|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
20.11.2007 20:50:02   
viv_
Ojoj... kriza tole, Zamima.

Pa ko je ravno ta tematika... Jaz sem se pa sedaj (100 let za svetom) lotila brat Da Vincijevo šifro. Pa moram rečt, da pritegne... Na začetku se mi je malo vleklo, ko je treba uvest vse osebe, potem pa gre...

Tako, da grem zdele brat user posted image  Bejbi spita, tastar je šel pa na tarokuser posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.11.2007 21:18:19   
max81
čerrrrr, u madona viv vi pa kr norice, ampak tamala pa na sliki zgleda čist en velik dobrovoljček, kt da ji nič ji...no tako naj tudi ostane in naj norice čim prej izginejouser posted image
mi smo se danes potepali, sem v merkurju kupla en adventni venček user posted image za na vrata in je bil iz 12 ojrov znižan na 3 pa še maluser posted image , upam, da nav razpadu še predno ga bom obesla na vratauser posted image ......pa kuhno sva šla gledatuser posted image user posted image  in sva se z mojmu strinjala da bo bordo rdeča visoki sijuser posted image user posted image ...zdej naj bo pa že marec, da jo greva naročituser posted image

in najbolj važno obvestilo, pred kopanjm smo kakali na kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.11.2007 21:31:58   
Nogavica
Na hitrco se javim, potem pa grem brat za nazaj, saj ni kaj dosti, vidim user posted image .

Priznam, da sem rahlo utrujena, zdaj, ko Živa šiba po stanovanju po dveh. Nonstop mi je za petami in komaj kaj postorim, ko je budna. Največ sva v dnevni med igračkami, ki jih prenaša sem in tja in jih prelaga. Obvezno pa mora imeti na dosegu roke pametnega psa in še enega medvedka, da se vsake toliko pocarta z njima.

Danes smo šli naročit torto. Medtem, ko sem jaz izbirala, kako naj bi izgledala (bilo jih je malo morje, tako da bi lahko za to porabila celo uro, če bi bila sama), sta Živa in dragi prehodila pol Pohorske kavarne, ker si jo je žaba morala po vsej sili ogledati. Pri vitrini s torticami je pa skoraj umrla od smeha/navdušenja.

Včeraj je prvič hodila v trgovini, ker v nakupovalnem vozičku ni hotela biti pri miru. Pa je lepo hodila, dokler ni prišla do čigumija na tleh, sedla zraven njega, kazala nanj in govorila AK user posted image . Še dobro, da ga ni poskusila dati v usta, tako kot vse ostalo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.11.2007 22:14:54   
krfjolca
Uuu, Viv, mogoče pa jutri uletim na kavico user posted image . Mi je dohtar rekel, naj se pred drugo nosečnostjo obvezno nekje noric nalezem, da ne bo spet 9 mesecev panika. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.11.2007 22:22:34   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Uuu, Viv, mogoče pa jutri uletim na kavico user posted image . Mi je dohtar rekel, naj se pred drugo nosečnostjo obvezno nekje noric nalezem, da ne bo spet 9 mesecev panika. user posted image

Mogoče pa bi bilo to res pametno veš user posted image boš vsaj brez skrbi.. brž na kavico user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 20.11.2007 22:28:01 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.11.2007 22:29:40   
majas
Čer!
Jaz se opravičujem, sem bila še včeraj tako crknjena od kajinega roj.dneva da sem zvečer kar padala v pojstlo, pa še delala sem popoldan.

Najprej vsem hvala za čestitke in sevda želim vse naj naj tudi Zaliki in Maju..

Rojstni dan lepo prestali, Kaja bila pridan vsa vesela kot da je vedela da je to njen roj. dan user posted image Je zevečr kar padla v pojstlo in spala do jutra.
Mi tastari pa smo še čvekali do 1ih zjutraj. Sem pa bila res utrujena od vsega, cel dan na nogah.. nas je bilo kar veliko, pa še koligi iz morja so prišli tako da je bilo res fino

user posted image user posted image Anže, Živa in Kostja za hojo.

user posted image za Navihanko Zarjo in njene norice.

user posted image Za Nejo da pridna v vrtcu in je mamici lažje

Zdaj pa grem slikice nalimat od roj.dneva na naš forum...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.11.2007 10:21:24   
Anonimen
Smo padle že na 2.stran. user posted image

Midve šibama ven na sveži zrakec.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.11.2007 10:47:37   
Zamima
tukaj se pa res nič več ne čveka user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.11.2007 11:47:08   
max81
joj mene, tole je pa za naju šele dober danuser posted image , no ja vstali sva ob pol 11h, bejba se je ob 1h ponoč zbudila in je bla kot čukec..ni in ni hotla nazaj zaspat...ona bi se igrala smejala, vriskala in še kej..pol sva jo pa vzela k seb u postlo pa je clo enih 5minutk ležeala pr men pod kovtrom in se na veliko pogovarjala sama s sebojuser posted image , jest pa čist fertik, še tko sem se nažrla za večerjo, da me je ful želodec začel bolet...no pol je pa bejba pogruntala da bi blo fajn če bi mal lezla po postli, pa vlekla uro dol iz police....ampak ji nisva dovolila, zato jo je moj kr nazaj v njeno postlco vnesel in je po 3 minutnem dretju končno zaspalauser posted image ...o madona upam, da ne bomo zdej pa mi po enem letu ob spanec, pa še popoldan ni čist nič spala, jest ne vem od kje ji tolk energijeuser posted image

no zdejle se igra, jest sm pofruštkala in popila kavico in je prov pasaluser posted image , da sem mal k sebi pršla...tastar je na šiht in pride šele okol 17h, tko da bomo imeli danes pozno južno..bomo imeli pa pečena rebrca, riž, pa verjetno malo kuhane zelenjave za prilogo, se mi danes ne da nič kaj pacat......sva učeri za večerjo imela pire krompir, kotlete pa mal omakce za zraven..in to ob 20h , ja takle mamouser posted image

