|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
24.11.2007 14:02:45   
urška76
Dan!
samo da vas pozdravim, brala vas bom decembra, ko pride lubiko nazaj.
Vsem enoletnikom, ki jim še nisem čestitala želim, da bi bili še naprej tako fejst, pa da bi nagajali mamicam.
Naša otroka sta pridna, mal pogrešata očija(no danes ga izkoriščata, jutri ga pa spet na letališče odpeljemo). Ga ni blo tri dni zdele, pa se mi je zdelo ko večnost. Boge tiste, ki ste večkrat takole same.
V glavnem punce pridne bodite, pa rade imejte svoje user posted image  in user posted image .
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.11.2007 20:42:49   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

To, da se doji po 6x pa ja ni več normalno.

Kako mi je to poznano.

BTW, kaj ste vse, ki dojite (ste dojile) že dobile M? Jaz je namreč še vedno nimam user posted image . Madonca, skoraj bo dve leti, zdaj pa jo že malo pogrešam user posted image .

No pa sem mislila, da sem edina, ki je še nimam user posted image . Jaz sem imela pa ful boleče, tako da je ne pogrešam preveč

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
25.11.2007 10:23:50   
ircica
Dobro jutro! Prva nagrada, heheuser posted image
Malo mpebrl z nzj (o, spet baterija šteka na tipkovnici)

Malo sem prebrala za nazaj (obe strani) in imam naslednje dodatke:

- menstruacija: ni je, čeprav dojim samo še ponoči, 1, 2X. Je na ta račun že kak baby-check zašel v hišo, pa ni strahu. Odkar sem dobila hormonsko šprico, pa se ne sekiram več. Bo že, ko bo (pa tudi fajn je, da je ni. mi bo pa počasi rok uporabe na alwaysih potekeluser posted image )

- ponosno javljam, da je bila danes prva noč, ko se Kostja ni dojil. Spal je od 7.30 do 1.30, potem pa sva imela do 2 jok in borbo, nakar je sprejel flašo s toplim mlekom, spil 200ml in počasi zaspal nazaj vse do 6.45. Toliko časa skupaj nisem spala že od ne vem kdaj.

- trenutno spita z atejem v spalniciin za uspavanje je potreboval "samo" 45 minut miru in eno kilometrsko verzijo Pod to goro zeleno

- Zamima, ob zadnji posvetovalnici je cepljenje. Naš ni imel reakcije.

- OD dobim enak kot doslej, za skoraj 2 Pamperse. Nogavica, pojdi se pozanimat, kaj je z njihovo računico. Zgubit nimaš kaj.

- a se vidi, da sem se že navadila mnenja in obrazložitve pisat? vse po alinejah

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
25.11.2007 11:40:28   
max81
ojla babe, našo debato, bodo pa kr zaklenil, sam ne zarad preveč čvekanja, ampak zarad nič čvekanja...pa kje user posted image  ste vse...Aja1 jo namaka, to vemo, urška more izkoristit zadnje minutke, nj ji bo...kaj pa ostale, Zamima a ste mel koline?????

no pri nas je vse postarem,mala je bila včeraj nenormalno pridna, sploh ne vem če je bla kej tečka, pa dvakrat je šla spat...zgleda, da jo tole vreme čist uničuser posted image , tastar ma še dones ponoč, tko da zdejle spi, mati pa južno kuha, danes bo kr rižota s piščančkom in pesa za solatko, se mi ne da kej pretiranega pacat, ker pol dl pospravljam kt pa kuhamuser posted image ...upam, da nam rata it pol kej ven, zdejle je končno nehalo deževatuser posted image

1. menzes sem dobila mislim, da marca
  2. cepljenje smo imeli pred tremi tedni bp,upam, da zdej ne bo kšne reakcije
  3. OD dobim celih 5 ojrov več kot sem dobivala do sedaj, madona ne vem kaj bom počela s tolk denarja...da mi gre nauser posted image , nj si jih nekam utaknejo, bandauser posted image

no čveke, upam, da se kmalu kej javite, ker če ne bom kruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
25.11.2007 13:17:23   
Anonimen
Js bom sam neki na kratk napisala, da ne bomo na 2.strani strašle. user posted image

