Skaana
|
Tejka - jaz ne poznam niti ene, pri kateri bi meritev držala . In vidva z imata res še čas. Tako da in skrbi stran, prav? Saj vem, lahko je rečt... Raho, superca zadeva. No, pa saj drugega od tebe itak nisem pričakovala. Sicer pa mala nosi tudi nekaj tvojih genov in pač sobica mora biti tipi topi, kajne? Pa Črtomirova soba je tud super. Vsaka po svoje drugačna, lepa in predvsem IZVIRNA. Kako se pa kaj počutiš danes? Si šla po nakupih? ElaM, mene tud nekaj črviči že od včeraj... Sam upam, da me bo še nekaj časa, kajne? Držmo se, prav. Kje je pa Magi??? Lorch, čestitke za previjalno - saj veš da čakamo slikce, kajne? Pač nimamo kaj pametnega za počet, hi hi. Jah, deci imajo res nekaj skupnega - če drugega, vsaj lulčija . Moj je tud kao cel dan delal na bajti - potem ga pa vprašam, kaj je kaj naredil, pa reče eh, neki sem pokital in z emulzijo namazal . Zdaj pa se že pripravlja, da gre na neko žurko. No, pa naj gre, jaz bom itak po moje danes kmalu šla drnjohat. Pa Atena tudi ni skoraj nič spala popoldne, tako da boma vsaj mir imele v hiši . Je pa moj včasih v svoji nespretnosti prav prisrčn. In itak da ne bi mogla brez njega .