Pikabu
|
Da še malo opišem, kaj se kaj dogaja pri nas. Mi smo v redu, pozdravili smo se. Maks je ta teden spet šele pravi Maks nazaj, prej je bil prav čuden, ves miren, samo crkljal se je, pa samo po naročju bi bil, zdaj je pa spet moj loti-faloti. Pravi mali nagajivček je, vedno dobre volje in nasmejan. Ema je vsa srečna, ker je spet v vrtcu, jaz pa res uživam v šoli. Možek je zlat, prejšnji teden sva imela še en "odrešujoč" pogovor, kjer mi je spet malo odprl oči in se od takrat naprej zelo dobro počutim. Danes sem pa itak vsa v luftu. Le kako sem lahko tako dolgo odlašala s tem, da bi se postrigla? Počutim se res fenomenalno in mi tudi pikico ni žal, da sem se postrigla. A katera pozna, kje kupije lase za lasne vložke in lasulje? Meni je dala čop za domov in je rekla, da je zelo lep, da ga bodo lahko porabili. A veste, kako je težak? Le kako sem lahko to nosila na glavi... Odzivi so zelo pozitivni, popoldne smo imeli prireditev v šoli, pol ljudi me sploh ni prepoznalo, baje zgledam dosti mlajša, potem so bili pa vsi navdušeni. Edino učenci niso bili, so rekli, da sem smešna in da si naj dam lase nazaj. Se me bodo že navadili. Jaz pa uživam v tej frizuri, da o možku sploh ne govorim, kako je bil navdušen. Le kako sem lahko tako dolgo čakala... Zdaj grem pa narediti priprave, potem pa pridem nazaj na čvek, če bo katera tukaj.