|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
5.11.2007 13:35:39   
piskot
pikapolona ja mami dajem 100 eur za varstvo. saj pol ona to daje na martinovo knjizico. samo tako, ona ima vseeno 400 eur penziona, jaz sem imela pa do zdaj normalno placo in sem rekla da ji bom dala, da imam mirno vest.

lucika tudi moz ima kredite, enega za stanovanje, enega za avto. on tudi placa nekaj malega poloznic in vcasih se meni primakne. tako da ne ostane ena placa. lepo bi bilo imet 25 na uro. samo to se samo takrat tako obracunava, ko ti jemljejo. nekak obstajajo na tem svetu eni cudni zakoni. pa se stimulacije nimam prvi mesec.

res pa je, da sva midva z mozem ene dva kekca kar se tice ravnanja z denarjem. imava take povprecne place, potem si morava pa od mojih starsev, ko je eden se celo v penzionu, sposodit denar za avto. porazno. ni kaj.

babi pravkar klicala da martin noce spat ....user posted image . j**** tatarsko omako.

sem se odlocila da sem danes ze dovolj naredila za svojo placo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.11.2007 13:40:13   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pikapolona ja mami dajem 100 eur za varstvo. saj pol ona to daje na martinovo knjizico. samo tako, ona ima vseeno 400 eur penziona, jaz sem imela pa do zdaj normalno placo in sem rekla da ji bom dala, da imam mirno vest.

to je pa zeloooo fer in lepo od tebe...od nje pa še bolj k daje za Martina na stran!

Lucika pri nas bo tudi rižotauser posted image ....sam z radensko jo pa še nism zalivalauser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.11.2007 14:11:16   
altati

altati al pa ce se martin povabi na torto ane user posted image . enkrat mora se na tisto famous belo torto prit. aja, samo zdaj ne boste pekli nekaj casa ... boste pa dali recept?

Martin je vedno dobrodošeluser posted image .
ta teden se bo delala bela pita.
toplo vabljenauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.11.2007 14:13:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

daaaan.

Za nami je zadnji vikend praznovanja RD (tako izgleda kadar imaš tri dedije in dve babice in prababice in pradedke še vse živeuser posted image user posted image )....kako to izgleda ko imaš 3 otroke altati????...ker jst imam pa zdej res dost!

Pikapolona, pri nas praznujemo samo en dan (niti ne cel vikend). Pridejo moji starši, moja sestra z družino in to je to. Simpl kot pasulj, bi se reklouser posted image . jaz nikogar ne vabim, če se kdo povabi, ima pa seveda odprta vrata. Povabijo se pa tisti, ki sem jih napisala, da pridejouser posted image . Kot družina pa praznujemo vedno tisti dan, ko ima slavljenec pač rojstni dan (takrat moja malenkost peče seveda torto in kosilo po željah slavljenca in seveda DARILA!!!).

kaj pa žlahta po moževi strani?  Mah pr nas je zakomplicirano ker jih je res veliko pa še moja tastara sta ločena in imata potem še vsak svojo veeeliko familijo ki bi radi seveda bili del praznovanja.

žlahta po moževi strani? Kaj pa je touser posted image user posted image user posted image
ah, pikapolona, zakomplicirano.Long storyuser posted image .
najbolj sem hepi, če jih ni.
Tašča in tast prideta enkrat na 2-3 mesece za pol ure, svakinja pa sploh ne pride. In to je touser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.11.2007 14:15:21   
altati

torej, ce odstejem kredit, poloznice in varstvo za martina sem vsak mesec na 0. se dobro da moram shujsat.

sorry, Piskot, ampak jaz sem se polulala od smeha par ta zadnjem stavkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ( temule, da ne bo pomote:se dobro da moram shujsat)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.11.2007 14:17:42   
altati
Kar se tiče denarja, sem trenutno najbolj srečen človek na svetuuser posted image .
Svoj računa zapiram s prihodnjim mesecem, ko mi mož poplača kredit in dobim samo BA kartico za njegov račun. A ni to finouser posted image user posted image user posted image ? Je rekel možek, da kar je njegovo je moje in to je touser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.11.2007 14:18:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem doma, me je zdravnica kar za cel teden dala na bolniško. Grlo imam čisto rdeče, viroza al kaj jaz vem kaj me muči, v laboratorij me pa ni poslala, je rekla, da ni razloga.user posted image  Zdaj moram še šefico obvestit, to bo vesela.user posted image

