|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
23.11.2007 9:13:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Evo, neki sem vas že snela vmes user posted image  Prou luštno, ha ha...

Jaz se tudi kar igram, pa tooooolk dela me čaka. Pogodbe, računi....

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.11.2007 10:50:55   
Anonimen
Marella1, js tebe ne najdem gor. user posted image  

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.11.2007 10:53:22   
Anonimen
Za darila pa tut js sploh nimam pojma, kaj naj kupimo. user posted image

Miklavž bo kr hmal tu, bom mogla hitr kaj poštudirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.11.2007 12:11:29   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Zdaj, ko sem ga tako pohvalila, pa resno sprašujem. Se nama bo kdo pridružil na sobotni kavi v Rožmarinu ali bova neznane punce osvajala?

Midve z Živo ne moreva, ker bomo v soboto praznovali.

žal to soboto ne, imamo koline user posted image , naslenjo pa pridejo obiski,... potem bi pa šlo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
23.11.2007 12:12:04   
Zamima
glede daril? Nimam pojma user posted image nekaj ji bom morala zavit v škatlo, samo kaj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
23.11.2007 12:16:17   
Zamima
Viv, povej kake ideje imaš za Mirno, mogoče se bi dalo kaj ponucat, ko imam že punco user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
23.11.2007 12:18:42   
Nogavica
Jaz sem pa danes jezna in žalostna, ker sem dobila odločbo za OD. Bom dobivala pol manj kot prej, ko sem dobivala porodniško, čeprav sem zdaj brez službe in prihodkov user posted image  user posted image . Poleg tega so mi napisali, da je pri prejšnji odločbi prišlo do razhajanj med najinimi podatki o dohodkih (čeprav sva oba dala potrjene papirje iz službe) in njihovimi iz registra in sem jim zdaj baje dolžna 271€, OD pa mi bo miroval do takrat, ko dolg odplačam (to bo pa ravno čez kakih 7 mesecev). Čisto nič mi ni jasno user posted image user posted image user posted image . To pomeni, da živimo do nadaljnega samo od ene plače. Grem kar jokat zdaj user posted image . Službo pa bogve, kdaj bom kako dobila, če mi na prošnje niti ne odgovorijo, kaj šele da bi me poklicali na kak razgovor user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
23.11.2007 13:38:15   
Anonimen

Jaz sem pa danes jezna in žalostna, ker sem dobila odločbo za OD. Bom dobivala pol manj kot prej, ko sem dobivala porodniško, čeprav sem zdaj brez službe in prihodkov user posted image  user posted image . Poleg tega so mi napisali, da je pri prejšnji odločbi prišlo do razhajanj med najinimi podatki o dohodkih (čeprav sva oba dala potrjene papirje iz službe) in njihovimi iz registra in sem jim zdaj baje dolžna 271€, OD pa mi bo miroval do takrat, ko dolg odplačam (to bo pa ravno čez kakih 7 mesecev). Čisto nič mi ni jasno user posted image user posted image user posted image . To pomeni, da živimo do nadaljnega samo od ene plače. Grem kar jokat zdaj user posted image . Službo pa bogve, kdaj bom kako dobila, če mi na prošnje niti ne odgovorijo, kaj šele da bi me poklicali na kak razgovor user posted image .

user posted image user posted image Nogavica user posted image user posted image

Pa sploh vejo na CSD, da si na Borzi? user posted image Ker tole je pa res čudno vse skupi. Glede službe, te pa še kako zastopim. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
23.11.2007 13:56:11   
Zamima

svašta no! user posted image

Jaz sem tud danes cela adijo user posted image ,... sem se zbudila okol 6.30 pa razmišljala kak malo časa še imam, da diplomiram, oz. da oddam diplomo, sicer mi januarja poteče dispozicija, pol sem pa v riti user posted image .
Sem od sile zdaj ko je mala spala kar šla popravljat tisto kar ni bilo vredu (saj vprašanje če zdaj je user posted image ),... ampak se vsaj malo boljše počutim, čeprav mi še zdaj ni jasno kak naredit zaključek in te presnete avtorje, kam naj jih vtaknem - od kar delam diplomsko so že ene 3x šli spreminjat navodila - je to normalno? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
23.11.2007 14:22:32   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Marella1, js tebe ne najdem gor. user posted image  

moj mail: eka.mar@gmail.com

Jaz pa tebe ne najdem user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
23.11.2007 14:24:25   
marella1

Uh, tole je pa zoprno. Jaz bi šla na CSD z odločbo in malo vprašala. Ker tole je pa res too much. user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
23.11.2007 15:02:46   
Zamima
Zala je bila pa pridna, jo moram pohvalit, ker tak pridno kot je danes jedla - to se malokrat zgodi user posted image .