Pr nas je vreme za kozlat, tak dolcajt, mal dežuje pa spet ne. Drgač nič kaj novga. Dojima se še sam 1x dnevno, spimo še kr tak kot smo, al pa mal boljš, sam noči še vedn ne prespimo.
Včiri sma bla z možekom v kinu, sma gledala Sedem dni skomin in se nasmejala do solz, toplo priporočam, men je bil res ful smešn film. Na poti domov sma pa še prelestno Natalijo Verboten vidla. Moj je pravzaprav sploh opazu ni. user posted image Sej je res taka kot en duhec, suha ko prekla, se bo kmal na pol prelamala.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
25.11.2007 13:36:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima a ste mel koline?????

ja smo ja, za crknit user posted image Komaj danes smo do konca vse počitili,... user posted image kr nekaj, kolk je to dela.

Nogavica
, meni še zdaj ni jasno, kako so ti lahko tolk znižali OD user posted image , res je, da moraš napisat prihodke od prejšnjega leta oz. tisto od davčne pa plače oz. druge prihodke kateri so pač bili user posted image

Jaz mislim, da dobim ene 3 € več kot lani, nisem ziher, tu nekje.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
25.11.2007 16:00:28   
Aja1
Evo, mi smo nazaj. Imeli smo se fino, samo vreme nam ni bilo naklonjeno - je tako pihalo, da nismo šli nič ven. Neja je bila pridna, le danes ponoči ga je tako svirala, da je bilo kar hudo. Groza. Sem čist adijo. Za nameček se je pa še celo pot domov drla, kot bi jo iz kože dajali. Moj je rekel, da gremo drugo leto na dopust v Dolenjske Toplice (15 km stran od nas). user posted image user posted image

Mislim, da bom počasi lahko rekla, da Neja hodi. Včeraj je naredila je 10 korakov, danes je pa tako sitna, da niti stat noče. No, bomo videli, kaj bo jutri.

Jaz sem dobila M 7 msecev po porodu (čeprav sem dojila).

Vsem čestitke, ki ste praznovali.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
25.11.2007 17:37:55   
Anonimen
Aja1, dobrodošla nazaj, smo te pogrešale. user posted image

Pa sediš ti zadaj v avtu pri Neji? Pa bravo za hojo! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
25.11.2007 18:26:05   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Aja1, dobrodošla nazaj, smo te pogrešale. user posted image

Pa sediš ti zadaj v avtu pri Neji? Pa bravo za hojo! user posted image

Hvala.

Ne, ne sedim pri njej, ker nič ne pomaga. Smo parkrat že probali, pa je bilo isto. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.11.2007 18:38:53   
max81
čer, u madona a se vračate na stre tireuser posted image , ja no skrajni čas bi že biluser posted image

Aja1 lepo da ste nazaj, pa škoda  da niste mel lepega vremene...ja sej tuki pri nas tud že dva dni  dež pada, smo hotl it po kosilu mal na luft...pa je vse padl v vodo

jest se že cel dan bašem z nutelo, sem glih prejle mojmu rekla, da jo naslednjič, ko mu jo naročim ne sme prinestuser posted image , mam občutek, da me bo raznesl...obseg trebuha sem si merla včeri, pa ga mam 90 cm

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.11.2007 19:09:35   
krfjolca
Aja1, mi imamo tudi za sabo grozno noč, in to kar dve. user posted image  Zbujanje in tuljenje na pol ure. Sem tudi že obupala, da bom sploh kdaj še spala ponoči. user posted image  Pa zdaj je še šlo, ko vsaj zjutraj potegne do nekje 9h, samo kaj bo, ko grem v službo. user posted image Ponavadi je ravno nekje od 5h dalje trdno zaspal. Prej pa na pol ure do uro žurka.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.11.2007 19:53:12   
Aja1
Krfjolca, jutri štartaš? Uspešen začetek službe!

