|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
10.11.2007 22:07:13   
moci
večina jih ima. še nismo naleteli na tako, ki ga nima.
saj so tudi take z igralnicami. zdaj jih je menda več, ker ni kadilcev.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.11.2007 22:08:54   
moci
a tole si videla?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.11.2007 22:15:54   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a tole si videla?

ja sem, samo ne bi sli v pizzerijo, ostalih je pa ful malo. jaz bi sla k bizjaku na kruh, bom zjutraj poklicala in vprasala kaj imajo. moz navija za galo. samo tja potem celo zimo hodimo, ko se vozimo v ratece, pa se jih bomo se najedli.

kar se pa tice najinega izleta ... da ne bova gazili, a pocakava do jutri, da nama mal skidajo?

grem zdej spat, decek je imel ze en alarm. vceraj smo imeli spet stalo od 23-3h, en kup jamranja vsakih 10 minut. menda je ena luna spet.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.11.2007 22:37:59   
frrrr
kako smo redkobesedne user posted image

Maxica - tabelca danes ali jutri user posted image

moci - mi smo mu za v avto kupili volan, ki ima trobo, pa vzratno vožnjo in gas, pa še 3 druge gumbke, ki pojejo... pol pa mau pritiska in pesmice posluša... in zaspi

lucika - bravo za plato! vam je orng zalaufalo user posted image

muki - js sm v sredo začela nekaj bolehat, moja dedca pa v četrtek... danes je sobota, pa prej nisem imela več moči, da bi tamauga dala spat user posted image je moral mož vskočit, ker pri meni se nikakor ni pomiril - verjetno zato, ker js nisem bila pomirjena... služba, pestra noč, prehlad in sm skurjena... pri vas se pa vse skup že doooolgo vleče in si carica! ampak mama skala, le poskrbi zase in si privošči eno savno ali masažo samo zase! lupčka zate od mene user posted image

Pikabu - lepo te je brat! naj Ema čimprej ozdravi, da se bo lahk z Maksom igrala.

naše dete je pred spanjem imelo 37.7... bom šla zdej mau preverit, da ni kej narastlo... js sm bla pridna in sem naročila 300 fotk user posted image 9.,10.,11.,12.,13. mesec... a to potem za vsakega otroka tolk fotk razviješ, al si samo pri prvem tolk nor, da moreš imet 1000 fotk iz prvega leta v albumih user posted image če bomo imeli 3 otroke, se bomo morali preselit, da bomo imeli albume kam dat user posted image user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.11.2007 23:01:03   
Pikabu
Bomo videli, kaj bo pri nas. Nekaj se kuha, jutri poročam, kaj se je skuhalo. Zdaj zvečer je spet jamrala, da jo boli trebušček in uho, vročina ni naraščala.

Jaz grem tudi počasi spat. Jao, čez dan sem kot cunja, pa bi spala, pa ne bi spala, pa vsa čudna in utrujena, zvečer pa oživim. user posted image Pa ne spat.... Zjutraj je pa najhujša muka iz postelje vstati. Kako bi si en dan privoščila, da bi bila lahko čisto cel dan v postelji.... Pa ne sama..... user posted image

