|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
31.10.2007 23:38:53   
viv_

Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.11.2007 7:20:40   
krfjolca
Prva user posted image user posted image user posted image

Sem zaspala na šiht user posted image . Pa me kliče kolega 20 do 6h, kje hodim! user posted image  Sem samo trenerko nase vrgla, pa letela, še spodnjih hlačk nimam na sebi user posted image . Pa do pol poti nisem nič videla, kje vozim, ker je bila šipa zamrznjena. Sem kamikaza, vem. user posted image
Mi je pa dec ugasnil budilko!!!! Mater sem jezna nanj. Kar piham!
Že tako sem ga ponoči totalno nadrla, ker je en trot! Mulo je jasno spet slabo spal in po 10. zbujanju je šel k njemu (trenutno-ne-)najdražji, ko se je sklonil, ga je uščipnilo v križu in je tako popizdil, da je polomil Anžetovo posteljico. Potem je šel protestno spat na kavč, zjutraj pa mi je izklopil telefon, ko je piskal opomnik.
Mater sem besna na te njegove jezne izpade! To je vedno. Če se samo ureže malo, že letijo krožniki po kuhinji. Če mu nekaj ne gre kot je treba, skoraj vrže računalnik skozi okno, če pa ga kdo razpizdi na cesti, se znaša nad gas pedalom. user posted image user posted image user posted image  Sploh se ne zmore zadržat!
Ma šit no!!!! Kolerik, da ni večjega. Bi mu svetovala kiropraktika za hrbet, pa ne vem, če ne bi bolj psihoterapevta rabil!!! user posted image
Ali pa bi ga jaz, ker teh njegovih for ne morem več prenašati!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.11.2007 8:12:47   
Aja1
Jutro.

Spali kar ok.

Krfjolca, super da ste se fajn imeli. Dej mi samo povej, kakšna je hrana (to bolj zanima mojga - ga je strah, da bo lačen user posted image user posted image user posted image ). Je pa res ugodna ponudba. Tista plača 1 bivata 2. Koliko dni ste bili?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.11.2007 10:00:23   
ircica
Jaz Kostji obvezno pojem zvečer, ko ga uspavam, kar ko je priklopljen. Pravljico pa mu kdaj preberem, če bi on še plesal po kavču pred spanjem. Potem pač berem, krajšam, on pa telovadi, vstaja, hoče knjigo ukrast, ampak se počasi umiri in posluša (30s).

Včeraj sva šla z mojim v Zagreb na Pepelko, je bilo krasno lepo, mulc pa je tudi bil priden kot bubica pri babici. Zgleda da mu vrtec vsaj glede čuvanja pri babici koristi. Se je pa dete žal prehladilo in mu tečejo debeli šmrklji iz nosa. Se mi je prav smilil ponoči, ko še vleč ni mogel, ker ga je nos preveč oviral.

Še ena, ki jo zanima saga o london_paris. Zakaj ste tako molčeče? Sicer se mi zdi, da je že nazaj, pa me vseeno zanima, kaj je bilo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.11.2007 10:12:45   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

A mi lahko ena prosim pove, kaj je bilo z London-Paris, ker ne najdem tiste teme?

To bi pa tudi jaz rada vedela user posted image  user posted image

koliko je meni jasno se je preimenovala zarad enega prepira na eni temi (če se je pa res zarad tega pa to ve samo ona user posted image ), mogoče se je pa naveličala nika, ampak glede na to, da si je nik spremenila 1 dan po tisti temi je bolj vrjetno prvo.

