiš....v skladišču. kakšno drobnarijo pa lahko tudi vmes že vzameš imajo v kakšni košari nadevano (zato si vzami na vhodu tako rumeno šoping vrečo) Ko končaš v zgornjem nadtrsopju prideš do restavracije kjer lahko poješ ali popiješ in nato greš v spodnji štuk kjer se njaprej premikaš skozi police in je povrsti zložena ta majhna krama vse od posode do servietkov, zaves, luči, pip,....... nato pa prideš do velikega skladišča kjer so ogromne stalaže in tukaj nato poiščeš (na listku zgoraj vedno piše kje je artikel) ta pravo polico in naložiš ali omaro ali stole ipd. Na koncu so pa blagajne. Kuhinje in te garderobne omare moraš pa na oddelku zgoraj z prodajalcem napisat in jih plačaš na blagajni prevzameš pa nato v spet drugem, skladišču kjer si ne nabiraš sam ampak ti oni vse naložijo. Uf upam da je tole razumljiv....drgač pa znajo fulll dobr angleško in lahko vse po naglešk vprašaš. Lepo se imej. Aja jst sm vedno ene 4 urce notr......ampak je res da če bi bila prvič bi pa tudi najbrž bila dlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
29.10.2007 12:28:06   
moci
pikaponona, danke šenuser posted image super si

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
29.10.2007 12:32:21   
pikapolona2
pa še malo fotk od nas

evo še nekaj naših fotk s praznovanja

pihamo svečko

user posted image

pihamo svečko drugič

user posted image

Brina je tortouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
29.10.2007 12:33:09   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikaponona, danke šenuser posted image super si

ampak sej ti znaš tud po nemšk šprohatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.10.2007 12:45:29   
Lu
moci a res al kaj. Mater mam srečo. user posted image user posted image

Majo sem dala ˝spat˝pa preizkuša moj prag živcev user posted image Buta z ograjco. Ima namreč tako, da si jo lahko sname. Kaj naj nardim. Sem šla v sobo, ji rekla SPAT, TIŠINA. Ona men da ne bo user posted image Ma me ma tok, da bi jo kresnila. Ampak je nočemuser posted image Je pravi user posted image , resnično. Ampak spala bo in PIKA.

pikapolona a vi pa že tko lepo jeste sami? user posted image Jaz priznam, da mu zaenkrat še ne dam, je pa tudi res, da še nima tavelike mizice pred sabo. Jo bom pa danes dobila in potem bo lahko sam jedel.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.10.2007 12:46:17   
mis
Zaspala je ob 12:30, z 20 minut sretja. Sem ji dala dudo, v posteljo, se pritožuje, vstaja, nori, grem ven... tuuuuuuuuli. Pridem noter, vstaja, nori... Tuliiiiiii. No, po 20 minutah je zaspala. Upam da bo vsaj kakšno urco, saj je od 6h pokonci.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2132
29.10.2007 12:47:31   
Lu
mis vem, da si že slišala, ampak saj pri ans je isto. Preizkušajo nas, ker vejo, da pridemo. Ne hodi notri.Pri mojem možku je pesem povsem druga. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
29.10.2007 12:57:40   
Anonimen
Jaz danes ponoči nisem vstajala za vsak njen stokuser posted image , ker mi je to počela že na 1 uro.......user posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.10.2007 13:47:26   
Maxica
Jaz sem spet od zdravnice. Ta moj vrat... Sem šla po nov vzglavnik. Me je dala na rentgen, pa ni videti kaj posebnega, edino ful ravno hrbtenico, kar je značilno za kakšne bolečine ali pa poškodbe. V petek moram priti nazaj, če ne bo nič bolje, pa me bo dala na bolniško. No, fino, zdaj si pa prav želim, da bi lahko v ponedeljek šla nazaj v službo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.10.2007 13:47:48   
Maxica
Pikapolona2, kva ste lepi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.10.2007 13:50:48   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem spet od zdravnice. Ta moj vrat... Sem šla po nov vzglavnik. Me je dala na rentgen, pa ni videti kaj posebnega, edino ful ravno hrbtenico, kar je značilno za kakšne bolečine ali pa poškodbe. V petek moram priti nazaj, če ne bo nič bolje, pa me bo dala na bolniško. No, fino, zdaj si pa prav želim, da bi lahko v ponedeljek šla nazaj v službo.user posted image

poskušaj sedeti pred računalnikom na žogi ali pa na enmu takmu disco situ.....je zlo dobr za celo hrbtenico....ampak mene ko orng zaštiha (ko sm 8 -10 ur sedela v službi mi je pomagalo na koncu samo masaža...ampak taka res dobra in ne tisto božanje in gnetenje....jst sm k sreči našla enga profija ki me dobro zmasira in je takoj boljše.....če je pa huje zategnjeno ti pa itak ena masaža ne pomaga...jih rabiš kar nekaj) Drgač si pa zdej v klubu 30+ in boličene v vrtau in hrbtenici so znak da si še tuuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.10.2007 13:52:04   
pikapolona2
user posted image Lu....ponavadi nima žlice in krožnika sama v rokah....to je bilo bolj izjemomauser posted image user posted image user posted image ......tako da ne je še sama kje pa

Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.10.2007 13:54:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Drgač si pa zdej v klubu 30+ in boličene v vrtau in hrbtenici so znak da si še tuuser posted image

No vidiš Maxi, to sem ti hotela napisat, pa me je Pikapolona prehitela.
Pikapolona, se vidi, da se deliva del emšauser posted image user posted image user posted image

Maxi, pocajtaj se mi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.10.2007 13:59:00   
pikapolona2
sam jst sm tud čist zakrnela.......med tole porodniško nism čist nč kej (razen telovadbe z dojenčkom na začetku) zase naredila........ zdej sem 2x na teden na pilatesu in mi kar poka po sklepih in v vratu.....upam da se čimprej nazaj nagliham.......in imam prav zamaknjen vrat mi je rekla ta vaditeljica da se prav vidi na kateri strani nosim tamalo........

