|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
21.11.2007 16:38:22   
max81
 o lej jih čvekice, nekaj vam je pa ratalo nakvačkat.....ja Zamima jest se javljam na raport živauser posted image user posted image user posted image , sem mal pospravljala prejle, pol sem pa obiske dobila, mojga brata in nečaka, pa smo se mal zaklepetal...mala je bla dobrovoljček, zdejle sem jo dala pa na drugo rundo spanja...zaenkrat spiuser posted image user posted image , mami pa kuha južno, tastar pride pa čez kšno urco dam, vse se neki sladkate...jest sem pa včeri kupla ful ene dobre medenjake in jih je valda zmanjkal še isto minuto..njami kolk so bli dobriiii+

Zamima sem prejle vidla kolk si velika in kolk LAHKA, madona da se navš posušilauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.11.2007 17:05:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima sem prejle vidla kolk si velika in kolk LAHKA, madona da se navš posušilauser posted image

user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.11.2007 17:37:57   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: max81

nč farbat, nč farbat, upam, samo da po porodu pridem v tvojo bližinouser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.11.2007 19:51:20   
Anonimen
No js bi čvekala, pa nikjer žive duše.

Mala spi, no enkrat se mi je vmes že zbudila, tastarga user posted image še ni doma, čakam da pride iz Dunaja.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.11.2007 19:51:37   
viv_
Punce, samo na brzino. Sem precej utrujena... Dones je bilo pa HUDO!!!! Že noč obupna. Pomoje je revčka srbelo vse za znoret. Čez dan non stop po rokah, pa jok... Z izjemo 3x po 5 minut dobre volje. Zdajle spi božec mali, me zanima, kako bo!

Jutri grem v službo, bo moj doma, pa bom kej več napisala in prebrala za nazaj.

Se mi pa smili malčica. Ful! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.11.2007 19:55:55   
Anonimen
Boga Zarja. user posted image En user posted image za Viv in familijo. 

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.11.2007 20:03:48   
Anonimen
Nič, sn se odločla, da grem mal telovadit. user posted image Lepo čvekajte pa lepo spite! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.11.2007 20:10:28   
Nogavica
viv, user posted image user posted image user posted image  da čimprej preženete norice z Zarje.

MucaMaca, pridna, telovadiš user posted image . Jaz pa se že eno leto spravljam, da bi začela, pa mi ni user posted image .

Naše dete je danes spet naredilo sceno, tokrat v Leclercu. Mi ne moremo iti mimo plišev, da ne bi Živa na veliko jokala user posted image . No, potem sva ji vzela ene milne mehurčke in jo dala na tla pa je vsa ponosna capljala s tistimi mehurčki v rokah.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.11.2007 20:18:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

MucaMaca, pridna, telovadiš user posted image . Jaz pa se že eno leto spravljam, da bi začela, pa mi ni user posted image .

Ja, telovadim, pa štrudl vmes jem. user posted image Js sn še edina med novembrkami, ko sem ful big fatty. No sej ni čudn, da je tak. user posted image Beri prvi stavek. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.11.2007 20:51:11   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

marella, hvala za veš kaj, kavica pa itak pade, ko se uspemo že enkrat videt user posted image , upam, da enkrat pomladi, ko bo tudi Zala že hodila, ker me je strah, da jo drugi, ki že hodijo ne pomendrajo user posted image user posted image user posted image

malenkost user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.11.2007 20:53:01   
marella1
Joj uboga Zarja. Čimprej se pozdravi user posted image user posted image

Aja: uživajte na mini dopustu.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.11.2007 22:12:47   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Po stanovanju bo treba do sobote narediti generalko, ker prideta tast in tašča. Ona namreč vsak obisk izkoristi bolj za kontrolo, kot kaj druga user posted image  user posted image . Še dobro, da ne pride velikokrat.

tole pa je meni nekam znano user posted image samo pride malo večkrat pa se sploh ne obremenjujem VEČ,.. sicer imam tudi sama rada posparvljeno, a se tolažim s tem da zdaj enostavno nimam več toliko časa... služba, Kaja... Sem ugotovila da mi bolj paše ko delam popoldan, ker veliko več naredim dopoldan, popoldan po službi pa se mi več čisto nič ne da.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.11.2007 22:17:11   
majas
Joj uboga Zarja.. tolaži se z tem, da boste zdaj to dali skozi in bo mir.. Saj bo.. cicer pa sploh nevem kako dolgo trajajo norice, koliko dni user posted image

Jaz pa sem bila danes na telovadbi, Pilatesu..smo delalli prvič na tistih velikih žogah in je bilo prav fajn. Sem se komaj zadrževala da nisem zletela dol. Zdaj pa me vse boli.

Zunaj pa je res pihalo danes da prav joj... sem imela občutek kot da sem še vedno na morju, ko piha tista grozna burja.
Ja drugi teden pa nam snegec obljubljajo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.11.2007 22:30:58   
Nogavica
Jaz sem pa spet na veliko začela žreti sladkarije (no, rudi ostalo, če dobro pomislim). Ob večerih imam tako raztegnjen trebuh, kot da bi bila na sredini nosečnosti, se samo postavim pred ogledalo in obujam spomine. Na vago sploh ne upam stopit. Pa tako lepo so mi šle kile dol poleti, zdaj pa ga spet sračkam. Sva se z dragim odločila, da počakava še ta vikend, ko praznujemo, potem pa začneva spet malo ločevati. Pa sladkarije morajo obvezno stran. Tako sem jezna nase, ker ne premorem niti pikice samodiscipline.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.11.2007 22:55:21   
majas
Ah nogavica bolj se z tem obremenjuješ slabše je...user posted image meni si taka kot si prav super, in se te sploh ne znam predstavljati z kakim kg manj, ker si res luškana. 