Podrobnosti pa ne vem, sploh pa če se je še kaj druga vmes dogajalo. user posted image

Thats all i know user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.11.2007 10:14:01   
Zamima
krfjolca, super da ste uživali user posted image , še malo pa mi tudi gremo user posted image , že odštevam dneve user posted image ...

sicer pa mene danes tak zvija od M, da adijo pamet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.11.2007 10:32:53   
Zamima
jao krfjola,... to pa ti je to, ko je tvoj "tastar" škorpijon user posted image user posted image ,... pazi se zdaj, še enega imaš, ampak ta še ni tak strupen user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.11.2007 11:23:55   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jao krfjola,... to pa ti je to, ko je tvoj "tastar" škorpijon user posted image user posted image ,... pazi se zdaj, še enega imaš, ampak ta še ni tak strupen user posted image user posted image

Mater, sam pomojem bo res to podedoval. Že zdaj vidim, kako malo je treba, da se totalno razjezi. user posted image
Groza je to, da sem jaz strelec in ravno tako zelo hitro vzkipim. Samo mečem pa res ne stvari naokrog ...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.11.2007 11:31:58   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jutro.

Spali kar ok.

Krfjolca, super da ste se fajn imeli. Dej mi samo povej, kakšna je hrana (to bolj zanima mojga - ga je strah, da bo lačen user posted image user posted image user posted image ). Je pa res ugodna ponudba. Tista plača 1 bivata 2. Koliko dni ste bili?

Hrana je bila kar okusna. Za moje pojme, pa sem kar zahtevna glede tega. Anže je bil navdušen, pa ponavadi ni tak jedec. Glede torbic v restavraciji pa ne težijo več. Je očitno zaleglo, ko jim je mami zadnjič napisala cel roman v knjigo pritožb. Tako da smo zjutraj komot kako sadje ali žemljico odnesli za malega za čez dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
1.11.2007 15:10:32   
Zamima
kje ste bejbe?

user posted image spi svojo drugo rundo user posted image - ravno ob pravem času se mi zdi ,... bo ob 20.00 že mrknila user posted image (upam vsaj),...

zdaj grem pa kavico kuhat user posted image , še prej pa si grem lase oprat, imam sračje gnezo na glavi user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 860
1.11.2007 15:25:04   
atanja
HElllov!
Sam da vas malo pozdravim.
Mi smo en del današnjih opravkov že naredili. Zdaj mali spanča, se mi je vmes zbudil pa je bil tok tečen da sem ga nazj uspavala.
Pol pa ven proti večeru pa še tukaj k nam po grobovih.

Ah jutri pa delam cel dan ker mam varstvo za teda-moja mami k je tok zlata da mi ful pomaga.

Sm pa neki mojmu težila k noče it z mnao na plesne da pol na kakšnih takih oblitnicah zgledava k dva loleka k pleševa. no in me je zdaj presenutu in me bo 23.11 peljal za tri dni v Paris.... Pa za varstvo se je že prej zmenu k bova mela ful ugledov pa ga ne morva sabo vzet. Sm ful vesela da bova mal sama zase cajt mela, čeprav mam kar mal slabo vest da bom škrata doma pustila.. sam se pol potolažim ker vem da bojo vsi ful užival k ga bojo komandiral...

se pa moram ornk začet učit

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 861
1.11.2007 15:26:54   
Zamima
atanja super za Pariz!! user posted image user posted image user posted image user posted image

res lepo! Jaz bom na kaj takega verjetno počakala, da bo Zala vsaj najstnica in bova skupaj šli user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 862
1.11.2007 16:53:04   
Nogavica
Dodanih nekaj novih fotk (11. mesec in brez barv) - tukaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 863
1.11.2007 17:10:05   
Zamima
nogavica luštne fotke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
1.11.2007 18:19:14   
viv_
Čer!

Mi smo bili pa na Pokljuki! Ful je bilo lepo, toplo... Res super! Vsi smo uživali. Zdejle pa spakiramo Zarjo spat, pol greva pa z Mirno na pokopališče. Mi je ful lepo, k je tok svečk...

Nogavica - lušne fotke! Jaz sem dala na RR album o prvem rojstnem dnevu.

atanja - o, super za Pariz. Ful lepo! Midva sva bila tam na poročnem potovanju... Tole si je pa tvoj lepo  zmislu.

krfjolca - a vi ste kombinacija škorpijonov in strelcev? Pri nas smo trije ognjeni: jaz levinja, moj oven in Mirna strelka, za dodatek imamo pa še škorpijonko Zarjo. Bo še pestro pomoje user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 865
1.11.2007 18:44:11   
Aja1
Naša spi že od 18.25 user posted image . Se pozna, da je vstalaže ob 6.30 in spala samo eno uro (12ih-13ih). Je bila že tako tečna, da sem jo dala kar spat. Upam, da bo to nočno spanje.

