|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
16.11.2007 8:50:57   
moci
morgen. kakšen lep dan. mraz pa kot v hladilniku. nismo imeli zakurjeno. mi kurimo na drva in se mora nekdo žrtvovat. ker grejo itak vsi od doma sva ostali v mrazu in komaj prepričali atija, da je prišel nazaj in zakuril. zdaj pa čakam, da se ogreje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.11.2007 9:21:39   
Anonimen
jutro!

da vas ne puščam v negotovosti- oči je bolje, še zmeraj ne dobro, ampak nekaj stvari se je pa le popravilo! Zgleda, da bo. V bolnici bo verjetno še kar nekaj časa, ampak bo!

Hvala vam za vse vzpodbudne besede, res pomagajo, ker sama sem bila v torek čisto na dnu.........šele, ko se ti to zgodi osebno, veš, kako težko je vse skupaj, premišljevati začneš o stvareh, ki so ti bile prej čisto samoumevne.........

Odločila sem se tudi, da bom manj na rr-ju... se priporočam za kakšne obnoveuser posted image , drugače se pa slišimo po telefonu, ko se boste dobile me obvestite.........prosim!
Odklenila bom tudi svoj blog, tako, da boste lahko na tekočemuser posted image ¸

http://www.ednevnik.si/?w=remy

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.11.2007 10:47:37   
moci
remy, res super, da je tvoj oči bolje. user posted image

škoda, da boš manj na rruser posted image se mi zdi, da sem glavna obsedenkauser posted image

kje je pa pikapolona?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.11.2007 11:04:49   
moci
pa še nekaj me zanima:
ali imajo vaši otroci rokavice? zoja ima na sprehodu ledene roke, rokavic pa ne pusti niti obleči.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.11.2007 11:07:48   
muki1
dober dan..... Remy, zelo sem vesela, da gre očetu na bolje user posted image  user posted image  user posted image . Glede RR-a....a si lahko še manj gor user posted image  saj pa ja nisi veliko tu, no.... še ena ki nas zapušča?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.11.2007 11:10:04   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še nekaj me zanima:
ali imajo vaši otroci rokavice? zoja ima na sprehodu ledene roke, rokavic pa ne pusti niti obleči.

Kakšne pa ima?
Iva ne mara kape, ampak rokavičke sem ji kupila( H&M) ene take vesele z očami, pa nekimi cofkami štrlečimi na vse strani in jih občuduje in jih zaenkrat ne vlači dol. Ampak kape pa ne mara user posted image . Seveda jo mora met, potem je pa vsa nakurjena.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 11:12:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.11.2007 11:20:52   
muki1
Drugače pa je tako. Danes spet malo več dela, trenutno malcam in se zadevam z polnozrnato štruco, v katero sem dala tunino iz pločevinke. To mi je zdaj trenutno tako dobro, da skoraj vsak dan to jem za malico user posted image .

Sem pa včeraj imela srečanje, ki me je spravilo v zelo dobro voljo. Smo se dobile prijateljice, ki se družimo že enih 15 let na enem konkretnem čveku. Ena je user posted image , ostale pa imajo že otroke. Ena punčka je stara 6 mesecev, en fantek leto in pol, pa ena punčka isto kot Neža in sta ful prijateljici in enega prvošolčka imamo. So se mulci fino zabavali, Iva je uživala v opazovanju otrok, ta večje pa smo komaj držale na vajetih da niso zbezljali user posted image . Smo se res fino naklepetale in kar določile, da se naslednji teden spet dobimo in bomo enkrat tedensko to prakticirale.
Ko smo prišle domov sta bili muli utrujeni in tečni, smo se porihtali, malo pocrkljali z atijem, ki je tudi imel žensk prost popoldan user posted image  in šli vodoravno. Jaz sem kot ponavadi legla z njima, sem imela še velikopotezni načrt, kako se bom učila......pa sem se zbudila nekje sredi noči, vsa oblečena in sem si mislila, da malo še poležim in se grem vsaj v pižamo preoblečt, pa me je spet zmanjkalo. Iva se je čudo prečudno samo enkrat zbudila. Tak da lahko povem, da sem se naspala kot že doooooolgo ne. Sem čisto drug človek, čeprav me zdaj poln želodec nekaj gnjavi in me ima, da bi legla, ampak odpade...... ni kavča v službi.

