Anonimen
|
nasara, juno, claude heeeeeej nasara, brezskrbi da se lahko mimogrede vklopite, saj se tudi me "poznamo" šele največ dva tedna. jaz osebno sem vsake nove nosečke ful vesela, več bo čveka, več mnenj, več stisnjenih pestk... drugače pa jooooooooooooooooooj noro zdej sm mal k seb prišla. je pa pri ginek. zgledlo tko: se uležem, ona da tist "vibrator" oblečen v kondom (durex drage moje, ni moja ginek. kr tko ), in išče pa iščeeee, pa vidim da ma tko čudn izraz na obrazu, čisto tiho, pa jst tko: a ni utripa? pa ona men pove, da je mogoč še prehitro, pa da naj pridem naslednji teden. men pa vse sam dol padlo. kok ne bi blo konc sedmega tegna utripa. in pol ona tko: aaaaaa sej je, ga že vidim in mi je pokazala, jst pa sam v jok. od sreče in olajšanja se razume. pa še trikrat sm jo pol vprašala: sigurn vidte utrip ane da ga. zdej me je sicr spet naročila 26.11. ker pač je mela neko sposojeno staro napravo za uz, kolkr sm razumela, pa se ni nič kej vidlo, pa tut računa ne starosti ploda. je pa za moje pojme zlo majhen, al pa je to normalno sej ne vem. vem sam da sm srečna. ne gre za izvenmaternično nosečnost in plodeku bije srček. mamica pa čist happy sam vseen madona, a ni premajhennnn, joj me žre. sm pričakvala nekje 7-10 mm. ok bo vse jasno kmalu pište, pište, pište, nč spat
|