Nogavica, super fotke.

Atanja, kdaj gresta v Pariz? Jaz bi šla tudi...

Midva sva se pa zmenila, da bova šla v Dobrno. Krfjolca hvala za info user posted image . Zdaj morava samo še datum izbrat. Bi šla še katera...bi bilo fajn malo družbe. user posted image

Ja, naši škorpijončki bodo (so) pa "strupeni".

Jutri pa spet na šiht user posted image ...no, še dobro, da bo potem vikend. Sicer bova sami doma, ker bo moj delal v soboto in nedeljo cel dan.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 866
1.11.2007 19:08:04   
Aja1
Sem pogledala še vivine slike. Super so. Pravi manekenki imaš user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 867
1.11.2007 19:14:26   
max81
evo naju, mi2 zaspanke sva vstale ob pol sedmihuser posted image , jest nisem mogla več, sva z mojim cel  dopoldan pospravljala, saj veste kajuser posted image  in lepo zložila po škatlah, zdj morva enkrat še poličke namintirat, ampak to se pa zdej ne mudi več, ker je lepo vse po škatlahuser posted image user posted image , vmes sem pekla rižev narastek, pol smo pojedli, moj pa je šel na šiht....ratal mi je tud tla spucat pred bajto, tko, da nismo  več  the strojan familyuser posted image .tko mala je kt rožica, jest pa tud...no ne zgledam tko dobr, sam počutm se fajnuser posted image
vav Pariz, jest bi šla tuduser posted image
Nogavička, joj kolk ma tale tvoja pupa lepe očkeuser posted image user posted image
Aja1 nam bi tud pasal še mal dopusta, da bi kam šli pa ni ni moneyuser posted image , ampak nasledn tedn ma moj dopust, pa se bomo mel tud fino, pa vseeno če bomo kuj doma,no  en dan gremo v avstrijo iiii že komej čakam, sem ko en mali otrokuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
1.11.2007 19:17:10   
Aja1
Max, a najina dva samo v nočne hodita. user posted image
Moj bo imel tudi dopust (morajo vsega letošnjega porabit do novega leta) od 9.11 do 25.11.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 869
1.11.2007 19:23:01   
max81
ne Aja1 moj sam popoldanske tolčeuser posted image , a ga morjo ponucat zarad predsednikovanja, moj ga ma tud pol še en tedn, pa ne vem kdaj ga bo pol ponucal....sam da bo frej, ko bom jest u porodnm, ker čle ne bo jojjjjjjuser posted image

komi čakam, da bobo vsaj malo skup

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
1.11.2007 19:26:35   
max81
Aja sem te pozabla vprašat, sem vidla na fotki, da maš belo kuhinjo...a si zadovoljna, a se težko puca??????

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 871
1.11.2007 19:34:53   
viv_
Tamala mislim da že spi... Jeeeeeeeeeeeeeee..

Z Mirno pa šibava na britof. Tastar je šu u Horjul na tarok user posted image . No, jutri ma pa tastara fešto user posted image

Kere smo:
- viv
- krfjolca
- Urška76

dejmo še kera no....

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 872
1.11.2007 19:35:23   
Aja1
Kuhinja je nežno modre barve. Je super. user posted image

Ja, dopust morajo porabit zaradi predsedoanja EU. Drugo leto niti dneva dopusta do 30.6. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 873
1.11.2007 19:37:35   
max81
ups, a modra je madona, pol sem pa jest en čist mal čoravauser posted image , lepa je vseen, tud če je modra...to je moja najlepša barvauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 874
1.11.2007 19:45:41   
Aja1
Sej ne vem, če sem normalna. Jaz bi šla že kar spat user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?