Magi*
|
pikica*, počivaj pa vsekakor, ja. edino, kar ti lahko nardijo v P, da te pomirijo, da to ni to al pa, da ti dajo kake injekcije za razvoj pljučk. saj smo že kar daleč dogurale, sam bejbiji pa še niso čist pripravljeni Rahojine kompletke oblečt drugače sem se pa jaz popoldne še enkrat od hudega razjokala. sem imela pravo avtobusno postajo tukaj. cela norišnica, za povrh mi je Zaki po glavi skakala - išče pozornost kriplave mame. pa 1 uro in 1 minut sem zaman skušala dobiti zdravnico, pa se mi noben ni javil, al je bilo pa zasedeno. matr, tako sem bila besna, še dobro, da nisem nikogar dobila, ker bi mu glavo odgriznila prek telefona. sem se pa fino spomnila na stare dobre cajte. trebuh imam čisto trd, zato grem zdaj ležat. ja, mami je Zarjo odpeljala in imam mir. drugače ne bi šlo. raho, še moja mati je imela solzne oči, ko je videla tvoj paket. je skoz ponavljala: "ja, to so pa Prekmurci. sem ti jaz vedno govorila, da so posebni ljudje" ampak ti si še za Prekmurce posebna ...in je gledala in gledala tvoje umetnije (in vse ostalo!) in bila čisto raznežena. danes si skoraj pol Slovenije osrečila. takih, kot si ti, res ne delajo več. aja, pa ne smemo pozabit se zahvalit g. Organu, saj je vse uspešno odposlal ElaM, fantastična igrala pa krasen vrt. oh, o takem vrtu jaz lahko samo sanjam.