Tudi jaz nevem, kdaj se bom lahko naspala? user posted image user posted image  Danes ponoči sva sklenila, da bo Neja edinka še nekaj časa. Ni šans, da si "privoščimo" še enega malega sulčka.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.11.2007 20:13:52   
max81
evo naša miška je zrihtana in že veselo aja, jest pa mal zrneca in unga gledam, da vidim, če bo kej pametnega

sej a ni bla učer luna????

krfjolca a jutr začneš????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.11.2007 20:38:25   
Aja1
Max, tisto z nutello je pa meni zelo znano. Ja,kaj čmo - čokoholikuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.11.2007 20:45:13   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, tisto z nutello je pa meni zelo znano. Ja,kaj čmo - čokoholikuser posted image

joj ne govor, zdejle se mi je komi mal polegluser posted image

evo naša pa na veliko debatira sama s seboj----tolk o spanju

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
25.11.2007 21:02:33   
Aja1
Meni tale RR danes dela prav po polžje user posted image

Neja kašlja v spanju...ah, bomo videli, kakšna bo noč.
Jaz grem kar spat. Bo treba jutri zgodaj vstat.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
25.11.2007 21:27:44   
max81
ja sej jest se bom pa tud počas spokala spat, sam še mojga počakam, da gre na šiht

majas sej nimaš veliko za prebrat, hitro povej kaj je novega

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
25.11.2007 21:32:34   
Zamima
ah, zdaj boste pa vse šle user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
25.11.2007 21:34:08   
majas
Čer!
Čez vikend bili v Metliki pri svaku na roj. dnevu, zvečer šli ven..sem se nalesala in je bilo prav fino.

Otroške letos dobim 3€ manj ker sem bila lani zaposlena 5 mesecev user posted image tako da bo zdaj skos manj halooo...

M jo že imam dolgo, pa sve se še dojile.

Malinčica zdrži..pri nas je bilo isto... od kar se ne dojive spive celo noč..že trkam no.

Aja1 škoda za danes, sem pozabila da ste na morju. user posted image

No in jaz sem sama... sem jokala 2 uri skupaj danes... moj je šel vozit v   tujino , z njim bom spala 1-2X tedensko... začetek mi je full hud. ker nisem navajena da je vse prazno.. sedež zraven mene, postelja.. vse je tiho in samo mislim. Upam da se bom s časoma navadila ... a vseeno... pogrešam ga res.
Vem da bo finančno lažje, in govori vsaj kake 3 leta, da si stanovanje urediva itd.. a ko pride tem voznikom to notri pridejo težko iz tega in tega se najbolj bojim.
Zdaj bom res za vse vedno sama.. pa nedelja je tako dan se mi zdi ko ej najlepše biti zvečer z družino...
In potem kaja samo kliče ata ata jaz pa v jok in ji razlagam da ati hitro pride user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
25.11.2007 21:41:24   
majas

majas sej nimaš veliko za prebrat, hitro povej kaj je novega

evo sem zdaj pa vse pobegnete spat user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
25.11.2007 21:47:52   
max81
o majasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na začetku bo ful bad, ampak ti bo mala namenila en nasmešek, pa bo prec boljše, boš vidla....bomo pa mal več tračal pa bouser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
25.11.2007 22:00:58   
majas
Sem bla malo na Facebooksu zdaj.. še vedno nevem vsega kako in kaj..ker me malo mantra angleščina.user posted image

Max hvala ti.. saj vem da bo tako, a zdaj zvečer  pa je vse prazno.. ja bom več čvekala tukaj, mi bo čas minil pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 25.11.2007 22:11:37 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
25.11.2007 22:05:38   
max81
evo jest šibam, ker mi je že trtica otrpnla od sedenja na kavčuuser posted image user posted image user posted image user posted image , tastar je šel pa glih skoz vrata...majas se navadiš, k ga ni ponoč...maš celo postlo sam zaseeeeeeeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.11.2007 22:12:27   
max81
lepo pančkejte, brez zbujanj seveda

pa en čajček z medom prstvte za zjutri, ker se odvajam kofetkanjauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
25.11.2007 22:13:16   
majas

lepo pančkejte, brez zbujanj seveda

pa en čajček z medom prstvte za zjutri, ker se odvajam kofetkanjauser posted image

OK bomo... user posted image   lahko noč...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?