|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
20.11.2007 20:13:52   
Lu
babe a nobena ni v službi, al kako?

Jaz sem domov prišla šele ob 19.30user posted image user posted image Tele bilance tak čas so ena sama je**** Ostale veste to, kajneda user posted image

psaša a je dost novga? Mislim na seminarju za DDV? A boš kak schnell kurz za nas nardila user posted image

@lina tudi z naše strani iskreno sožalje.

Punce vsem hvala za pohvalo glede fizure. Ampak enkrat je blo treba it čez to.

Piškot a me kam vabiš user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa večerjat.

Pa gutten acht.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
20.11.2007 20:18:34   
Maxica
Majka mila, kaj sem jaz danes crknjena. Ko sem prišla iz službe, so moji vsi spali, jaz sem pa eno uro nekaj prčkala po stanovanju, pol sva šla pa z Maxom nazaj, na telovadbo, pol pa še v nabavo in sva zdaj šele prišla domov. Zdaj pa še en toast butnem vase in z vsemi štirimi na kavču počakam dragega Houseja, pol pa spat. Jutri pa absolutno do šefice, da se zmeniva.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.11.2007 20:21:44   
altati
Maxi, kako se je imel Max v vrtcu?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.11.2007 21:12:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxi, kako se je imel Max v vrtcu?

user posted image  Ob osmih me je mož klical, da je Max čist ven padel, da ne bo šel. Potem sem ga po  telefonu prepričevala, naj gre pogledat, pa če je bolje, da gre mož z njim in je rekel, da ja. Seveda moj trmasti mož ni za, da Max hodi v vrtec, ker ne vidi nobene pozitivne stvari v tem, tako da je rekel, da on gotovo ne bo šel z njim.user posted image  Potem sem rekla, da če bo pač hudo, bo šel pa jutri. Potem sem klicala čez čas in je mama rekla, da sta z mojim očetom šla kao samo pogledat, kako je tam in da bosta povedala, da danes ne bo tam. Potem sta se pa en čas tam igrala, oče mu je rekel, da bo šel mal okrog, pa ga pride iskat. Medtem se je baje lepo igral, tik preden ga je pa prišel čez dve urci iskat, so se odpravili ven, pa se je Max sprdnil, da ne bo šel, ker mojega očeta čaka.user posted image  Tako da takrat se je malo skisal, ampak je bil pa ravno takrat že moj oče na vratih in je bilo potem hitro ok.
Jutri ponovita vajo. Mah, po moje, da bo počasi, sam Max mora hkrati še popolnoma nov ritem ujeti. Ni vajen vstajati tako zgodaj, pa jesti tam itd.
Bi bilo pa moje res bolje, da bi šel tudi mož kdaj z njim, tudi da sam vidi, da ni tako hudo, kot si on predstavlja, ampak ga ne morem prepričati. Max se bo pa že privadil, v enem dnevu niti nisem pričakovala, da se bo. Pa upam, da bo zdaj en čas mir s kakšnimi virozami, da spet ne pademo iz ritma.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.11.2007 21:12:53   
Maxica
Pa en tak celoletni avatar sem si dala, se nisem mogla opredeliti, ali bi bila raje zimska ali poletna.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.11.2007 21:13:43   
Maxica
Zdaj me pa že ljubi kliče (beri: dr.House)user posted image . Čao.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.11.2007 21:23:34   
frrrr
@lina, iskreno sožalje!

piskot
, za vrtec je treba do marca al maja oddat.

kužki - res velika odgovornost in je potrebno orng razmislit kako bo v času dopusta in času bolezni...

mucki - js sm se v nosečnosti na veliko crkljala z našim muckom. itaq sem delala vsake 3 mesece test za toxo, pa mucek je hišni in se ni kej preveč sumljivo gibal, razen po strehi kdaj user posted image
je pa naš mucek divji (čeprav je kastriran ima siamski nagon) in se ga večina ljudi boji - midva z možem ga poznava tolk, da veva kdaj bo napadel, ostali pa ne čist in jih fašejo, če ga pobožajo ob nepravem trenutku. nazadnje v SGju (tam je mucek na počitnicah, ki so se mau zavlekle) je konkretno zamahnil proti tamaumu, a smo bili v pripravljenosti. ker ne želim doživet filma v katerem mucek kremplje iz sprednih tac in zobe zarine v tamauga, z zadnjimi ga pa brca, da se meso fajn trga, ga bomo obiskovali med vikendi. ko bo pa jaša razumel, da mucek ni igrača, ga pa mogoče vzamemo nazaj (odvino od mucka v SGju, ki je že star in mu ne bi na stara leta povzročali prevelikega stresa).

