|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.11.2007 9:48:50   
MetiLu
Jutro, sporočam, da sem najdla previjalno torbo, ki sem mi zdi ful super. Je v bistvu čist navadna torba, stane pa 35€, bom napopala slikce v album, takoj ko se baterije od fotoaparata nafilajo user posted image

ja, ja spet samo šoping user posted image user posted image

Dejte mi povedat koliko bodijev rabim za začetek, tistih, ki se zapenjajo na strani in spodaj in kakšne številke. Sem ugotovila, da jih imam čist premal (4 za 0-1 mesec in 2 za 2-4 mesce), potem imam pa še 7 mako majčk, samo se mi zdijo bodiji bolj praktični.  Pa čimprej, ker grem pol v h&m user posted image


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
   RE: Februarčice
3.11.2007 10:41:35   
katka37
Dobro jutro, dober dan, malo sicer še zaspan.  (Je, pa še rima se!user posted image )

Suzi, ne bo šlo skozi po moje, po eni strani sem si sama kriva, saj bi morala biti že pred enim mesecem v bolniški, pa sem trola vztrajala, zdaj pa pač tako je. Bi denar prav prišel kot vsaki izmed nas, ampak tudi brez njega bo šlo, samo da bo vse v redu.

Pina, sem se morala nasmejati, ko si napisala, kako je Mia porisala okensko polico. Mi smo našima mulčkoma namenili steno v hodniku, kamor sta lahko risala in je zadnjič ravnokar mlajši debatiral, kako bosta zdaj pomagala spet risati svojemu najmlajšemu bratcu.
Ojoj, Bamby, tudi pri vas je bil ustvarjalen dan user posted image .


Ella in ostale, ki še niste na bolniški in odštevate dneve-meni pa je po eni strani kar tečno doma, moram čimprej po blago za odejico, da se s šivanjem zamotim. Trenutno sicer ni miru, ker imamo obiske za par dni.

Meti, jaz tudi razmišljam o pajkicah, kaj boš pa imela obuto zraven, kakšne škornje, jaz si nameravam ene kupiti, pa še ne vem točno kakšne. Sem pa kar ene nosečniške kavbojke tudi odrezala in imam zdaj hlače nad koleni iz njih.
Jaz imam nekaj več bodijev za 2-4 mesece, manjše pa tudi samo 4.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
   RE: Februarčice
3.11.2007 11:12:02   
Janey
Dan babuške.
Da se vam malo na hitro javim.
Uživam proste dneveuser posted image Komaj čakam da bom v bolniški/porodniški. Doma sem vse porihtala. Včeraj sma dobila vodni jogi za tamelga. Vsi ki ga imajo  so zelo zadovoljni in baje jim otroci celo noč spijo. Bomo videli. Je pa celo čudo ta jogi. Ima 30 l vode in grelec ki drži konstantno temperaturo.

Prečekiram vas v ponedeljek v službi. Vam povem tudi kaj vse imamo še novegauser posted image user posted image user posted image smo imeli čas in smo zapravljali.
Lepo preživite vikend.

papa


(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
   RE: Februarčice
3.11.2007 12:25:37   
Februarka08
Joj, krče imam. Glih zdele Magnesol pijem, upam da kej bo kej pomagaluser posted image . A je to običajno oz. ali se vam velikokakrat pojavijo? Meni se niso in so nekako zdaj med prvimi, zato me je malo strah...user posted image Upam da delam nepotrebno paniko iz tega.

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
   RE: Februarčice
3.11.2007 15:19:47   
MetiLu
Katka, jaz nosim čez podaljšan puli-pulover, zraven obujem pa škornje. Ene imam rjave na jahalni stil, ene pa bež, ki so bolj "športni", nizki, imitacija velurja, pa mucko imajo na vrhu, pa tudi toplo so podloženi. Se mi zdi super kombinacija, ker je tko udobno, kot trenirka. Kavbojke sem hotla tud jest odrezat, pa nima smisla, ker me itak tiščijo v pasu, tako da jih bom prišparala za drugič user posted image

Jest bom šla najbrž še kakšen body kupit, ker če zračunam, da rabiš vsaj 1 na dan, je fajn, če jih imaš vsaj 7 user posted image Sicer sem pa včeraj kupila še eno flaško, pa en cukrast slinček, pa ene šponske kavbojke, take bolj mehke, št. 62 user posted image

Februarka 08, jest do sedaj krčev še nisem imela, tako da ti ne znam povedat, mislim, pa da so se tudi že ostale pritoževale in da se ni nič  za bat, bo minilo. Pij magnesol, pa bo user posted image

