mis
|
sivkamivka, super izgleda tale vaš voziček. Itak moram mal v ristanc skočit pogledat. Jaz sem šla v petek gledat ta film Petelinji zajtrk. Fino... Maxica, Remy, muki, lucika upam da ste že bolje. No, v petek dopoldan sva šli sTino v LJ. Me je skrbelo kako bo v avtu, pa je takoj zaspala. Kaj je z mojo miško? Ob 10h je zaspala???? No, skratka, v LJ k našim, potem v HM, sem ji kupila smučarske hlače za v sneg (če ga bo kaj), pa žabice, pa mami si je še nekaj nabavljala... No, kosilo, potem je šla mala še spat, zvečer je ati prišel in smo šli midva in moj brat z ženo v kino. Ponoči sem slabo spala, in Tina in sva bili zjutraj obe koma, ampak ob 7h auf No, ob pol enajstih je bila tako zoprna, da je zaspala in sva obe uro in pol drnjohali. Potem pa sem šla s svakinjo, ki študira en program montessori pedagogike v Presko, kjer imajo pripravljeno za vrtec nov, pa vse te igrače... Mal aje bila edini otrok in 2 uri noro uživala. Potem smo šle še atija pogledat ker so spot snemali, ob 17h sta starša šla na Brnik, mala pa je ob pol osmih lepo zaspala. Jaz sem do 23h brala knjigo Otroško spanje brez joka v sanje. je fina. No, danes ati spet snema, midve sva prišle domov, razpakirale, pojedle kosilo in mala spi. bilo je lepo ta vikend, samo malo smo bili z atijem skupaj. Upam da bo kmalu bolje. Grem zdej mal še jaz počivat, pol mam pa še priprave za jutri za narest. Pa ne vem še kdaj in kako bom v šoli povedala za . Bolje da počakam do pregleda...