BAMBINA_
|
Uroš, vse najboljše za pol leta!! No, Griši spi. Zadnje čase je podnevi začel ful lepo pančkat za dve uri ali celo več, v svoji posteljici. Prej je bilo že veliko, če je pol ure v kosu čez dan spal. Smo pa ponoči imeli divjo noč. Se mi dozdeva, da po Frutolinotu. Hočem za popoldansko malico uvesti eno od teh mlečnih kašic, ker mu zjutraj pripravim sadje, za kosilo pa zelenjavo. Pa zaenkrat še nisem našla takšne kaše, ki bi mu ustrezala. Po vsaki ga nekaj buši boli, pa tudi kaka tako driskasto. Danes bom kar rižeka dala, pa bomo jutri poskusili eno od Nestle. Ej, kaya sem iskala tisto skutko, ki si jo omenila, pa je nisem našla V kateri trgovini si jo ti kupila? Danes me v trgovini ena okoli 35 let stara bejba vpraša, če je Griša fantek ali punčka; oblečeno je imel pa bež hlače, črtasto bež-modro-rjavo majčko in rjav brezrokavnik. Mislim, a tiste, z roza oblekico tudi vprašajo a je punčka ali fantek Jutri gremo pa na sprejem k županu naše občine, pa dobimo še dinarčke, pa za lokalni časopis bomo slikani. Sugar jaz sem na Mozilli, moram fotko shraniti na shrani.si, potem pa od tam kopiram kodo za forum in jo prilepim sem (moraš klikniti na ikonco svet in tam prilepiti link). Upam, da bo šlo. Pa bravo za plavanje. juniorka da se čimprej pozdraviš. Pa Tevžu tudi , bošček mali. Tiste, ki ste pričele uvajati že novo hrano... ko ste npr. dale malčku prvič perutnino, a ste tisti dan potem vso ostalo GH ukinile, ali kako? Mi2 bova zdaj začela s slivami in mango že tudi čaka v hladilniku. Čauči.
|