muki1
|
O fino, o denarju se menite . No, jaz ga imam trenutno veliko, ker sem ravno pred dvema tednoma kredit vzela, pa ga je še nekaj ostalo . Če katera rabi, naj mi napiše trr in davčno številko na ZS, pa se lahko zmenimo. Kolkor dobimo pobijemo, poplačamo kredite, lizinge, pušinge, napolnimo omare in hladilnike, pa damo nekaj na stran za otroka in že čakamo kdaj bo plača Dokler je tako kot je jaz nič ne rečem. Lahko bi bilo bolje, ampak lahko bi bilo pa tudi veliko veliko slabše. Pa o višini moje porodniške raje ne spraševat, ker me je sram . Sem pa res imela v službi gužvo, da kar nisem dojela, da nimam časa za RR. Saj bo bolje, nič bat. Maxica, pocajtaj se čimprej. Zdaj si verjetno že rekla šefici, da te ne bo. Upam, da je preživela. Jaz sem res vesela, da me je ta angina presenetila med prazniki.....sem rekla direktorju danes, da sem deloholik, kot je rekla @lina, da zbolim med prazniki . Moji dekletci sta.....mah, bom rekla samo da trkam, tiste čarobne besede sploh ne upam omenjati. Ivi je nehalo, Neži še teče z noska. Spanje...brezveze debatirat. Če se samo dvakrat ponoči zbudi smo zmagovalci. Remy, luštkan avatar Pikapolona, a nisi enkrat v reviji Mini imela članka? Sivkamivka, me veseli za uspešen prvi dan službe. Frrrr, kako je bilo v vrtcu?