Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

na ZS, a jo boš potem ti poklicala al jo jest?
pol sploh nisem več probavala...
iiii, začuda zna bit tud moj dragi še kdaj romantičen.
ne vem kaj je to, sem se že ob šestih zjutraj zbudila lačna...
naj mi nekdo razloži zakaj so vozički tako glomazni?!? midva, če bova imela srečo, bova lahko stlačila chiccota S3 v prtljažnik obeh avtomobilov (dokončna odločitev ali gre v prtljažnika ali ne, še ni padla, ker gre na cm tesno), s tem da je chicco med manjšimi vozički!!! varianta je sicer tudi bugaboo, samo me pri njem moti več stvari. da bi človek imel še kak cm prostega v prtljažniku, pa ni variante! saj bi šel še kak voziček v prtljažnik, samo koleščkov pa res ne mislim snemati! ob vsej tej na videz veliki izbiri vozičkov ( s tem, da cena ne predstavlja nobene ovire), se izkaže, da si moram najprej kupit nov avto.
kako pa gredo vam vozički v prtljažnik?
mi je bila bolj všeč
??
, pri nas je ni bilo že doooolgo, se mu očitno smilim, ker sem zadnje čase tako hin
pa zadnje dni prav veselo skače in skoz močneje brca. Se vidi da sem se v teh 2 dneh spočila