Je pojedla celo njeno skledico juhice z zlatimi kroglicami, potem je pa še jedla zdušeno zelenjavo in perutničko, vse zmazala user posted image , sicer je v prvi rundi šlo bolj malo v usta, ker sem ji pustila, da je sama jedla in je šlo večina po tleh user posted image ,.. ampak je bila pa kasneje pridna ko sem ji jaz dajala, sem ji pustila, da si da meso sama v usta, ostalo pa sem ji jaz dajala, in bi po moje še kar jedla, če ne bi zmanjkalo user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
23.11.2007 15:04:19   
Zamima
Kak so vaši kaj s težo in višino? Nam je spet baterija na tehtnici šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak, da je niti približno ne morem stehtat, merila je pa zdaj tudi že en čas nisem nič. Imavam pa 29.11. zadnjo posvetovalnico. Je takrat kako cepljenje??? user posted image user posted image Sem že pozabila user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
23.11.2007 15:09:33   
krfjolca
Ojoj, Nogavica! user posted image  To je pa res smotano. Pojdi na CSD in se pozanimaj, morda se pa da vsaj odložiti plačilo, dokler ne dobiš službe user posted image .

Midva sva bila danes spet v Qlandiji, mi je prav super, da imamo še v Kranju en tak center in da ni treba po vsako bedarijo v Ljubljano. Imajo pa HM, C&A, Ariel, tisto francosko otroško trgovino - Ta po loj al kaj je že, pa Vogele, pa še ful stvari. Sem čisto navdušena!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
23.11.2007 18:54:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Kak so vaši kaj s težo in višino? Nam je spet baterija na tehtnici šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tak, da je niti približno ne morem stehtat, merila je pa zdaj tudi že en čas nisem nič. Imavam pa 29.11. zadnjo posvetovalnico. Je takrat kako cepljenje??? user posted image user posted image Sem že pozabila user posted image .

Ja, (zloglasno) OMR cepljenje. Ošpice, mumps, rdečke.

Tisti, ki ste se že cepili, je imel kdo kako reakcijo?

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
23.11.2007 19:22:04   
Anonimen
Tako, zdaj grem pa mal telovadit pol pa knjigo brat (berem avtobiografijo od Slash-a). user posted image
Mala spi, ata spet službeno odsoten, tu gor pa itak ni nobene. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
23.11.2007 20:15:40   
melita73
Naša je bila cepljena v sredo, sedaj je vse ok, baje da so pa lahko reakcije čez 14 dni, tako mi je rekla dr.
Ampak baje da su full redke, mogoče 1 na leto  na našem območju, tako da  bomo videli...
Zamima, naša je bolj mušje kategorije, no ja vsaj bila je, sedaj se je kar lepo poredila, je iz spodnje črte zlezla skoraj na srednjo (v tabelah teže) ima pa 8600g, velika je pa 74 cm.
Sem prav zadovoljna, da niso imeli več pritožb na težo, ker prej so zmeraj nekaj..

Glede OD, jaz pa bom dobila cele 4 evre več kot lani - glih za en paket plenic Pampers - jumbo pack pa le je.tega našega OD user posted image .
Toliko, pa mirno noč vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
23.11.2007 20:19:31   
melita73
Aja Krfjolca, kdaj so pa odprl Qlandijo?
Koliko trgovinic pa je notri? Približno??

Me pra veseli, da ne bo treba več v LJ, mi je KR bolj všeč, že sedaj je bolo tam kar OK za dobit kaj, pa cse na kupu, sedaj bo pa še bolje. Res super.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
23.11.2007 22:45:30   
MALINČICA
Ojla!