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.11.2007 23:03:30   
Nogavica
Oh, hvala user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.11.2007 23:22:14   
Zamima
samo lahko noč vam rečem user posted image user posted image ,... sva z mamo gledale nekaj na netu in me kar glava boli,...

se moram pohvalit, da sem uspela arhivirat slike od leta 2005 dalje, tak, da so zdaj vse na DVD-jih + varnostna kopija(shranjene  vse po 2x user posted image )

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.11.2007 23:44:54   
krfjolca
Pri meni je tudi samodisciplina problem. Potem pa grem v Milerja po plenice in me kar katapultira med police s sladkarijami user posted image .

No, jutri spet začnem z eno kuro, upam, da bo tokrat uspešno. Motivacija je odlična, saj sem dala 120 € za ene čudežne praške - od Herbalifea imam take milkshake, pa so različni praški, zraven pa še minerali in vitamini. Nadomeščalo naj bi dva dnevna obroka, fajn je pa zato, ker dejansko vsebuje vse, kar organizem potrebuje, v pravem razmerju. Pa nasiti te ful. Danes sem dobila, jutri poskusim. Za 120 € ga pa ne bom s sladkarijami sračkala user posted image , da bi vse v vodo padlo. Bom sporočila, kako se obnese. Je pa tako, da zadevo ful hvalijo tudi športniki, ker je res kvalitetno, ni neka škart roba iz Top Shopa.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
22.11.2007 7:46:37   
Anonimen
Zara in Živa, vse najboljše ob 1.svečki! Ostanite zdravi in nasmejani še naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
22.11.2007 8:20:42   
viv_
JUTRCE LEPO! user posted image
user posted image VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENKAM!user posted image

Dones sem v službi, malčica doma s tatijem. Sem poslala sms če Še spita, pa se ne javljata. Je bil pa moj v dnevni, Mirna pa z mano v spalnici, da sva zjutrej lepo tiho šle. Sicer bi ziher Zarjo zbudile, ko bi Mirno u luft metala.

Krfjolca - kdaj prideš na kofe? user posted image

MucaMaca - nov avatar. Luštno user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
22.11.2007 8:29:12   
marella1
Živa in Zara vse najboljše za 1. rojstni dan  user posted image  user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
22.11.2007 9:28:37   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Krfjolca - kdaj prideš na kofe? user posted image

Zdaj še ne :D
Če ne bi začela s službo drug teden, bi pa še res razmišljala. user posted image

U u u, zdaj bomo pa še eno lokacijo imele za kofetke :)
Danes se je Qlandija odprla. Komaj čakam!!! Samo pred ponedeljkom se ne grem gužvat.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
22.11.2007 9:33:20   
marella1
krfjolca: a maš že kaj treme za službo?

Lana_s: oglasi se še tukaj kaj

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
22.11.2007 9:42:34   
max81
no pa še enkrat dobro jutro, sem enkrat že neki natipkala, pa je kr čudežno se vse zaprlouser posted image , no pa pejmo še enkrat od začetka...vstali sva ker naju je zbudil poštar z obvestilom iz banke, da sem mesečni limit presegla čezzzzz mejjjoooouser posted image , ja hvala, sploh nisem vedla....DDDDuser posted image

spali smo pa danes super, sicer je šla mala včeraj malo bolj pozno spat, kot hodi ponavadi...sem jih kr pustila k sta se s tastarmu tolk lepo crkljala, pa plesala...nej se mal pocrkljata, k se skor nič ne vidita

zdejle sva pa sami, je šel v dopoldansko, za kosilo bomo en velik pisker zelenjavne juhe, ven se mi pa ne da it, ker je tako zamorjeno vremeuser posted image , se bova z malo raje crkljali doma lepo na toplemuser posted image

Dragi slavljenki, vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
22.11.2007 9:56:09   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

krfjolca: a maš že kaj treme za službo?

Mah, niti ne. Itak bom samo druga učiteljica v razredu, se pravi ne bom že kar od prvega dne učila. Najprej malo poslušanja, potem pa počasi tudi samostojno delo. Imamo pa že v sredo in v soboto nek tehnični dan in pol še dan šole al kaj. Pa moram it malo zraven svetit, ker nadomeščamo božične počitnice. Menda bom pekla piškote user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Biomedicinska oploditev za vse?
Ustavno sodišče je odločilo, da je izključevanje samskih žensk in žensk v istospolnih zvezah iz postopkov oploditve z bi...
6 dejavnosti, ki otrokom res koristijo
Včasih otroci ne potrebujejo dragih igrač in natrpanih urnikov, ampak čas, svobodo in prostor za raziskovanje. Oglej si ...

POROKA ?
tailor

ali ste v današnjih časih za poroko ali samo za skupno življenje brez papirja.

poročeni (52%)

zaročeni (7%)

ločeni (1%)

izvenzakonski (36%)

samski (5%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!