Lahko noč.....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.11.2007 23:11:38   
Maxica
Ja, res ste nekaj redkobesedne.user posted image  Jaz nisem nič kaj zelo zaspana, sem zjutraj pila eno pravo kavo po dolgem času, pa se mi zdi, da me še mal drži. No, dobra stran je, da jo je tudi mož pil, tako da mi ne bo dolgčas.user posted image  Je pa za mano po dolgem času, ko sem bila res nikakva, pozitiven dan, bi lahko rekla, da sem bila stara dobra Maxica. Dopoldne smo se sončku nastavljali, se malo sprehajali, po kosilu sem malo počivala, ampak sem si kar rekla, da raje vstanem in grem likat, sicer bi se spet vsa zaležala. Tako da sem kakšni dve uri likala, nato oba otroka okopala, šla na pilates, zdaj pa malo na RR visim. Prav fino res, da se spet fino počutim. Jutri pa spet.user posted image
Lucika, super za plato, verjamem, da si bila ponosna, tudi imaš za kaj biti.user posted image
Moci, res, krasno nebo je bilo danes pod večer. Jaz sem likala in sem prav čudno gledala, kaj za ena svetloba me obdaja. Krasno krasno, prav za doživet.user posted image
Muki, kako tudi ne bi pregorela, saj si le človek. Si pa te vaše bolezni res kar podajajo kljuko.user posted image  Si pa nikar preveč ne delajte planov, ker potem je človek res samo razočaran. Vzemite vsak dan posebej, pa ko vidite sproti, aha, danes smo pa prav fino zdravi, a šibnemo na eno fajn kopanje. Boš videla, da bo vse prišlo na vrsto. Tudi zidar. Zdaj je na vrsti vaše zdravje. Brž ko bo možek zdrav, si pa privošči eno masažo, da boš vsaj tisto urco res kul mama. Ne bo ti škodilo, verjemi. user posted image
Kje pa je naša Pikapolona2? Pogrešam jo.
Piskot - kaj pa imate vi jutri za en pomemben praznik? Martin goduje?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.11.2007 23:13:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Bomo videli, kaj bo pri nas. Nekaj se kuha, jutri poročam, kaj se je skuhalo. Zdaj zvečer je spet jamrala, da jo boli trebušček in uho, vročina ni naraščala.

Jaz grem tudi počasi spat. Jao, čez dan sem kot cunja, pa bi spala, pa ne bi spala, pa vsa čudna in utrujena, zvečer pa oživim. user posted image Pa ne spat.... Zjutraj je pa najhujša muka iz postelje vstati.
Kako bi si en dan privoščila, da bi bila lahko čisto cel dan v postelji.... Pa ne sama..... user posted image

Tudi za to še pride čas...user posted image  Pikabu, pogrešam tvoje user posted image user posted image user posted image . user posted image
Lahko noč.....

Upam, da bo mirna noč. Morda se bo ponoči prekuhalo, kar se ima za skuhat.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
11.11.2007 9:26:37   
altati

altati, zakaj pa jaz ne morem tvojega bloga bratuser posted image

pojma nimamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
11.11.2007 9:27:18   
altati

a je katera opazila danes večerno nebo? noooooro. kakšne barve. gore so se kopale v rdečkasto vijolični svetlobi, jezero je bilo kot iz pravljice, nebo pa kot umetniška slika.
sva se s svakinjo peljali s kofetka in kar stokali od ugodja in obžalovali, da nimava fotoaparata. sem slikala s telefonom, pa ni niti približno tako lepo.

mi smo opazovali iz kuhinjskega okna.
se vidita Krvavc in Storžič, bilo je res božansko

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
11.11.2007 9:30:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js sm bla pridna in sem naročila 300 fotk user posted image 9.,10.,11.,12.,13. mesec... a to potem za vsakega otroka tolk fotk razviješ, al si samo pri prvem tolk nor, da moreš imet 1000 fotk iz prvega leta v albumih user posted image če bomo imeli 3 otroke, se bomo morali preselit, da bomo imeli albume kam dat user posted image user posted image

pri nas jih imamo za vsakega cca 1000 samo od prvega letauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
11.11.2007 9:33:54   
altati
moci in kuku: da se ne bosta vozili predaleč.... tudi pri nas se obeta sneg
http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php?ort=Kranj&id=14014

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
11.11.2007 9:35:02   
Maxica
Za trenutek naj odloži delo draga žena, mati, hči, sestra in prijateljica Altati. Danes praznuje tak lepoštevilčen jubilejuser posted image . Da bi bila še naprej tako fajn, brez dlake na jeziku, kadar je to potrebno, predvsem pa, da bi v svoji odločitvi, ostati doma, res uživala. Koš poljubčkov in pozdravčkov ji želimo Maxica in kompanji.user posted image
user posted image

Danes miga ritko le zate:
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
11.11.2007 10:02:53   
muki1
Altati, vse vse vse najboljše.

