frrrr
|
muki - to je kr hudo ja... sem glih ta teden razlagala, zakaj se mi zdi bolje, da živimo stran od babic... čeprav jih na trenutke zelo pogrešamo, ko bi lahko za 15 minut počuvale tamaučka in bi midva lahko ka upedenala. tako morava pa vse rihtat zvečer, ko jaša spi in posledično imamo že dobre pol leta barvo in vse za stpnišče prebarvat, samo časa ni. se nama zdi mau blesavo vsak dan po 2 urci farbat, ker bova 14 dni delala... še nek podest bova mogla nardit, da bova lahk v višino farbala... eh, vsak po svoje vzgaja in babice so pametne, ker so nas vzgojile... mi smo pa njihovi otročki, ki nismo še tolk pameti pojedli... sej bo bolje... ti se kr nam potoži, ko bo hudo, da ne boš tam okol streljala pa niti pod razno jim ne verjemi! ti si najboljša mamica Neži in Ivi! najboljša!!! lucika - bravo za podvig Aidana zdej ga bo pa treba čuvat js sm glih dan ugotovila kk imamo okno v kopalnici nizko in bo lahk iz banje čez kakšno leto že odprl okno... če si bi pa v banji posodo za perilo obnil narobe in nanjo splezal, pa že zdej in od tam lahk pade 3 nadstropja punce kakšne zaščite za okna obstajajo? nekaj, da se okno ne da odpret. tut v njegovi sobi bo nevarno, če bi kak stol zraven primaknil kaj veš, kaj ga sred noči prime. sošolkina sestra je v 9. nadstropju na okenski polici stala, ko jo je luna nosila. na srečo brez tragedije. naše dete je tut trmasto ga hočeš dvignit in se kr zvije kot kačica, da ga niti dvignit ne moreš pol se pa na tla sesede in jokaaa kot bi ga iz kože trgali... pride kak dan, ko skoz tako trmari... in tudi kak dan, ko se sploh ne spomni in je cel dan sonček mi smo dans bli pridni... smo spet mau pospravljali in se znebili odvečnih stvari po kosilu sva z Jašo zaspala... no, on 45 minut pred mano, ker sm js še brala. in sva spala 2 uri. pa je blo tk fino, ker sva se zbudila in je bila ura šele 15. pol smo se še mau igrali in ker je skoz hotel it pa-pa, sem ga nabasala v nahbtnik in sva šla mau vn. in že je bila noč in spat. zdej bo tk hitr hodil spat, da me je kr mau strah kolk mi bo primanjkoval. bom prišla 16:30 domov, 17:30 je pa že risanka, večerja, kopanjei n spat. no, za zjutraj je pa tole prestavljaje ure full pasalo, ker ga ne bova rabla budit za v vrtec, se bo sam med 7. in 7:30 zbudil a gledate Zrneca in Bizovičarja? kk sta odbita Arabela - čestitke za Katarinino hojo! Zoja Katarina - čestitke za 13. mesecev!
|