max81
|
joj mene, tole je pa za naju šele dober dan , no ja vstali sva ob pol 11h, bejba se je ob 1h ponoč zbudila in je bla kot čukec..ni in ni hotla nazaj zaspat...ona bi se igrala smejala, vriskala in še kej..pol sva jo pa vzela k seb u postlo pa je clo enih 5minutk ležeala pr men pod kovtrom in se na veliko pogovarjala sama s seboj , jest pa čist fertik, še tko sem se nažrla za večerjo, da me je ful želodec začel bolet...no pol je pa bejba pogruntala da bi blo fajn če bi mal lezla po postli, pa vlekla uro dol iz police....ampak ji nisva dovolila, zato jo je moj kr nazaj v njeno postlco vnesel in je po 3 minutnem dretju končno zaspala ...o madona upam, da ne bomo zdej pa mi po enem letu ob spanec, pa še popoldan ni čist nič spala, jest ne vem od kje ji tolk energije no zdejle se igra, jest sm pofruštkala in popila kavico in je prov pasal , da sem mal k sebi pršla...tastar je na šiht in pride šele okol 17h, tko da bomo imeli danes pozno južno..bomo imeli pa pečena rebrca, riž, pa verjetno malo kuhane zelenjave za prilogo, se mi danes ne da nič kaj pacat......sva učeri za večerjo imela pire krompir, kotlete pa mal omakce za zraven..in to ob 20h , ja takle mamo Zamima ja res se tle nč ne čveka, sem kr mal žalostna..itak vidim, da spet ni nikogar tuki gor, grem pa en stroj cot dat prat, da se bo do večera posušl, zdej dajem kr na radiator sušit, ker če ne se par dni vse skup suši, če obešamo na stojalo no pa kej načvekejte, da bom mela kej zaprebrat, ko naslednjič mal pošpegam sem gor
|