|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 16:55:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: OKTOBER 2006
28.10.2007 17:05:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mam eno vprašanje: a vaši čez dan trdno spijo al se kaj zbujajo? Naša se obvezno zbudi po pol ure, zaspi edino če jo ven vzamem in cartam ali pa če jo dam na svojo posteljo. Zbudila se je do zdaj 2x, zdej pa v moji postelji spi kot top. Ampak res vsak dan se zbudi večkrat v dnevnem spanju.user posted image

ne, naš se načeloma ne zbudi.
spi še vsak dan 2 x po uro in pol (vsaj). Če se pa slučajno kdaj (res redko) zbudi prej, ga pa samo pležem nazaj, pobožam in spi naprej.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
28.10.2007 17:40:50   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

joj,mis kok je to lepo brat!! user posted image   zdej pa arabelca ni več edina user posted image .

Joj, hvala veš, ampak se mi zdi vse tako daleč. Kaj če bo do pregleda že kaj narobe, a bi mogla še en test narest... Čist sem zmedena. Nisem še čist dojela...

mis a bi nehala. Zdaj slabe misli pošlji na Havaje. Vse bo ok. Nič skrbet.user posted image

mis ne preveč skrbet in mislit kaj gre lahko narobe. sprosti se,uživaj in misli pozitivno!! pa folno kislino začni jemat,če je še ne user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
28.10.2007 17:47:42   
*anč*
mis  naš se redko zbudi popoldne,se pa tut zgodi,če je bolj glasno. če je full zaspan,ga uspavam nazaj,če ne pa ustane. spi tam od pol ure do max 2ure 1x na dan.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.10.2007 17:53:47   
*anč*
muki   joj,tile nasveti pa nauki pa očitanja ... vsi boljš vejo od mame kaj je najboljše za njenega otrokauser posted image user posted image   nevem, men u sekundi naraste tlak ob takih obtoževanjih. sem določene ljudi mogla dat kr mal na distanco,ker so vse vedli boljše od mene. verjamem,da je tebi težje,ker skupaj živite. jasno ji povej,da ti tega ni treba poslušat.  user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.10.2007 18:31:09   
Arabela
Mis iskrene čestitke in dobrodošla spet med nosečke.... user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa slabe misli hitro stran...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.10.2007 18:36:42   
moci
kdaj jih boste dale spat?user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.10.2007 18:37:09   
Arabela
Saj to bo zdaj res grdo zvenelo oziroma se bralo... ampak jaz komaj čakam da gre dragi spet jutri v službo, ker ta vikend me je zmatral ko hudića...user posted image user posted image user posted image ... saj je bil priden, pa je cel vikend kuhal (pospravljala jaz), pa na kosilo povabil najprej moje, nato danes njegove.... in jaz sem kot cota... .pa mala danes sploh ni hotela zaspati čez dan, je spala šele ob 14.30!!! Se pozna da sva navajeni na najin mir in da drugače ni take gužve pri nas...user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, saj se v resnici ne pritožujem, bilo je prav fajn le utrujena pa sem res ful ful....

Pa naša mala zdaj že pridno sama hodi.. prav shodila je 25.10!!! user posted image user posted image user posted image ... Vsaj kolena ne bodo več tako trpela....

Trma... ej naša je ful trmasta, ji kaj rečeš da ne sme pa to zanalašč naredi... pa v očkah ji bereš da ve da ne sme, vendar si vse dovoli.. pa kako otroka ne razvaditi...user posted image .. jaz jo grdo pogledam in rečem ne smeš, pa se mi samo smeji....user posted image

Večerni pozdravček!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.10.2007 18:38:42   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Naša se je danes zjutraj zbudila ob 9ih, torej ob 8ih po novi uri.. torej se je vstala tako kot vedno ob isti uri... je pa šla danes čez dan kasneje spat in grem stavit, da ob 21ih še ne bo spala... se bo pa ati ukvarjal z njo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.10.2007 18:55:02   
Lu
NAš že spi za noč. Cca 30 min. Po tastari še. Bolj je vprašanje kdaj bo šla Maja user posted image Je kar dolgo pop. šlafala.

Trmo pa tudi pri nas poznamo. Mali kar vrže stvar ob tla. Je pravi mali user posted image . Zna biti prav fajn hud. Ampak te dni, neuser posted image Zdaj nič ne kuha. Bomo videli ponoči kaj bo spet.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 18:55:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.10.2007 19:00:58   
mis
Kolk mate pridne otroke. Res veliko spijo. Naša še razgraja. Pa še kakšno uro sigurno bo. Jaz ne vem, tolk malo ur spi v celem dnevu. Včasih je bila ob 20h sigurno gotova. Zdaj ni šans...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.10.2007 19:23:08   
altati

Jaša že spi. Spat je šel 15 minut nazaj.
Čez dan je pa spal dvakrat po uro in pol. Kot ponavadiuser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.10.2007 19:26:02   
altati
mis - a pa tudi če gresta v temen prosotor in jo poskušaš na rokah uspavati ne zaspi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.10.2007 19:26:15   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaša že spi. Spat je šel 15 minut nazaj.
Čez dan je pa spal dvakrat po uro in pol. Kot ponavadiuser posted image .

evo tudi pri nas je že v postelji....zvečer sam pade dol..ni panike zaspat....pa zadnje čase tudi čez dan ni več joka...ob poldvanajstih jo daš v posteljico in sama zaspi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.10.2007 19:38:57   
pikapolona2
kosilo za nami...sploh ni bilo panike.....pečica je zakon.....lahko res fajn vse pečeš pa ni treba 5 loncev na šporhetu imet. Remy sm se pa nate spmonila...pr nas je pa zelene salate ostalouser posted image user posted image user posted image . Je pa Brina po ene treh urah imela vsega dovolj in je začela tečkat...pa sem jo odnesla v spalnico kjer sva gledali avte skozi okno in se malo sami igrali in je bila kmalu spet ok. Ne mara gužve...pa sej je sploh ni navajena...tako da te čist razumem arabela.