Jaz pa danes samevam doma! Dragi dela, Maj pa je pri babici v varstvu. Sem po nasvetu pediatrinje dala ga v varstvo, ker drugsče mi bo mali vampirček ponoči kar pojedel bradavice. To, da se doji po 6x pa ja ni več normalno. Bomo videli, kako bo. Smo ga že prejšnji teden dali tašči čez noč,(je dragi praznoval rojstni dan) pa se je samo enkrat zbudil, povlekel malo čaja in zaspal nazaj!

Glede cepljenja, Maj je bil v torek cepljen, pa ni bilo nobene reakcije. Hvalabogu!

Pa tudi meni so otroški odatek zmanjšali iz 103€ na 60€user posted image

Pa saj bo no, mater so smotani, ko gre za ta denar, ki je tak namenjen našim malim srčkom...

Ah, grem kar spat, da se malo naspim...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
23.11.2007 23:02:04   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

To, da se doji po 6x pa ja ni več normalno.

Kako mi je to poznano.

BTW, kaj ste vse, ki dojite (ste dojile) že dobile M? Jaz je namreč še vedno nimam user posted image . Madonca, skoraj bo dve leti, zdaj pa jo že malo pogrešam user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
23.11.2007 23:03:26   
krfjolca
V qlandiji je nekaj čez 30 trgovin. Meni je super.

Teža - mi smo nekje pri 12 kil verjetno. Ga že dolgo nisem tehtala. Velik je pa nekaj čez 80, ne vem, bom jutri izmerila. Se je kar potegnil, ker ful nima več takih šlaufkov.

Cepljenje - nobene reakcije.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
23.11.2007 23:53:09   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

To, da se doji po 6x pa ja ni več normalno.

Kako mi je to poznano.

BTW, kaj ste vse, ki dojite (ste dojile) že dobile M? Jaz je namreč še vedno nimam user posted image . Madonca, skoraj bo dve leti, zdaj pa jo že malo pogrešam user posted image .

vau, srečnica user posted image ,... ma jaz sem jo dobila takoj 1 mesec po porodu user posted image , res, da sem dojila lih za vzorec, ampak vseenouser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
23.11.2007 23:53:42   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Cepljenje - nobene reakcije.

super! Upam, da tud pri nas ne bo kaj hujšega user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
24.11.2007 5:38:20   
Anonimen
Po dolgem času spet malo med vas...saj vas preberem, za napisat kaj pa nimam potem več časa...palček priden...laufa po stanovanju brez omejitev...

Pri nas ni bilo nobenih reakcij po cepljenju pa je tega že več kot 1 mesec naokoli...user posted image  saj ni takšen bav-bav, razen ne vem, kako je za alergiki...user posted image

Nogavica, tudi meni so zmanjšali otroškega za polovico in dobim ravno toliko, da imam za 3 pakete plenic..user posted image  poleg tega je tudi pri nama baje prišlo do nekih razhajanj in sem jim dolžna okrog 250€...ma saj so nori, no...sej jim že vse plačala in naj si ta denar nekam vtaknejo...Puser posted image ...vem, da je tebi še težje, sploh, ker imata eno plačo...saj bo šlo, ne obremenjuj se preveč...žal nismo vsi rojeni pod bogato zvezdo in se moramo precej boriti za vsak € pa še to nam na vsakem koraku kar nekaj trgajo...user posted image

Naš tamal ima tam enih 10.500 g in 86,5 cm...se mi zdi, da ne raste več toliko...pa tistih klobasic tudi nima več toliko...user posted image

Krfjolca, a se je že odprl C&A pri vas...kakšen se ti zdi...

Zdaj se moram pa do konca oblečt, ker grem v službo...user posted image  sicer samo do 12, ampak od vikenda ne bo nič veliko, pa še naslednjo soboto tudi delamo...to so pa slabosti novoletnih praznikov, ker potem ne bo dovolj dopusta...pa ga je treba nekje notri dobiti...imam malo dopusta, ker sem do marca še na ''poskusni''...

Preživite lep sobotni dan...se še kaj tipkamo...

Pa da ne pozabim, čestitke vsem enoletnikom za nazaj...veliko vsega najlepšega in ostanite še naprej takšni cukrčki...seveda tudi en velik user posted image  mamicam in atijem za uspešno opravljeno eno leto...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
24.11.2007 14:00:52   
viv_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, a se vam je zrolal na facebooku? sploh ne vem kaj nej... jest kr mau klikam user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?