*anč*, poskusi brez mil in šamponov. mi samo vodo nalijemo in na 10 dni malo našamponiramo glavco. paposkusi mu kak dan samo predstavit kopanje, ne ga v vodo dajat... mogoče se mu zalušta in bo sam hotel v vodo.
tole tudi mogoče dobra zadevca za lušte naredit http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174389

pikapolona in psaša - le pozdravite ritke!
mi uporabljamo praško pasto ali bepanthen, če je kriza. sicer pa smo nehali mazat rito. mažemo samo, če zaspi in vmes kaka, ter je potem rdeča.

Maxica - obraz sem lani mazala z Nivea Intenzivno kremo. zdej je nismo uporabili že od aprila. trenutno je za pralnim strojem. v teh mrzlih časih se mga kr z bepanthenom ali bepantholom namazala.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.11.2007 21:30:18   
frrrr
naš mali danes sam jedel in pil iz lončka user posted image mi je mož posnel user posted image

ampak smo pa neki zgleda fasali, ker je mali bruhal user posted image
po večerji (jedel je slivov jogurt in kruh) - sva postrigla nohtke, pogledala nodija - je vrgel vse vn in to pol urce po obroku. smo počistili in šli kopat.
po kopanju se podojiva in je pobruhal mene, sebe, posteljo, celo podloga za vzmetnico je bila čist mokra. se preoblečemo in preoblečemo posteljnino in gremo spat.
mož skuha kamice in mali preveč naenkrat popil - spet vse vrgel po meni, sebi, tleh, omari. se preoblečemo in gremo spat.
sem mu dajala čaj po požirkih. je obdržal. joške mu pa še nisem upala, da ne bi šlo vse vn in bi bil lačen, joške pa prazne. zdej, ko se zbudi, pa dobi joško in upam, da je trebušček že pomirjen.
sva se spraševala ali mu samo kakšna hrana ni sedla in je zbruhal, potem pa 2x zaradi razdražene sluznice. pa temu očitno ne bo tako, ker je mož ravno poročal, da še ni tolk driskal kot danes user posted image user posted image
vročine nima nobeden.

grem pomaranče jest, da me ne kej napade. kdo bo pa skrbel za njiju, če še js omagam user posted image

no, lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.11.2007 22:15:03   
frrrr
js grem spat user posted image nč zaspana, sam morem it, ker ne vem kaj bo dogajalo ponoči. perilo se pere, je pa še za 2x prat pobruhanih stvari v kopalnici in bom sred noči strašila, ter obešala user posted image kot v starih dobrih časih user posted image
mali še kr spi... ga je moglo tole bruhanje utrudit user posted image pa nazadnje jedel ob 15. uri, ostalo pa šlo ven... torej mora bit lačen user posted image

lahko noč!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.11.2007 7:18:35   
Maxica
Dobro jutro. Frrr, upam, da ste imeli v redu noč, brez bruhanja v glavnem.
Mi smo spali slabo, Lan je hotel biti le v očkovem naročjuuser posted image , sicer je bil ves nemiren in tečkast. Tako ga je imel mož pri sebi, midva z Maxom sva se pa na ostalih par centimetrih stiskala. Me vse boli, ma bo že bolje enkrat baje.user posted image
Lan je pa ful zagrlen, se mu sliši, ko kaj govori, da mu kar zmanjkuje glasu. Kaj pomaga pri tem? Sicer ni, da bi bil kaj prehlajen, mogoče mal pokašlja, če je ful suh zrak, edino tole je pa kr zoprno. Topel čaj morda kaj pomaga? Ja, ko bi ga vsaj hotel piti.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.11.2007 7:28:41   
altati
š
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Lan je pa ful zagrlen, se mu sliši, ko kaj govori, da mu kar zmanjkuje glasu. Kaj pomaga pri tem? Sicer ni, da bi bil kaj prehlajen, mogoče mal pokašlja, če je ful suh zrak, edino tole je pa kr zoprno. Topel čaj morda kaj pomaga? Ja, ko bi ga vsaj hotel piti.user posted image

vlažilec zraka, ki dela soparo mogočeuser posted image user posted image , če prav razumem tvoj izraz zagrlenuser posted image  (ker ga res ne poznamuser posted image user posted image user posted image )
kako si Maxi?
Danes moraš k šefici, a še vešuser posted image , da ti kamen pade od srcauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.11.2007 7:29:13   
altati
frrrr -  kako je Jaša? Kaj boljši?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.11.2007 7:31:25   
Maxica

