piskot
|
cer. danes smo sli pa za martinov god ven jest. vam povem, da rajsi kuham za 10 ljudi, kot pa da gremo spet ven. vsa cast tistim, ki hodite ven jest z vec otroci. sli smo pol v galo, eno pizzerijo v lescah. sva rekla, da rajsi kot v kaksno gostilno, ce bomo ravno ful glasni . zacelo se je vse okej, zunaj so igrala, smo sli malo ven, pa na gugalnico, pa tobogan. potem pa trip trap stolcek. prvic v njem, pa mu ni bil vsec. pa stalno se je vrtel okoli, ker so se zadaj eni fantki nekaj igrali. potem smo zamenjali stole, tako da je martin videl vse. pol pa ni hotel nic jest. vse je zmetal na tla. potem je se je zacel borit s tisto ograjico od stola in jo tudi uspesno odstranil. no pol je prisel en kuza, pa je hotel it do kuza. ampak so ljudje za mizo ravno jedli, pa nismo hoteli morit se s tem, ce ga martin lahko boza. pol je pa cist ven padu. tolk govorimo od teh kuzov, pol ga pa on ne sme it pobozat. smo samo zmetali vase, pa se spokali. jaz sem bila cisto nervozna. drek pa tako kosilo. ampak sreca v nesreci, potem smo sli se do altati in dobili vinceka, pa tortico. njami. mr. altati res dobro torto spekel. pohvale gospodu. muki, frrr, upam da ste boljse. pikabu korenckova juha, riz na vodi kuhan, pa piscanec. za tamalcke ima hipp en napitek, ors 200 se mu rece po mojem, kupis v lekarni. pa posebno kasico od milupe imajo tudi. da nadomesti vse izgubljeno, pa se malo zapira. po mojem se ji rece hn 25. tudi v lekarni. pa actimel je nam dohtarca priporocala. seveda pa veliko tekocine. maxica pikapolona preverjeno se ziva in zdrava. enako brina, ceprav ji malo iz nosa tece. sta nas vceraj obiskali. altati pozabila sem ti prinest cd od remy.