Maxi, a se ti hecaš da ni razloga za laboratorijuser posted image user posted image user posted image
Pa celo večnost si že hin in vsa švoh in vse te boli???? A ji nisi nič nazaj povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.11.2007 14:19:39   
Clody
Altati, nism vedla da je Tia taka revca. Sem najbrž izpustila ko si kje pisala kako in kaj. No, sem vedla da so problemi, da je veliko bolana, nedonošenka, ... Kaj pa lahko sploh je?

Mis, ta knjiga tud za nas ne velja.  Sicer jih res veliko pravi, da spanček dela spanček, ampak pri nas to absolutno ne drži, verjamem pa da za mnoge ja. Amapk se mi zdi, da se ponoči že vse pošlihta pa misliš, da si super delou, ker ti je  ratal, pa prideš spet do točke, ko se vse začne znova.

Piškot, si me nasmejala s to tatarsko. user posted image user posted image
Glede nižje plače si pa znižaj kakor da dobiš manj za malico in potem si rečeš, no, sej mam isto plačo. Mah, sm zakomplicirala.
Pa to daš mami za varstvo je pa res lepo!! Ok, čeprou mama špara, pa vseen!

lucika, vesela bod da je tko živahn,. Jest še na kavo ne morem, ker samo joka. Odkar je v vrtcu samo joka. V vrtcu se pa niti po vseh štirih ne premakne, samo sedi joka in joka!user posted image
Rižota z radensko bo pa najbrž super!!user posted image Se vam bo še mal rigal pa bo vesele.

Mi imamo pa danes, narastek iz širokih rezancov, špinače in skute, pečen v pečici in piščančja bedra. Mjamsi. Sicer je malo več dela, ampak mi mali ponavadi spi več kot 2 uri, tko da mam cajt!

Pol pa na sončka!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.11.2007 14:20:57   
Clody

Jaz sem doma, me je zdravnica kar za cel teden dala na bolniško. Grlo imam čisto rdeče, viroza al kaj jaz vem kaj me muči, v laboratorij me pa ni poslala, je rekla, da ni razloga.user posted image  Zdaj moram še šefico obvestit, to bo vesela.user posted image

Maxi, a se ti hecaš da ni razloga za laboratorijuser posted image user posted image user posted image
Pa celo večnost si že hin in vsa švoh in vse te boli???? A ji nisi nič nazaj povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno takle post sem čakala, ko sem vidla, da Maxica ni vode pa kri dala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.11.2007 14:21:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati, nism vedla da je Tia taka revca. Sem najbrž izpustila ko si kje pisala kako in kaj. No, sem vedla da so problemi, da je veliko bolana, nedonošenka, ... Kaj pa lahko sploh je?

Riž, krompir, zelenjavo, sadje, piro in še kaj.....mora pa biti vse s čim manj oz. nič E-ji.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.11.2007 15:08:28   
moci
piškot, bomo skupaj ugotavljale, kako čim bolje živeti z nič denarjauser posted image pa saj veš: sam da je zdravjeuser posted image

lucika, to bo ena rahla rižotauser posted image

maxica, zdaj pa lepo počivaj, pa bouser posted image

kje je pa muki?user posted image user posted image

sivkamivka, upam, da ne trpiš prevečuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.11.2007 15:11:45   
Lu
Ojla!

Malo pavze.

Maxica res čudno, da te ni poslala v laboratorij user posted image

Upam, da Muki ni ujel soseduser posted image  Muki javi se.

Piškot tudi jaz sem vsak mesec na 0.user posted image  Sploh ne vem kam grejo €-určki user posted image  Bo že. Stradamo še ne user posted image

A vas lahk neki vprašam?user posted image  Na TopShopu sem vidla eno čudo, ki se imenuje H2O. A je katera videla? Za pucanje po tleh, pa na paro je. Izgleda ok, samo kao je v resnici je pa druga zgodba.