š

vlažilec zraka, ki dela soparo mogočeuser posted image user posted image , če prav razumem tvoj izraz zagrlenuser posted image  (ker ga res ne poznamuser posted image user posted image user posted image )
kako si Maxi?
Danes moraš k šefici, a še vešuser posted image , da ti kamen pade od srcauser posted image

Brž ko sem napisala, sem si rekla, kva je to za en narečni izraz.user posted image  Hripav morda? Na tisti vlažilec sem pa tudi sama pomislila, po moje ga bomo res morali počasi nabaviti. Zima bo še dolga.
K šefici pa šibam zdaj, jo moram na samem dobiti, da ne bo en kup babjih firbcev okoli.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.11.2007 8:01:01   
frrrr

vrtčevske radosti - joj, jih imam rada user posted image
noč minila mirno. 0:30 se prvič zbudil in podojil. zjutraj ob 6ih začelo smrdet, ga previjem. potem še enkrat. in tudi preoblečem, ker je driskal tudi čez. in do zdej je še 3x bruhal. zdravnika imamo 16:40. zdej mi spi v naročju. mož stat ne more. čakam na 8. uro, da v službi razglasim izredne razmere. v našem oddelku namreč vsi trije na bolniški. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.11.2007 8:01:55   
frrrr
Maxim fajn zrihtaj!

ujej, neki me zvija user posted image morm na wc user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 8:14:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 8:49:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.11.2007 11:32:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vrtčevske radosti - joj, jih imam rada user posted image
noč minila mirno. 0:30 se prvič zbudil in podojil. zjutraj ob 6ih začelo smrdet, ga previjem. potem še enkrat. in tudi preoblečem, ker je driskal tudi čez. in do zdej je še 3x bruhal. zdravnika imamo 16:40. zdej mi spi v naročju. mož stat ne more. čakam na 8. uro, da v službi razglasim izredne razmere. v našem oddelku namreč vsi trije na bolniški. user posted image

frrrr- upam, da ne bo hujšega in da boste popoldne že boljši. Veliko mu ponujaj za pit, da ti ne dehidrira in upam, da se vsaj ti izogneš virusu. Ja, to so radosti vrtca, na žalostuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.11.2007 11:38:01   
*anč*

š

kako si Maxi?

žajbljev čaj je za vse "grlene probleme" super,sam ga je treba mal posladkat,ker je drugač grenek.
drži se pri šefici!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.11.2007 11:41:19   
*anč*
frrrrčkoti  pošiljam vam koš zdravja,da boste hitro boljši!! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.11.2007 11:45:43   
*anč*
naš tristan pa po novem sam je! in to ne tko,da bi sam gledu kje bo pacal, ampak gre vsaj pol v usta, sam mal je še nespreten z žlico. bi mu mogla pomoje tisto zakrivljeno kupit,a poznate?

včeri sm prelumpala večer v ženski družbi( 5 bab,tisa in tristan,ki je hitro omagal). sm se nasmejala kot že dolgo ne user posted image .

frrrr  hvala za link za pingvinčke,bomo pisal božičku!

sivkamivka   lep avatar!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.11.2007 11:51:12   
Arabela
Končno spet internetni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se človek kar odvadi televizije in interneta, ampak ko jih spet maš si prav srečen...

Kako ste drage oktobrke?! Pri nas smo vsi ok, razen da imamo zabasane nose, pa se tudi to umirja... mala je postala pravi tornado, šiba ga 100na uro, vse jo zanima, nič ni varno pred njo, je pa ful pridna se rada sama igra, risanke so zakon ko se mami uči... zobkov imamo pa šest....

Evo se grem dalje učit, je prišla moja partnerca v učenju....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.11.2007 11:51:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

š

kako si Maxi?

žajbljev čaj je za vse "grlene probleme" super,sam ga je treba mal posladkat,ker je drugač grenek.
drži se pri šefici!!

anč, mislim da je žajbelj za tako male še prepovedan...če ima prav nekje v malih možganih shranjeno. Mislim, da je še hudo premočen. Tudi za grgranje.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.11.2007 11:56:15   
altati
tule je link za žajbelj

http://www.gorenjske-lekarne.si/node/155

in glede na to, da piše da se odsvetiuje uporaba v času nosečnosti in dojenja, bi sklepala, da je za male otroke premočen in prepovedan.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.11.2007 11:59:12   
altati
no, na tej strani, ki jo linkam, pa spodaj v navodilih, v pdf dokumentu piše, da je prepovedan za otroke do 4.leta

http://www.galex.si/si/izdelek.cfm?id=245#izdelek245

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?