Slikc mi še ni uspelo narest, pa še mojga rabim imet doma, da me nauči iz fotoaparata naložit slike na računalnik. Žal se sama v ta projekt še nisem spustila user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte, mene čez 1 uro čaka srečanje z mojim očetom user posted image imava bolj slabe odnose oz. jih sploh nimava, nazadnje sva se vidla pomojem pred 1 letom, niti ga nisem povabila na poroko. Zdej je pa že čas da mu povem vsaj to, da bo dedekuser posted image Aja, pa da razrešim plačevanja preživnine. Zdej sem redno zaposlena, pa mi je ni več dolžen nakazovat. Držte pesti, da ne bom prišla domov čist živčna razvalina.


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
   RE: Februarčice
3.11.2007 16:19:47   
Februarka08
Držim pesti za tebe in tvoje očka. Ko bo zvedel, da bo dedek bo ves vesel, boš videlauser posted image .
Sem spila Magnesol, ni bilo nič bolje. Potem sem sicer po dolgem premisleku vzela še Buscopan in je boljše. Mi je G rekla, da naj ga vzamem res v nujnem primeru, ker še zmanjšujejo MV, tako da... Ni bilo izbire. user posted image Upam, da mi ne bo treba vzeti še enega, raje spijem še malo Donata ali Magnesola.


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
   RE: Februarčice
3.11.2007 16:56:03   
tani22
Hej!
Jaz se vklapljam malo mimo vaše teme in sicer sem tudi ena izmed februarčic, ki je do sedaj tavala povsod drugje, samo tu me ni bilo, kjer bi bilo fino, če bi bila. Sem imela večkrat v glavi kakšno vprašanje, pa sem ga drugje iskala :(
No, v glavnem moj otročiček naj bi privekal na svet 25.2.08, le da mi ultrazvok kar naprej prestavlja datum nižje, ker je otrok večji in težji kot je za določen teden predvideno. Upam, da nimam nosečniškega diabetesa, samo svojemu gin čist zaupam in mislim, da bi me dal na presejalni test, če bi se mu zdelo potrebno. Tako da imam zdaj nov PDP 14.2.08, to sem v bistvu hotela povedat, pa vas malo pozdravit, ker bom sedaj defenitivno bolj redno tukaj.user posted image
Lepo čvekajte še naprej, pa upam, da se kdaj vključim v kakšno temo, ki bo tudi komu lahko pomagala. Čao

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
   RE: Februarčice
3.11.2007 17:59:42   
mlavla
živjo sonosečke...danes vas samo na hitro pozdravljam..saj imam bolj malo časa...
aja pa za darilo za krst sva potem res kupila sadiko in sicer češnjo...jutri imamo krst..tako da samo še čakam odziv... user posted image

lp


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
   RE: Februarčice
3.11.2007 18:20:56   
Februarka08
Tani22 dobrodošla med bušijiuser posted image . Moji krči so se hvala bogu umirili, sem pa opazila da mi trebuh večrat otrdi kot pa prej.user posted image Saj to je normalno, kajne? Samo da popusti, pa ni panike, je tako? Sem pa danes bolj v vodoravni legi, ker mi neki čudno dol pritisne, če vstanem in me spodnji del bušija bubauser posted image . Tako da bolj poležavava z user posted image in ima tako več možnosti za brcanjeuser posted image .

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
   RE: Februarčice
4.11.2007 10:33:49   
katka37
Tani, dobrodošla!

Februarka, le počivaj več, meni so predpisali 3 magnesole na dan. Malo včasih pretiravamo z delom.

Meti, upam, da srečanje ni bilo preveč stresno. Te razumem, kako je to. Moj oče sploh za prva dva ni vedel, da sem noseča, šele kasneje so se odnosi izboljšali, pa še vedno ni najbolje. Ti samo čim bolj mirno, pomemben je user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
   RE: Februarčice
4.11.2007 10:39:39   
Februarka08
Zdravo, da vas malo pozdravim, če je katera tu gori...
Včeraj sem mogla vzet še Buscopan, da se je pomirilo moje dogajanje v trebuhu. Danes je hvala bogu bolje, upam da tudi tako ostaneuser posted image .
Ful eni prehladi zdele razsajajo, tako da se varujte... S katerim koli govorim je prehlajen. Ne smemo kaj dobit, ker itak nobenga tableta ne smemo vzet in podobnouser posted image . No, samo opozarjam.
So vaši user posted image sedaj tudi kaj bolj aktivni? Moj/a ima plesne vaje skoraj ves danuser posted image . Ne vem, ali je to samo obdobje ali pa bo sedaj skoz po mal...
Lepo nedeljo vsem user posted image in vašim boljšim polovičkam, malo se stisnite k user posted image ker je zunaj bolj mraz...