http://www.youtube.com/watch?v=3ipxWnCnKBY 

http://www.youtube.com/watch?v=WG61xF6uL1c

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
11.11.2007 10:08:25   
Maxica
Muki, jutro, kako ste?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
11.11.2007 10:52:42   
moci
Draga altati, naj ti tvoj novi poklic prinaša veliko veselja in osrečuje tebe in tvoje drage. Lepo praznovanje in polno toplih in sladkih poljubčkov.

user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
11.11.2007 11:21:04   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, jutro, kako ste?user posted image

Oh, dosti bolje, hvala.
Sem šla zvečer prav ob 20.00 spat in sem se naspala za nazaj in še malo za naprej user posted image . Danes je možiček že boljši, smo se zjutraj me tri prav pošteno nadihale svežega zraka in svet je spet lepši.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
11.11.2007 12:17:04   
@lina
Draga Altati, vse naj-naj- najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
11.11.2007 12:26:42   
@lina
Muki, pa saj ne morem verjet, kar je preveč, je pa preveč! Želim čimhitrejše okrevanje tvojemu dragemu.  V alternativo se ne zastopim najbolje, ampak uvedi kakšne vitaminske tablete za vaju in sirupe za tamali, pa še ameriški slamnik - btw. obstaja tudi za otroke Echinax bimbi, za vaju pa Imunal...

Mi smo bili včeraj na martinovanju, že tradicionalno, v eni zidanici. Spila sem 1,5, mogoče sta bila 2 dcl vina. Ta drugi kozarec sem si že mešala z radensko, potem sem pa vodo pila... Ko smo prišli zvečer domov, me je začela glava bolet in sem šla spat s tamalim ob 20.15. Mož pravi da sem se ga napilauser posted image , a je to možno ob tako majhni količini?user posted image  Ampak naspala pa sem se, kot že dolgo ne user posted image

Na volišču smo že bili, zdaj kosilo kuham, mali spi, popoldne se bomo še malo potepali. Lep dan!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
11.11.2007 13:29:07   
Pikabu
Samo na hitro. Z Emo obe driskava, jaz sem se skoraj na WC preselila. Sem čisto zgubljena, kaj sploh lahko jeva? Kaj pijeva?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
11.11.2007 13:29:30   
Pikabu
Altati, vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
11.11.2007 13:41:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Samo na hitro. Z Emo obe driskava, jaz sem se skoraj na WC preselila. Sem čisto zgubljena, kaj sploh lahko jeva? Kaj pijeva?

Za drisko zelo pomaga čaj iz suhih borovnic, sicer pa jejta kakšne banane, prepečenec, bobi palčke. Pa pijta, da ne dehidrirata. Kaj pa sta spet pokasirali?user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
11.11.2007 14:28:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, vse vse vse najboljše.

http://www.youtube.com/watch?v=3ipxWnCnKBY 

http://www.youtube.com/watch?v=WG61xF6uL1c

user posted image

muki, zdaj sem se pa pomalopotrebilauser posted image user posted image user posted image  (mož je pa mislil, da se mi je strgalouser posted image user posted image user posted image )
hvala, hvala, hvala!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
11.11.2007 14:29:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Za trenutek naj odloži delo draga žena, mati, hči, sestra in prijateljica Altati. Danes praznuje tak lepoštevilčen jubilejuser posted image . Da bi bila še naprej tako fajn, brez dlake na jeziku, kadar je to potrebno, predvsem pa, da bi v svoji odločitvi, ostati doma, res uživala. Koš poljubčkov in pozdravčkov ji želimo Maxica in kompanji.user posted image
user posted image

Danes miga ritko le zate:
user posted image

Tisočkrat hvala!
(dobra ritka, ni kajuser posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
11.11.2007 14:29:30   
altati

Draga altati, naj ti tvoj novi poklic prinaša veliko veselja in osrečuje tebe in tvoje drage. Lepo praznovanje in polno toplih in sladkih poljubčkov.

user posted image

hvala, hvala, hvala...zdaj mi je pa že en mal nerodnouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
11.11.2007 14:30:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Draga Altati, vse naj-naj- najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image
[/quote

hvala, hvala!
punce zdaj pa res že pretiravateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!