Danes pa gremo v trgovski center na Muco Copatarico - viš Altati, nisem te hecala, res pride. Pa se spet malo podružimo in juhej, po dooooolgem času zdravi zakorakamo v vikend. Le kaj bomo počeli, sem se že čisto odvadila uživanja čez vikend, ko pa smo nonstop bolančani user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.11.2007 11:43:33   
moci
vau, muki, vi pa znate uživatiuser posted image moje prijateljice imajo manjše otroke od zoje, 2 sta pa še fraj. brezvezeuser posted image user posted image user posted image
in če gremo na kavo zoja grize tamale in jaz sploh ne vem, da sem bila na kofetku, samo lovim jo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.11.2007 11:59:54   
altati

pa še nekaj me zanima:

Jaša jih ima in so mu čist všečuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.11.2007 12:00:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, pravijo, da česen pomaga user posted image

sem alergična nanjuser posted image
če ga zaužijem, me povzroči takojšnji klistir in hude bolečine v trebuhu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.11.2007 13:09:57   
Clody
Jutrooo,

Evo, mi smo zdržali cca 3 tedne in spet kuhamo. Že cel dan ima okoli 38, nisem še nič zbijala. Sicer je malo zoprno ker je vikend ampak ne bova hodila k P. DRugače je ok, nos čist, kašlja pa ponoči.

Dejte mi povedat - Ali je ta letni čas res tako zoprn, da so otroc non stop bolani, a to velja predvsem za naše otroke, ki počasi korakajo v svet?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.11.2007 13:21:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Dejte mi povedat - Ali je ta letni čas res tako zoprn, da so otroc non stop bolani, a to velja predvsem za naše otroke, ki počasi korakajo v svet?

hm...jaz moram reči (trkam zraven na ves glas), da Jaša se drži! Ne smrka, ne kašlja, vročine itak še nikoli ni imel oz. zelo malo povišano enkrat februarja, če imam prav v glavi.Kako še bo,  ne vemuser posted image
Po moji izkušnjah to velja predvsem za vrtičkarje. Predvsem prvo in drugo leto ali pa pač, če otrok pride v strik z drugimi, bolani, tudi izven vrtca.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.11.2007 13:35:47   
Clody
a se da kateri pogledat kolikšno dozo calpola naj bi enoleten otrok dobil za znižanje vročine?
Zm zgubla navodila!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.11.2007 13:47:22   
moci
upam, da je frrrr familija na poti v mukilanduser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.11.2007 14:21:04   
*anč*
remy  super,da je oče boljš!

clody  jst sm zgubila sirup skup  z navodiliuser posted image user posted image ,tko da ne znam pomagat,vem pa za svečke.

moci
  mi bomo dans preizkusli rokavičke. pa seb jih morm tut kupit,ker mi roke čist prezebejo,ko ga okol vozim.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.11.2007 14:24:54   
muki1

Preloženo. Možek je preveč bogi user posted image . Njen, ne moj.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.11.2007 14:35:40   
Anonimen
Navodilo za calpol:

otroci od 1-6 let: 5 do 10 ml ( 1 do 2 odmerni žlici po 5 ml ) ali ( 120 do 240 mg paracetamola )

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.11.2007 14:37:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro!

da vas ne puščam v negotovosti- oči je bolje, še zmeraj ne dobro, ampak nekaj stvari se je pa le popravilo! Zgleda, da bo. V bolnici bo verjetno še kar nekaj časa, ampak bo!

Hvala vam za vse vzpodbudne besede, res pomagajo, ker sama sem bila v torek čisto na dnu.........šele, ko se ti to zgodi osebno, veš, kako težko je vse skupaj, premišljevati začneš o stvareh, ki so ti bile prej čisto samoumevne.........

Odločila sem se tudi, da bom manj na rr-ju... se priporočam za kakšne obnoveuser posted image , drugače se pa slišimo po telefonu, ko se boste dobile me obvestite.........prosim!
Odklenila bom tudi svoj blog, tako, da boste lahko na tekočemuser posted image ¸

http://www.ednevnik.si/?w=remy

bravo Remy...sem mislila nate in ker se nisi preveč oglašala, sem se že ustrašla, da je kaj narobe...

Fino, samo da gre na bolje...in takole pozitivno kar naprej a je prav ?

In tvoj blog je šel med favorites....pričakuj kakšen komentar...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
16.11.2007 14:39:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pa še nekaj me zanima:

Tristan...enako...

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
16.11.2007 14:45:26   
Anonimen
Ali I-Phone v Sloveniji že funkcionira ? Koliko pa stane ? Altati, ti si se verjetno že pozanimala ane ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
16.11.2007 14:48:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Preloženo. Možek je preveč bogi user posted image . Njen, ne moj.

user posted image
kdo bo pa zdaj zoji mišice pokazal in jo učil plavat?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
16.11.2007 15:06:56   
Lu
Ja kdaj pa vi štartate?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
16.11.2007 15:08:15   
moci
jutri. 

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
16.11.2007 15:09:45   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: altati

pa še nekaj me zanima:

Tristan...enako...

Tud naš jih ima, take ki imajo oči in piskajo. Mu pa moram pravi cajt dat gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?