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
   RE: Februarčice
4.11.2007 13:33:41   
Janey
Hei babuške. Jaz sem pa spet samauser posted image user posted image moj je šel spet ribe lovit. In bi moral prit danes na kosilo, pa bo podaljšal do večerauser posted image pa sem mislila, da se boma še zadnji prost dan prestiskala v postelji. Jote namreč nismo jedli že skor en mesecuser posted image pa je bila prej zelooo pogosto na jedilniku. Pa ni nobenih tihih dni ali tednov, vse je ok. Pač res je, da sem jaz vedno bolj utrujena, pa še vedno več stvari si nalagam.

Februarka mene tudi tišči odspodaj...že en mesec. To je baje normalno, ker otrok leži nizko in me pritiska dol. Krčev pa še nimam hvala bogu, tako da upam, da je tudi tebi zdaj bolše. Ampak redno pij donat in magnesol.

Lepo se imejte babike in se jutri kaj več načvekamo, ko bomo vse zbrane ker je treba spet delatuser posted image

papaje

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
   RE: Februarčice
4.11.2007 14:16:56   
bamby
tani, najprej pozdravljam tebe med nami user posted image . Zdaj pa le veliko čvekaj. Pri nas včasih postane kar pestro user posted image .
meti, jaz sem pri Timu uporabljala tudi tetra majčke in bodije predvsem pri pajackih, ki so samo kot naramnice za zapet. Če ima otrok oblečen pajacek z rokavčki, pa je najbrž dovolj samo bodi. Tistih najmanjših ne kupuj preveč. Če imaš 4 kose jih imaš verjetno kar dovolj, če se ti bo pa zdelo, da jih je premalo, jih pa še vedno lahko dokupiš, vendar, ko boš to ugotovila, bo že mesec naokoli, ko boš že potrebovala večje. To je št. 62. Sprva boš kombinirala te večje s tistimi manjšimi in bo tudi teh dosti (5-7 kosov). Pri 2.3. 4. mesecih pa bo že 68 dovolj velik. Seveda je odvisno kako velik se otrok že rodi, in kako napreduje v rasti. Pa še nekaj: ne pozabi tega (pa tudi ostale), da boste ogromno oblačil za dojenčke dobile od sorodnikov in prijateljev. Ti ponavadi kupujejo od bodijev, do pajackov, trenirkic, nogavičk..... Skratka, počakajte tudi na dobrodošlice za vaše dojenčke.
Upam, da je dedi lepo sprejel novico user posted image  o prihajajočem user posted image , in da ni bilo prenaporno srečanje user posted image .

ella, moja pot do KR gre kar čez Žiri po Poljanski dolini do Šk. Loke in potem do KR. Zato mi ni treba nujno v LJ user posted image . Časovno je tam-tam.
februarka, vidim, da imaš pa ti kar velike probleme s tvojo nosečnostjo. Le ubogaj in upoštevaj nasvete tvojega G, da ne bo po nepotrebnem slučajno kakšen prezgodnji porod user posted image . Si potencialen kandidat za te stvari. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
   RE: Februarčice
4.11.2007 15:37:57   
Suzi*
Malo vas pozdravljam. Mojadva oba spita. jaz pa kuham juhico.

tani, dobrodošla!!!!

februarka, ti se pa le čuvaj, počivaj, pa magnesole pij, pa bo.

Mene je tudi včeraj nekaj v spodnjem delu bušija bolelo, pa je magnesol pomagal. je pa res, da se včasih dete tako nagužva nekam spodaj in po moje me to boli. user posted image

Jutri upam na kaj več čveka tule gor.

Lepo preživite to nedeljo!!!!



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
   RE: Februarčice
4.11.2007 17:37:41   
brina2006
Pozdravljene punce!

Imam eno vprašanje: v  Baby-centru sem videla en lušten sedež-gugalnik za dojenje (se v njega usedeš in dojiš bejbiko) vendar je pregrešno drag!!
Žanima me kje boste vi dojile, oz. kaj mi priporočate?

Hvala!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
   RE: Februarčice
4.11.2007 17:42:24   
Bajsa
Jaz bom vidla kaj mi bo bolj pasalo. Probala bom v pisarniškem stolu, ker je tak fin, se lahko ziba, pa v pojstli. Pol bomo pa vidli kako bo lažje. Mene bolj skrbi kako bom z mlekom. Neki že berem, da vam že mal vn teče, men pa še nič. Najbolj od vsega si želim, da bi imela dost mleka, pol se bomo pa že nekam namontiral, da se bomo dojili.
Ne vem no, jaz na tvojem mestu nebi lih kupovala pregrešno dragega stola, razen, če ga boš še potem lahko pametno uporabla.