Čestitke mis zauser posted image .....pa lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.10.2007 19:49:27   
*anč*
eh,mi pa še ne spimo. tata dela,jst mam za likat pa ne morm zraven malega,ker mi stalno likalnik izklaplja. pa tut jst bi lahk šla že spat,čeprav smo popoldne vsi spali ... se vidi,da nismo čisto pravi tale vikend. pa zuni nisem bla že 2 dni ... groza. jutri prideta moja babi in mati,tko da bo gužvauser posted image

večerni pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.10.2007 19:49:32   
psaša
Naš tudi že spi dobre pol ure. Smo pa danes praznovali RD in je bil full vesel celotne družbe, nas je bilo 20.  Dobil je lepa darila in se z njimi še doma pol igral kot zmešan.
Ja, naš je tud ratal pravi mali user posted image .
Se je pa sedaj v enem tednu full popravil. Zredil se je sigurno za pol kile, je na 2 uri, samo ponoči nič. Pa tudi druga hrana mu je stekla, danes je jedel isto kot mi. Sem ga sam gledala, sploh nisem mogla verjeti. Pa hodi že čist normalo, sem ga zdaj dva dni opazovala. Skoraj ne gre več po štirih.
Ja, po dveh dneh vrtca ima spet zamašen nosek.

mis čestitam, čestitam, čestitam. Srečno in lepo nosečnost ti želim.user posted image  user posted image

maxica in Lu upam, da so vajini sončki OK

Arabela čestitke za Katarinino hojo

lucika čestitke za Aidanove plezalne sposobnosti

frrrr 9.10. je shodil, pregleda pa še nismo imeli.

muki upam, da sta mali dve OK. Zate pa user posted image .

Ostale pa vse omenjam.

< Sporočilo je popravil psaša -- 28.10.2007 20:03:22 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.10.2007 20:03:24   
piskot
cer.

mis bravo bravo, boste imeli mavricija?

muki tocno vem kako se pocutis. nasa sicer dela podobno, samo naglas se ni nikoli nic rekla. vem pa kaj misli. pa srecno jutri v sluzbi.

lu pocajtejte se.

maxica vi tudi.

nc, bomo jutri bral naprej. grem ta dva cepca gledat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.10.2007 20:05:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ribici kupi eno bučo stekleno, bo mernda čist ok. zlate itak niso občutljive. manjše pa bo, kot akvarij. uf, ko se spomnim, to je eno samo delo....

pol je pa res dela ja... zdej je tapravi akvarij in se zrači pa vse, ni treba pucat tolk, vsake 2 meseca nekje bi blo potrebno... ko smo imeli čistilca, je pa še ta veliko opravil... eh, sej bomo pač počakali al pa ga prestavili. je taka vlka, da ne vem, če bi v bučo sedla user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.10.2007 20:05:58   
frrrr

user posted image user posted image
čestitke!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.10.2007 20:05:59   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro. Deca zdravi, koliko toliko, nosi so še zabasani, zdaj ima Neža neke dihalne motnje.
Mene pa zbada na desni strani prsi. Naprej in odzadaj....sumim, da so bo iz tega razvil en fini prehlad.

J U T R I pa grem v službo. In čeprav me stiska in mi piska v ušesih po eni strani komaj čakam, da bom imela 8 ur samo zase user posted image
No, saj ne bo masaž in savn in podobnih zadev, ampak tudi ne bo nabijanja cviljenja in jokanja 8 ur in se mi bo uho fajn spočilo. Sicer direktor zna tudi kaj zacvilit user posted image , ampak on bolj po moško.

ej, muki, zdej pa nehajte s prehladi in virozami, ker mi pridemo, če vam je prav ali ne.
kaj naj potem s frrrr tam daaaaleč delavauser posted image user posted image user posted image

ja, js imam že potrjeno user posted image nisem mogla do ponedeljka počakat user posted image

muki - uživaj jutr v službi!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.10.2007 20:07:22   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, a vi tudi tisti termin pridete kot Frrrrčkovi? Saj makar se bom po mezincu  se bom že privlekla do vaju, dokler so otroci zdravi.

aber naturlihuser posted image

frrrrčkovi mi je pa všeč user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.10.2007 20:19:57   
Anonimen
mislim, kako lahko, medtem, ko tipkam z dlanjo pritisnem na deleteuser posted image

Mis- čestitke za user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke............pa sem vam naredila delouser posted image

prej je bilo več............bom jutri še ostalo komentirala!

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.10.2007 20:23:14   
Pikabu
Čestitke za prvi rojstni dan Mihu: Dragi Miha, vse najboljše za tvoj rojstni dan, ostani vedno mamin in atijev sonček.

user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?