|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
2.11.2007 21:38:22   
muki1
Dober večer.

Piškot, a tvoja prijateljica je mogoče manekenka user posted image ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
2.11.2007 21:42:11   
muki1
Saj ne vem, če bi vam rekla user posted image .
Jaz sem danes zjutraj vstala kot prerojena. Se vidi, da sem nevajena antibiotikov in so takoj prijeli. Sem imela v načrtu še pred koncem dopusta enkrat v Graz in mi ni uspelo, pa sem moža našuntala, da smo šli danes. Malo me je bilo sicer strah če bom zdržala, pa sem.
Smo pa nabavili garderobo za mamo atija in nežo, ter neke malenkosti za Ivo. Ampak zdaj bom pa šla spat, ker sem koma

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
2.11.2007 21:43:32   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dober večer.

Piškot, a tvoja prijateljica je mogoče manekenka user posted image ?

ne ne, biznis woman, taka ta zaresna.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
2.11.2007 21:43:43   
muki1
Bolniki, pocajtajte se čimprej. Vsi kar vas je, v vrsto pa gremo. Zgledujte se po meni user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
2.11.2007 21:44:23   
piskot

Saj ne vem, če bi vam rekla user posted image .
Jaz sem danes zjutraj vstala kot prerojena. Se vidi, da sem nevajena antibiotikov in so takoj prijeli. Sem imela v načrtu še pred koncem dopusta enkrat v Graz in mi ni uspelo, pa sem moža našuntala, da smo šli danes. Malo me je bilo sicer strah če bom zdržala, pa sem.
Smo pa nabavili garderobo za mamo atija in nežo, ter neke malenkosti za Ivo. Ampak zdaj bom pa šla spat, ker sem koma

bravo muki, nekaj za duso. tudi to je svoje vrste zdravilo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
2.11.2007 22:13:24   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
pikabu a ste na hokeju?

A je danes hokej? user posted image Ne, kar doma visimo, počasi se spravljamo spat. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
2.11.2007 22:20:38   
frrrr
Lu - sta si pa dala duška user posted image midva sva jutri vabljena na eno 30tko... bo babica čuvala... bomo videli kako uspe.

psaša - držim pesti, da bo pri vas Miha pridno pančkal in bosta imela fajn zabavo na drugem koncu slo!

Maxica
, sem vesela, da vas je dohterca mau potolažla... zdej pa le hitro k ozdravitvi! pa fajn za frizerja...

Remy, pikapolona, Maxica - veliiiiko zdravja vam želim!

borovnicka - kr na morju uživali - bravo! bo kakšna fotka? pa hitro robčke stran!

altati - bravo za Jaševo samostojno hojo! prvi koraki so vpisani v tabelci...

moci - se že veselim dopustovanja s tabo user posted image

mis - ti pa lušte delaš s temi informacijami o potovanju staršev v novo zelandijo in avstralijo user posted image user posted image

piskot - in zdej je prodala monitro in ima svoje podatke, sam jih ne vidi user posted image user posted image user posted image
joj, js se pa kdaj zatipkam in s pred i napišem, pol pa tk psiho deluje user posted image sorry!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
2.11.2007 22:38:48   
frrrr
muki - super za uspešen šoping. to nas tut čaka, takoj po prvi plači user posted image
pdravila pa le popapcaj do konca, kljub boljšemu počutju. pa naj te tako dobro počutje ne zapusti prehitro user posted image

Pikabu - lahko noč in sladke sanje!

zdej pa še js šibnem... nočko in lep vikend!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.11.2007 0:20:20   
Anonimen
http://video.google.com/videoplay?docid=8484845498626915702&q

v teh časih jest še sploh nisem vedla zakva se gre....

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.11.2007 8:00:20   
moci
morgen. a spite? blagor vam. pri nas so zobje požrli noč. user posted image zdaj pa pospravlja predaleuser posted image

muki, kar koli ti pomaga. važno, da pomagauser posted image

frrrr, smo dobili apartma, ker je hotel polno zaseden. mojega najbolj zanima, če so samopostrežne večerje. ker sva v banovcih jedla kot pujska. pa niso he he.

piškot, tale tvoja prijateljica je pa od sile. take izjave včasih po mejlih krožijo, pa mislim, da si jih izmišljujejouser posted image
pol jaz s svojimi codeci niti nisem tok grozna. moram zdej enga fanta dobit, da mi pokaže kaj sem ga posralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.11.2007 8:26:06   
Lu
Jutro!

Pri nas ga pa mali kvačka ponoči in ne vem kaj mu je. Se dere kot jesihar, in ko ga imam v naročju se tako odriva od mene, da ga koamj udržim. Maja je počela isto. In res ne vem kaj bi to bilo. Ima katera kakšno idejo?

Danes gremo pa na 50-letnico. Otroka tudi. Potem ju pa peljeva v varstvo. Prvič skupaj. Upam, da bosta mirno spala.

Piškot sem mojmu prebrala pa se je tud full user posted image in še vprašal, če ni z edigsom nič pobrisala user posted image user posted image

Altati čestitke za prve korake, samostojne user posted image user posted image

Frrr uživajta.

Muki dobro, da si bolje in za nabavouser posted image Jaz bi tudi še kaj šla user posted image

Vsi bolniki pozdravite se.  Mi še vedno full kašljamo in pomojem Majo v pon. peljem nazaj k P. Ker, da kašlja že 14 dni nekaj ni ok, pomojem nouser posted image Ali pač?