_____________________________

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
   RE: Februarčice
4.11.2007 18:41:31   
Februarka08
Ja, problemi... user posted image Na žalost jih imam, čeprav še vedno upam da ˝zdržim˝ z vami do PDP-ja. Ne me strašituser posted image . Sej se pazim, bolj počivam kot pa ne, včasih grem malo ven, kar mi je pa tudi G dovolila in kakšno kosilo skuham, to je pa tudi to.
Jest bom imela kar gugalnik za dojenje - no, vsaj tako mislim. Čeprav pravijo nekatere, da se je najlažje dojiti na postelji ali kje bolj udobno. Ne vem, tako kot je bajsa rekla - upam, da bom imela mleko, usedli se bomo pa že kamuser posted image . Ja, če stisnem bradavico, mi že priteče kakšna kapljica bistre tekočine. Čeprav sem pa brala, da ne smemo stiskat, zato raje ne - to sem samo probala.
No, lep večer, grem malo pred tv, sem bila popoldan bolj malo doma.


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
   RE: Februarčice
5.11.2007 6:42:15   
vrtnica76
Dobro jutro babnice!

Pa je spet ponedeljek, konec počitnic in zgoooodnje ustajanjeuser posted image .Se po enem tednu lenarjenja kr mal preveč poleniš.Še posebej ko me v zadnjih nočeh muči nespečnost, ker naš korenjak ponoči tolk žurera po bauhiju, da sem pol cel dan fuč.Zdele moram jit zbudit našo šolarko, pol pa mal počivat.Ne vem kaj se me lotevauser posted image .Upam, da me ne ujame kakšna hujša viroza(trebušnauser posted image ).Tolk mi je neki slabouser posted image in po bušiju me tiščiuser posted image ,pa še skos kiham in šmrkam...na vseh koncih mam polno robcev-bljek ful grda zadeva. Pa bom nehala, da vas ne bom čist zamorila na vse zgodej.


_____________________________

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
   RE: Februarčice
5.11.2007 7:25:27   
Janey
Doobro jutro.
Lep delovni začetek vam želim (tistim, ki še delate). Jaz sem mela celo noč more, da se nebom naspala in sem se zbujala in samo upala, da še ni blizu šeste. Ker se se toliko zbujala sem zbudila tudi mojega in ne boste verjele...ponoči ob 3h smo skuhali jotouser posted image user posted image user posted image
Res sma je bila že oba željnauser posted image

Zdaj pa spet v službi..na tem neudobnem stolu na katerem me boli križuser posted image . Upam, da grem s prvim decemberom na bolniško. Se me bo morala usmilit.

Vrtnica res so vsi nekaj bubani. Okoli mene so vsi šmrkavi ali pa driskavi. Tudi moj je že par dni. Upam da ne fašem kakšne trebušne viroze. Ti pa samo čajeke pij in lepo počivaj. Upam, da ti bo čimprej bolše!!

V sredo sva bila v avstriji...cel dan sma romala in seveda sva tudi v toysa zaromalauser posted image (v bistvu sva šla zarad nejga v eno trgovino z živalmiuser posted image ). Sma tak pol toysa domov prineslauser posted image  (ma ne, kupla sva termometer, sterilizator, neke plenice, eno lepo malo špiliko,škarjice, ščipalec, termoter za vodo, copatke, zoknčke......pa še kaj..kak je faaaaaaaaaaaaajnuser posted image  Ampak zdaj pa samo še jajčko in pol sem KONČALA. Nič več ne kupim, ker imam dovolj. Najhuje je to, da tak dobiš ogromno. Ampak res je tak faaaaaajn.

Meti kako je bilo z dedijem?

