|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 20:49:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: OKTOBER 2006
11.11.2007 20:53:06   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

sivkamivka se veseli zaradi zmage, pa tudi nobenega pravega čveka več ni tu, mene pa jezik peče in prsti srbijo

frrr,  mi imamo tudi ta problem, ampak je od zadnje posvetovalncie bistveno bolše, se že veliko vidi, mu je P malo na silo potegnila in smo na ene 4mm luknjici. prej pa se tudi ni nikamor premaknilo. meni se tudi zdi, da je to delo očkov, ki imajo filing. če ne spomnim, kar pozabita. lažje je seveda, kadar mu štrliuser posted image

saj smo prav slampaste. tako pomembna stvar, kot so volitve, mi jih pa komaj omenimo. mi smo sli tudi danes volit. mami drugic v zivljenju, ati prvic. smo bolj slabi drzavljani. ampak zdaj smo morali it, ker smo imeli v kranju se odlocitev o smetiscu. je padla ideja, da ga bodo prestavili nekam v avstrijo al kako. v glavnem bi potem placevali 31 eur mesecno za odvoz smeti. pa smo sli povedat, da nam to ni vsec. itak se pritozujejo vecinoma priseljenci ki so si tam okoli zgradili beverly hills. staroselci so pa ful hepi, ker jim hoce obcina narest eno sodobno odlagalisce odpadkov, ker bo ful manj smrdelo.

sivkamivka ti kar tipkaj, ce pomaga. boljs prsti kot kaj drugega user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.11.2007 20:53:40   
muki1
Dober večer.

Jaz sem se prej posladkala z enim pudingom, zdaj pa sem si odprla malo pivo, da zalijem Altatijin rd user posted image .

Pikabu, upam, da nimate rota virusa....baje razsaja po vrtcih. Držite se, pa mamo in ateka od možeka poklicat, da vas bo pedenala. Upam, da se vam zadeve pomirijo user posted image . Čuvajte se, predvsem MAKSA, kajti on lahko najprej dehidrira.

Sem vesela, da je vsaj Jaša boljši user posted image  user posted image  user posted image .

Kako pa kaj stanje pri LU?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.11.2007 20:56:58   
muki1
Sem si danes odprla ventil, ker sem gledala film SPOROČILO V STEKLENICI. Itak sem ga že, pa knjigo sem brala, ampak jaz sem tak debil, jaz lahko film gledam trikrat in na koncu zmeraj vsa pretresena pričakujem, kaj se bo zgodilo, ker vse pozabim.

Seveda sem tulila kot zmešana....in je prav pasalo, sem dala ven ves gnev.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.11.2007 20:58:17   
moci
čer, se strinjam s piškotom, še dobro, da vsaj midve malo čvekava v praznouser posted image

mi smo šli tudi na volitve, itak da je blo treba. je šla še zoja user posted image

sem kar malo vesela, da se mi ni treba z lulčkom ubadatuser posted image nekam komplicirano se sliši

jaz nimam časa za rr, ker gledam, kam gremo v sobotouser posted image
frrrr, a že kupčke delaš?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
11.11.2007 20:59:03   
muki1
Smo veseli da je zmagal Tirk user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
11.11.2007 21:00:00   
muki1
user posted image  ko smo prišle danes na volišče se je Neža razjezila, da ona ne bo krožila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.11.2007 21:00:36   
Anonimen
čer

Altati najprej tebi čestitke za rojstni dan, želim ti pa še veliko lepega v krogu tvojih najbližjihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.11.2007 21:01:49   
muki1
Maxica, tudi zate se veselim, da si spet na pravi poti user posted image . Pa še doma si do srede.

Sem danes gledala koledar in ...mili bože....če dobimo blagoslov od direktorja smo lahko doma od 22. decembra do 7. januarja....neverjetno. To je kot ena mini porodniška user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.11.2007 21:03:29   
muki1
Remy, kako kaj pri vas?