No, pa še mal delat.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.11.2007 15:23:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno takle post sem čakala, ko sem vidla, da Maxica ni vode pa kri dala. user posted image user posted image user posted image

a vidiš Clody, kako me že poznašuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.11.2007 15:27:27   
moci
lu, jaz sem se že z rovusom tok nasrala, da ne bom več kupovala s tv prodaje

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 15:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.11.2007 16:22:11   
pikapolona2
sivkamivka...trenutno za revijo Kekec...literarna za osnovno šolo...imam pa v njej likovno delavnicouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.11.2007 16:32:39   
Anonimen
meni se je pa še herpes na ustnici naredil, no dva, pa se bosta združila in bo, spet, en velikuser posted image user posted image user posted image , pa mažem že od zjutraj, ko je bila tini mini pikica, pa samo rasteuser posted image  Koža na nosu se mi je začela luščit, pa to ni res.........

Tinkara je pa bolje, zakaj smo imeli pa vročino 3 dni pa samouser posted image  veuser posted image  Jutri še ne gre v vrtec, za v sredo bomo pa še videli. Je pa ful shujšala in je zdaj kar neki slabotna in jo zanaša ko hodi, pa kr spotika se in padauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.11.2007 17:26:28   
altati
sivkamivka- zakaj pa samo 700€ porodniške????? To se mi zdi pa absolutno premalouser posted image user posted image user posted image  Kako ste pa prišli do tega zneska????

Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.11.2007 17:27:36   
moci
700 eur imam jaz, s 5. stopnjo izobrazbe in ničvrednim delovnim mestomuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 19:25:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.11.2007 20:11:24   
muki1
O fino, o denarju se menite user posted image .

No, jaz ga imam trenutno veliko, ker sem ravno pred dvema tednoma kredit vzela, pa ga je še nekaj ostalo user posted image . Če katera rabi, naj mi napiše trr in davčno številko na ZS, pa se lahko zmenimo. Kolkor dobimo pobijemo, poplačamo kredite, lizinge, pušinge, napolnimo omare in hladilnike, pa damo nekaj na stran za otroka in že čakamo kdaj bo plača user posted image  Dokler je tako kot je jaz nič ne rečem. Lahko bi bilo bolje, ampak lahko bi bilo pa tudi veliko veliko slabše.
Pa o višini moje porodniške raje ne spraševat, ker me je sram user posted image .

Sem pa res imela v službi gužvo, da kar nisem dojela, da nimam časa za RR.
Saj bo bolje, nič bat. user posted image

Maxica, pocajtaj se čimprej. Zdaj si verjetno že rekla šefici, da te ne bo. Upam, da je preživela. Jaz sem res vesela, da me je ta angina presenetila med prazniki.....sem rekla direktorju danes, da sem deloholik, kot je rekla @lina, da zbolim med prazniki user posted image .

Moji dekletci sta.....mah, bom rekla samo da trkam, tiste čarobne besede sploh ne upam omenjati. Ivi je nehalo, Neži še teče z noska.

Spanje...brezveze debatirat. Če se samo dvakrat ponoči zbudi smo zmagovalci.

Remy, luštkan avatar user posted image

Pikapolona, a nisi enkrat v reviji Mini imela članka?

Sivkamivka, me veseli za uspešen prvi dan službe.

Frrrr, kako je bilo v vrtcu?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.11.2007 20:12:07   
muki1
In ne, sosed me ni dobil. Prase odbito user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.11.2007 20:15:06   
muki1
Lu, mislim da ima sodelavka nekaj za tla pomivat iz Topshopa in ji pušča ornk fleke, jo moram povprašati.

Omenjam Altati user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.11.2007 20:15:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

In ne, sosed me ni dobila. Prase odbito user posted image

Samo da si še cela, lubica moja dragauser posted image user posted image user posted image .
Povej sosedu, da ga bom fentala, ko pridem k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.11.2007 20:16:59   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

In ne, sosed me ni dobila. Prase odbito user posted image

Samo da si še cela, lubica moja dragauser posted image user posted image user posted image .
Povej sosedu, da ga bom fentala, ko pridem k tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image  !

O, lej jo user posted image .
Mah, sem se malo pomirila, zgleda, da je res navadna reva,......ampak v začetku pa mi ni bilo vseeno.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?