Lep dan vam želim. Grem na kavouser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
   RE: Februarčice
5.11.2007 7:57:41   
mala_pikica
Februarka 08, tudi jaz imam težave z otrdevanjem trebuha, prav tako imam krajši mat. vrat, pa zelo me dol tišči. V avtu se komaj peljem, čutim vsako luknjo. Pijem 3 magnesole dnevno, v časih pomaga, v časih pa ne. Sem imela podobne težave v prvi nosečnosti, pa sem rodila točno na PDP. Tako, da tudi zdaj upam na najboljše. Jaz imam prirojeni krajši mat. vrat, nisem imela nobenega G posega. Kaj pa ti? Pa pomebno je, da se ti ne krajša MV, in da ni lijakaste oblike. Meni se zaenkrat MV ne krajša, mi ga je do zdaj na vsaki kontroli merila in je bolj ali manj enako dolgi.
Meni je G rekla, da so ti lažni popadki ali otrdevanja čisto normalni za te tedne nosečnosti in ne bi smeli vplivati na krajšanje MV. Upam, da sem ti kaj pomagala. Lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
   RE: Februarčice
5.11.2007 8:08:51   
Februarka08
Mala_pikica hvala. Vsaka razložitev je boljša kot nič. V sredo imam pregled, upam da se ne krajša in da me G vsaj malo potolaži. Tudi jaz nisem imela nobenega G posega - zaenkrat. Brala sem pa nekaj o cerklažiuser posted image . Samo to ne naredijo vsem, kajne? Koliko pa imaš dolg MV? Pri meni v MK piše 3.6. Si potem tudi na bolniški in več ali manj časa ležiš ali lahko kaj narediš?
Tud jest držim pestke, da rodiva tam okoli PDP-ja in da bo vse ok. Ma da je ok. Če smo do sem pregurali, bomo pa še malo.user posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
   RE: Februarčice
5.11.2007 8:26:57   
torcica
Dobro jutro klepetulje,

Kako ste kaj danes? Tu na obali je sicer sonček, nad morjem pa je nebo tako črno, kot da se bo vsak čas pojavila nevihta. Pa še piha.

Drugače pa sem tudi jaz nekaj prehlajena, je imela tamala virozo, pa sem se izgleda nalezla še jaz. Me peče grlo, vročino imam pa stalno med 37 in  37,2, pa čisto brez moči sem. Mislite, da bi morala k zdravniku?

A vam vsem merijo MV? Meni ga moja ginekologinja ni niti v prvi nosečnosti niti sedaj. A se mogoče že na UZ vidi, če je vse v redu?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
   RE: Februarčice
5.11.2007 8:28:16   
katka37
Dobro jutro!

Februarka, pozitivne misli! Boš z  nami do konca.

Jaz bom tudi dojila na gugalniku, mi je bilo vedno udobno.

Janey, super nakup, si gotovo uživala.

Zaenkrat vsa zapuščam, grem v šolo uvest novega učitelja, potem pa prečekiram, kaj vse ste načvekale. Papa.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
   RE: Februarčice
5.11.2007 8:29:33   
Suzi*
Dobro jutro!

Brina, jaz sem prvič skor vedno dojila leže v postelji ali na kavču....je najlažje, da ne obremenjuješ rok, pa tudi vroče vama ni. Drugače na poti ali pa kje na obiskih pa lepo sede v kakšnem fotelju ali podobnem, kar ima naslonjalo za roko. Jaz verjetno tudi ne bi kupovala nekaj tako dragega, pa da ne bi mogla pozneje koristno porabit.

Bajsa, meni v prvi user posted image  ni nič ven teklo sploh, mogoče parkrat, pa sva se z mojim malim dojila skor eno leto, od tega pol leta izključno dojila brez kakršnekoli flaške. Tako da to, če mleko teče ali ne, ni nikakršno merilo, če boš pozneje imela mleko ali ne. Ti samo optimistično, pa zelooo veliko je potem treba pit in dobro jest, pa mleko je.


Pri nas je bla pa burna noč, ker je mali nekaj razgrajal in sva z mojim na izmene do njega hodila.
Jotice ni blo nič ta vikend.....bo že.

Punce, dobila sem žabe čokoladne barve. user posted image  V LJ v Emporiumu mi jih je ena kolegica našla. Ma ne morem verjet. user posted image  Tako da zdej pridejo pa škornji in oblekce na vrsto. user posted image

kako kaj ostale?





_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
   RE: Februarčice
5.11.2007 8:50:15   
mala_pikica
Februarka, moj MV meri 2.7 cm v 25t nosečnosti, sedaj imam kontrolo 13.11., pa bom videla. V prvi nosečnosti pa je bil 2.8, takrat me je poslala tudi v bolnico za en dan na preiskave in sem potem v bolnico hodila na kontrolne meritve MV vsak mesec. Vendar se mi tudi takrat ni krajšal. Sedaj pa mi MV kontrolira kar G sama.
Ja, sem pa tudi jaz v staležu že od 12 tedna. Počivam pa manj, kot v prvi nosečnosti, saj imam doma že enega otroka. Res pa ne delam nič težjega, ampak le osnovna gospodinjska opravila, pa še pri teh mi zelo veloko pomaga sedaj moj možekuser posted image . LP

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?