Mis, uživaj v selitvi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.11.2007 21:04:09   
Anonimen
drugače pa je za mano zelo bedn dan. Zjutraj sta me Tinkara in moj pustila spati, vstala sem, ko me je klicala mami, da sem očija na urgenco peljala, sem bila tam z njima 3 ure.........in moj oči je ostal v bolniciuser posted image , ful je bogi, ima vnetje pankreasa (pa enkrat je to že imel), poleg tega pa še nekaj , pa ne vejo točno kaj.....in je pristal na intenzivniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.11.2007 21:04:26   
muki1
Sivkamivka, kako kaj Blaž?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.11.2007 21:05:12   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sem si danes odprla ventil, ker sem gledala film SPOROČILO V STEKLENICI. Itak sem ga že, pa knjigo sem brala, ampak jaz sem tak debil, jaz lahko film gledam trikrat in na koncu zmeraj vsa pretresena pričakujem, kaj se bo zgodilo, ker vse pozabim.

oh, muki, ti romantik, tiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
11.11.2007 21:05:13   
Anonimen
pankreas= trebušna slinavka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 21:06:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.11.2007 21:06:17   
moci

Maxica, tudi zate se veselim, da si spet na pravi poti user posted image . Pa še doma si do srede.

Sem danes gledala koledar in ...mili bože....če dobimo blagoslov od direktorja smo lahko doma od 22. decembra do 7. januarja....neverjetno. To je kot ena mini porodniška user posted image .

ojoj, to je pa čist predolgo, potem pa ne boš mogla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.11.2007 21:06:56   
muki1
Ojoj Remy...... držim pesti za očeta. Res bedna nedelja user posted image . Upam, da boste jutri že slišali lepih novic, da ni bilo tako hudo, da so ga zadržali ker je pač bila nedelja in bodo preiskave pokazale, da bo hitro vse okej.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.11.2007 21:07:06   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

drugače pa je za mano zelo bedn dan. Zjutraj sta me Tinkara in moj pustila spati, vstala sem, ko me je klicala mami, da sem očija na urgenco peljala, sem bila tam z njima 3 ure.........in moj oči je ostal v bolniciuser posted image , ful je bogi, ima vnetje pankreasa (pa enkrat je to že imel), poleg tega pa še nekaj , pa ne vejo točno kaj.....in je pristal na intenzivniuser posted image

ojoj, vse dobro tvojemu očiju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
11.11.2007 21:07:50   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki moja, jaz sem tudi to danes ugotovila, ampak imam še en bonbonček več, mi gremo 8. januarja na NL

zdaj mi bo lažje v službo hodit do božiča

o, vi pa ste potepuhi user posted image user posted image
za kako dolgo pa greste?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.11.2007 21:08:41   
moci
remy, sem zasledila, da imaš blog, pri altatijih prijateljihuser posted image
no???? user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.11.2007 21:08:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

oh, muki, ti romantik, tiuser posted image

Kriva user posted image .

Kdaj zdaj točno vi prilomastite v naš konec?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 21:08:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
11.11.2007 21:09:07   
Anonimen

Ojoj Remy...... držim pesti za očeta. Res bedna nedelja user posted image . Upam, da boste jutri že slišali lepih novic, da ni bilo tako hudo, da so ga zadržali ker je pač bila nedelja in bodo preiskave pokazale, da bo hitro vse okej.

aja, še najlepša cvetka je pa bila, ko je sestra na intenzivni očija vprašala, če ga res ful boli, da nimajo postelje, če bi šel lahko do jutri domov, da bodo jutri nekoga odpustiliuser posted image - a so čist pr seb tele naše med. sestre

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 21:09:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
11.11.2007 21:10:03   
moci
mi pristopicljamo v sobotouser posted image se ne upam preveč veselit, to je že naš tretji poskus dopustovanja letosuser posted image
je dragi vprašal, če imajo mogoče v hotelu vrtec, da bova šla v savnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za punčko?
BeChi

?

Maja (32%)

Anja (28%)

Nina (41%)

Število vseh glasov: 892

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!