Zamima ja res se tle nč ne čveka, sem kr mal žalostna..itak vidim, da spet ni nikogar tuki gor, grem pa en stroj cot dat prat, da se bo do večera posušl, zdej dajem kr na radiator sušit, ker če ne se par dni vse skup suši, če obešamo na stojalo

no pa kej načvekejte, da bom mela kej zaprebrat, ko naslednjič mal pošpegam sem goruser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.11.2007 11:55:05   
Zamima
o max81 je še živa user posted image user posted image user posted image ,...  jaz pa zdaj čakam, da Zala zaspi user posted image , upam, da bo kmalu, ker bi zdaj mogla zaspat, da bo potem dobre volje, ker greva malo v šoping (zapravit bone, ki jih je dobila za RDuser posted image ), ampak če ne bo zdaj spala bo pol tečna kot 300 user posted image .

user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.11.2007 12:13:30   
Anonimen
Js sn tu, gledam oglase za službo. Nič pametnega ne najdem. user posted image

Ble sma zunih, pa je začel ful pihat, zdaj pa spi še naprej v vozičku. Mi bomo dons jedl domače kislo zele in polento. Za pupo bo pa kar puranček in polenta na meniju. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.11.2007 13:00:10   
Anonimen
Ana še kar spi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.11.2007 13:57:40   
Aja1
Res se tukaj ogromno čveka zadnje čase. Saj komaj dohajam.

Kako ste? Jaz sem še v službi (danes do 17ih). Neja je še v vrtcu - jo bo šel moj zdaj enkrat iskat. Ko končam s službo, gremo pa direkt k našim na pico...njami. Mami naredi full dobro, ker je testa (kruhka) malo več. Zvečer pa Nejo spat, jaz pa pokat za mini oddih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.11.2007 14:17:51   
marella1
Aja: jaz bi šla tudi. Mi bomo šli pa enkrat po novem letu

Vreme pri nas je gnilo, jaz pa s kolesom user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.11.2007 14:32:20   
Nogavica
Danes mi je uspelo Živo spat spravit ob malo bolj normalnem času (pred pol ure), tako bomo mogoče popoldne lahko celo kam šli.

Trenutno se bašem s čokoladnimi piškoti, ker sem že ful lačna, kosilo bo pa čez kako uro. Kolikor se poznam, se bom tako nažrla piškotov, da ne bom mogla potem jest user posted image .

Po stanovanju bo treba do sobote narediti generalko, ker prideta tast in tašča. Ona namreč vsak obisk izkoristi bolj za kontrolo, kot kaj druga user posted image  user posted image . Še dobro, da ne pride velikokrat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.11.2007 14:40:59   
Anonimen
Jaz sem pa ravno napadla Jaffa cakes.
Celo en cel dan sem zdržala brez sladkarij. user posted image

Obup.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.11.2007 14:47:39   
Aja1
MucaMaca, nisi zdržala cel dan brez sladkarij, če jih zdaj ješ user posted image .

Jaz tudi zdaj jem piškotke....sem lačna kot pes....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.11.2007 14:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca, nisi zdržala cel dan brez sladkarij, če jih zdaj ješ user posted image .

Ja včiri cel dan jih nisn jedla. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.11.2007 15:03:29   
marella1
MucaMaca ima pa lep avtarček

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.11.2007 15:05:43   
Anonimen
Hvala, hvala. user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.11.2007 15:27:36   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

MucaMaca ima pa lep avtarček

Pa res. Pa marella ti tudi user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.11.2007 15:28:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja včiri cel dan jih nisn jedla. user posted image user posted image

Povej, kako ti je uspelo? user posted image  Meni namreč ne uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.11.2007 15:54:03   
Zamima
ojla, babike user posted image

Aja1, ti včasih vprašaš za kake hlače - trenirkico za Nejo,... preden pozabim povedat, v Pikapolonici imajo eno ugodno ponudbo 5.99€, pa več različnih barv, trenutno imajo celo akcijo plačaš 2 dobiš 3 kose (vse od oblekic user posted image ).

Midve sva bile lihkar, je Zala dobila za RD bone, pa sva šle zapravit user posted image .

Mucamaca, ful luškan avatarček user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.11.2007 15:55:21   
Zamima
marella, hvala za veš kaj, kavica pa itak pade, ko se uspemo že enkrat videt user posted image , upam, da enkrat pomladi, ko bo tudi Zala že hodila, ker me je strah, da jo drugi, ki že hodijo ne pomendrajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.11.2007 15:56:52   
Zamima
Malecka zdaj spi, spet bo lepo spala ponoči, ker je to njena druga runda user posted image ,... Jaz bi pa zdaj eno kavo,... bom počakala, da pride deda domov, da jo skuha, se mi ne da, sem preveč zmatrana user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?