Čau do kasnej

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.11.2007 9:46:42   
Maxica
Dobro jutro. Zunaj je sonček. Midva z Lanom bova zdaj mal popapcala, očka in Max še vlečeta zasluženi spanec, pol bomo pa... verjetno kar doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.11.2007 9:52:03   
Maxica
Lansko leto smo posebej čakale še enega oktoberčka, ki pa je potem postal novemberček. Dragi Lan od Naje78, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan, lepo praznovanje želimo tebi in tvojima dvema ponosnima staršema, veliko lepih daril in dobre torte. Čestitke.user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.11.2007 13:17:54   
muki1
Ojej, ojej....jaz pa sem včeraj pretiravala, pa sem danes kot če bi se kombanj valjal po meni user posted image .
Pa z Nežo sva šli k dežurnemu, ker jo boli uho, ampak ni nič videti, na srečo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.11.2007 13:50:43   
altati
muki, a lahko prosim že enkrat končno nehate s temi boleznimiuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj mam pa jaz tega že počasi zadosti. Skurili boste dozo anslednjih 10 letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.11.2007 15:40:29   
Lu
Danes ste(smo) pa redkobesedne user posted image

Tianu se je pa okoli desnega učka očitno ena alergija pojavila. Ima take majhne rdeče pikice. Sploh ne vem kaj bi to bilo?Študiram kaj smo včeraj jedli. Mogoče edino ene začimbe na piščancu, samo dvomim. Bom videla kaj bo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.11.2007 17:04:05   
Maxica

Ojej, ojej....jaz pa sem včeraj pretiravala, pa sem danes kot če bi se kombanj valjal po meni user posted image .
Pa z Nežo sva šli k dežurnemu, ker jo boli uho, ampak ni nič videti, na srečo.

Muki, klin se s klinom zbija. Šibaj še enkrat v en orng shoping, pa bo.user posted image user posted image
Drugače te pa razumem. Sva šla z Lanom na en dolg sprehod dopoldne, prav uživala sem v sončku, ampak sem prišla čisto podrta, vsi sklepi me bolijo.user posted image  Vrat je boljši, hvala Bogu, ampak sem pa fizično drugače čist podrta, k sreči mi lekadol mal pomaga.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.11.2007 18:38:39   
piskot
ooooh, kako mi je zal. z eno prijateljico sem se za ven zmenila, pa se mi res ne da. eeeh. pa se mraz je zunaj.

nc, fajn cvek vam zelim zvecer.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 19:23:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 19:28:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2645
3.11.2007 19:31:27   
Maxica
Piskot, lepo se imej.
Sivkamivka, čim manj razmišljaj o ponedeljku, pa jutri si res dajte duška. Boš videla, da potem v ponedeljek sploh ne bo tako hudo, kot si zdaj misliš. Čaka pa mene isto, se mi zdi, da se niti še ne zavedam, da grem spet nazaj v službo.user posted image
Zdaj bom šla pa kr na pilates. Sicer nisem čisto v redu, ampak bom šla probat, morda mi bo pa koristilo mal odklopa od vsega.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
3.11.2007 19:50:25   
lucika
pozdravček. tudi mi smo imeli belo noč:( pa ne zarad malega, ampak mene. me je bolel zob, da sem norela. pa vzela lekadol, pa en tramal, pa se en lekadol. v roku par ur. pomagalo nič. nekje proti jutru me je začel bolet trebuh, zjutraj bruhanje. bruhala tudi pred blokom, ne boste verjele. katastrofa. in nato naprej, celo dopoldne, dokler nisem malo zaspala, in se očitno malo spucala. grrr. no, zob me je vmes nehal bolet, po posredovanju dežurne; pa me zdaj spet malo... ne morem pa verjet, da me tablete tak zdelajo. ena tabletka, pa kot da bi konja ubijala no...pa nisem neka pipika od 45 kil, ne vem no, kaj je to.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
3.11.2007 19:50:42   
*anč*
oj!

mi se že cel dan izležavamo user posted image , je tako čudno vreme.

sivkamivka  fajn se nacrklajte! držim pesti da vam ponedeljek super in hitro mine! user posted image

muki 
pozdravi postšoping sindrom,da boš jutri sveža kot rožica!

frrrr
  si me že neki časa nnazaj sprašvala glede faxa ... letos pavziram,ker so mi že lani dali status zaradi nosečnostiuser posted image jst sm pa misnla,da so bolj uvidevni do mladih mamic user posted image

tasha  kako ste vi? sterimar kej pomaga??

naja78   vse najboljše želimo tvojemu lanu in celi družinici!!
user posted image

bolančki pozdravite se!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
3.11.2007 20:11:36   
Anonimen
lucika- jst bi na tvojem mestu črtala tramal naslednjič, ker to je zelo močan analgetik, ampak stranski učinek je pa slabost- in pri tebi se zelo očitno pojavi! Jaz tudi tramala ne prenašam dobro. Če že vzameš tramal, pa naslednjič vzemi še nekaj proti slabostiuser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
3.11.2007 20:17:43   
Anonimen
jaz sem zanič, Tinkara je mičkeno bolje, čeprav je danes veliko kakala, pa ni driskauser posted image - edino zadnji.........ma ne vem, ali jo pa svečke tako zdražijo!

Moj nos je podoben že Rudolfovemuuser posted image , ponoči sem vstajala bolj zaradi sebe, kot zaradi tamale.........sovražim zime.........grrrr

Tinkari sem kupila novo posteljnino, pa jogi rjuho- take lepe zelene barve, pa rjuho- rumeno-zeleno z žirafouser posted image , bi šla kar jaz tja spatuser posted image

A ste videle kakšne lepe koške in košare imajo v BC- jaz bi tudi imela tako.................naslednjičuser posted image

jutri pa nedelja...........bomo poležavali, kaj pa hočmo, ko smo bolančkani.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?