Altati emšo jauser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.10.2007 14:21:03   
borovnicka
dan

- mis:  user posted image user posted image user posted image user posted image   iskrene čestitke

- imam dopust, mož pa ne, tako, da so se nam stvari malo zakomplicirale: sedaj čakava prvi skupni prosti trenutek, da greva v šoping za naju dva; varstvo je že rezervirano, midva pa bova po dooooooolllgem času šopingirala za naju; upam, da brez slabe vesti, a po treh letih si to privoščimuser posted image : komaj čakam

- spremenili stanovanje: spalnica je postala otroška soba: danes sva prespala v dnevni; tjan brez problemov user posted image , tjaš pa je imel svoje trenutkeuser posted image - itak še nismo prespali noči -  a enkrat bomo tudi mi

- končali smo z dojenjem: čeprav še nisem sploh dojela, mali pa nima nobenih problemov

- kranjčanjke - a mate kaj večernega druženja v planuuser posted image

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.10.2007 14:22:36   
borovnicka
sem mal prebrala pa vse pozabilauser posted image

v glavnem tjaš je pozabil popravit uro - tko da vstajamo ob 5huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.10.2007 14:35:35   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: mis

punce, kje se kupi tista električna pumpica za nos?

jst sm jo vidla u lekarni - 40 e.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.10.2007 14:39:20   
tasha23
spet sem tu: Gaelu ne pade temperatura pod 38 tudi po sirupu, zdaj sem mu dala obkladke in čez urco mu bom dala svečko... ob 12 sem mu dala Calpol, ker sama nikakor mi ne uspe dati svečko, saj kljub vročini je mali zelooooooo aktiven, tako, da je iz 38.8 padlo na 38.2 in zdaj je že 38.3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 meni pa ponovno teče mleko in imam spet mokro majco user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj to ni normalno, ne?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.10.2007 14:41:36   
tasha23
pikapolona kako ste lepi!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.10.2007 15:04:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

- kranjčanjke - a mate kaj večernega druženja v planuuser posted image

jaz sem itak vedno zauser posted image

Piskot, Pikapoolona, Moci in seveda vse ostale...kaj pravite????

Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.10.2007 15:04:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: mis

punce, kje se kupi tista električna pumpica za nos?

jst sm jo vidla u lekarni - 40 e.

jaz sem jo kupila v Trzinu v trgovini z medicinskimi pripomočki Simps. Mislim da smo zanjo dali 43 eur-ov.

< Sporočilo je popravil altati -- 29.10.2007 15:05:37 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.10.2007 15:07:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

spet sem tu: Gaelu ne pade temperatura pod 38 tudi po sirupu, zdaj sem mu dala obkladke in čez urco mu bom dala svečko... ob 12 sem mu dala Calpol, ker sama nikakor mi ne uspe dati svečko, saj kljub vročini je mali zelooooooo aktiven, tako, da je iz 38.8 padlo na 38.2 in zdaj je že 38.3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 meni pa ponovno teče mleko in imam spet mokro majco user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj to ni normalno, ne?

Tasha, saj če ima vročino 38 mu ni potrebno zbijati. Vročina mu v tem primeru 'koristi', saj se telo tako bori z infekcijo. Zbijaj mu, če je nad 38,5.
In svečke oz. Calpol mu ne smeš dajati na manj kot 8 ur, ker mu boš prehudo obremenila ledvičke. Če si mu dala Calpol ob 12h, počakaj s svečko do 18h. Vmes ga ohlajaj z obkladki, kopeljo, dajaj mu ogromno tekočine.....saj bo bolje, boš videlauser posted image . Kar pogumnouser posted image !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.10.2007 15:07:50   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

- spremenili stanovanje: spalnica je postala otroška soba: danes sva prespala v dnevni; tjan brez problemov user posted image , tjaš pa je imel svoje trenutkeuser posted image - itak še nismo prespali noči -  a enkrat bomo tudi mi

Tudi pri nas je zdaj slab mesec spalnica postala otroška soba, in dnevna najina spalnica. Super se obnese. Samo jaz, priznam, da komaj čakam posteljo.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.10.2007 15:13:43   
*anč*
oj!

mali j zuni z mojo babico,da se mama uči ... ja pa ja, morm obvezno RR sčekirat user posted image
dans je bla moja mami tuki zadnjič do aprila ... gre u indijo nazaj. jst sm pelala pse vn, ona se je pa z malim igrala in ga dala pol spat. pridem nazaj in ona čist objokana,da je tko lepo zaspal,ko angelček in da ga že pogreša ...user posted image

tasha  bogi gael. naj mu čimprej pade ta vročina! men mleko že dolgo ne teče,čeprav ga imam še vedno precej. nimam pojma zakaj se ti to dogaja,a se manj doji?

pikapolona  luškane slikice. pa brina je taka faca ... vi vsi pihate in neke face delate, mala pa pozira user posted image user posted image !

lucika  kakšna je ta pumpica na sesalec? prvič slišim.

maxica  upam,da bo vrat dobro. verjetno bi blo za tebe res fajn,če bi si masažo lahko večkrat privoščila.

muki   kako je minil dan brez tebe?  a boš res noseča čez par mescov?

zdej pa res še mal za knjige ...user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?