|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 17:59:20   
Dajica
Ojla!

Sem oddremala eno kitico, tko je pasalo zaspati na kavcu. user posted image Prej mi je kr trebuh otrdeval in sem ocitno od tega postala zaspana. user posted image Ko pa sem se zbudila, pa lacna za znoret, ampak lacna po sladkem.
Ja vanja hvala ti za prednost. user posted image Amapk to zal ni odvisno od mene.
Me pa tudi zanima kako je z veliko britanijo. Kaj je sporocila nazadnje? Da je imela obiske se mi zdi. Zdej je verjetno ze rodila in uziva z user posted image .
Kje ste Mamathea pa Scuba, pa Vanja? Kaj pocnete, a vse spite? Pa Neli se ni se nic javila, kako je bilo na pregledu. Nic, grem nazaj na kavc, pogledat ce je kaj pametnega po tv.

Se vedno pa pestke za naso Nicolino!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 18:01:57   
barika
Dober danuser posted image user posted image
v času moje odsotnosti  (kriv je računalnik, ker neki brejka in traaaaja preden se sploh kaj prikažeuser posted image )ste tolk napisale, da sploh nimam volje prebrati, sem vam pa še "dolžna " povedati, kako je bilo na počitnicah v Rimu.
Evo.
začelo se je v nedeljo zjutraj,(okoli 5.30) ko začutim, da mi je odteklo nekaj malega vode, grem na WC in vidim še krvavo sluz (verjetno čepuser posted image user posted image ), zbudim mojga, da smo pripravljeni za odhod. v porodnišnici so me priklopili na CTG, popadki "kr neki", odprta še NIČ, amapk obdržali so me noter, ker sem bila 10 dni čez rok...
v ponedeljek na viziti se je oddelčna zdravnica odločila, da mi stvar malo pospeši in mi da žele, po tistem se je pa začelo kmalu dogajati, rahli popadki, nič preveč boleči, ki so se stopnjevali. okoli 17.00 je prišel na obisk fant in glej ga zlomka, mene začne ful zvijat...popadki na 2 minuti, njega pošljem domov v pripravljenost, jaz pa na večerjo (sej nisem nič pojedla, ker je bilo kr hudo, pa obiski WC-ja na vsake 3 sekunde...priteklo je pa samo par kapljicuser posted image user posted image user posted image ). potem spet CTG in ena tečna zdravnica, ki se je bunila zakaj so mi pospešiliuser posted image user posted image , in ker sem že bla glih tam na CTG-ju je pač še pogledala če sem že kej odprta, no bila sem slabe 3cm, in ko mi je hotela predreti mehur, mi je odtekla voda (zelena!!!!user posted image user posted image user posted image ) hitro sem mogla iti  v porodno, pokličem mojega in okoli 19:30 so mi dali umetne popadke (nisem mela svojih) se je začelo... popadki niso bili hudi do približno 7 cm odprtosti, ko me je babica poslala predihavat popadke na WC (da bo šlo hitreje), po tistem je bilo pa konec 1,2,3 in naš mali Martin je bil zunaj ob 00:59.
od tistih popadkov in protibolečinske injekcije sem bila čisto zadeta, tak da se nekaterih stvari sploh nisem zavedala...user posted image user posted image user posted image user posted image
punce, če bi se lahko še 1x odločila bi si želela enak porod
 
 
morem se pa zahvalit babicam na porodnem oddelku, ker so bile fullll prijazne in mojemu zlatemu fantu, ki mi je stal ob strani.

aja pa še to: z mojim sma bila dogovorjena, da bo stal tam nekje pri glavi (ni mu treba gledat, kok bom rojevala)ali pa da gre ven, če bo prehudo, ampak mi je celo držal noge in v nekem trenutku izjavil...še malo, glavica se že vidi, jaz pa pogledam, in ga vidim, da je gledal, kako se rojeva naš mali user posted image user posted image user posted image user posted image , na koncu je pa še prerezal popkovino.


se javim, ko bom spet imela 5 minut časauser posted image ,
lp

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 18:23:18   
Ilije
user posted image user posted image user posted image barika! Je pa res, da prisotnost user posted image  ful pomaga. Tudi meni je moj pomagal, samo pri masaži križa ga nisem prenašalauser posted image , je imela babica Špela ful bolj nežne roke. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 18:31:51   
Tanayya29
hudiča,mene ni noben masiral.Mož me je,ko sem ga prosila,ko pa so se žačel popadki,mi pa ni pasal.
Ko,berem vidm,da sm mela jst kr smotan porod,ampak verjetno sam zarad tega,ker je tok časa trajal,sm šla pogledat v materinsko piše 10ur 2min.madonca cel maratonuser posted image .

No,upam da čimprej poletite v Benetkeuser posted image .no hecam se v Rimuser posted image .

pa pa


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 18:48:16   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

hudiča,mene ni noben masiral.Mož me je,ko sem ga prosila,ko pa so se žačel popadki,mi pa ni pasal.
Ko,berem vidm,da sm mela jst kr smotan porod,ampak verjetno sam zarad tega,ker je tok časa trajal,sm šla pogledat v materinsko piše 10ur 2min.madonca cel maratonuser posted image .

No,upam da čimprej poletite v Benetkeuser posted image .no hecam se v Rimuser posted image .

pa pa



Men piše v materinski da je porod trajal 7 ur, na odpustnici iz bolnice pa eno uro, bo bolj ta zadnja držala, ker ne vem kok bi se skregala z babco Vero (beri gestapo), če bi res mogla bit sedem ur z njo.
Ja verjetno je tvoj maratonski porod nayya res pripomogel k temu, da ti je blo mal smotan.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 19:24:43   
Laubica
Sem ravnokar govorila z Neli. Me je prosila, da vam sporočim, da so jo zadržali v porodnišnici, vendar ji poroda ne bodo sprožili, čeprav je njena ginekologija rekla, da je to že za rodit. Odprta je 3 cm, imela je visok pritisk in tudi drugi izvidi so bili slabi. No skratka zgleda da imajo v Kranju drugačno prakso. Jutri ji bodo testirali plodovnico,kakšne barve je. Potem pa od tega odvisno naprej. Vsekakro se v Kranju nagibajo k temu, da bi imela svoje popadke in da ji poroda ne bi sprožili.
Tako da jutri zjutraj sledijo nove novice, zaenkrat pa toliko.
Držimo pesti naši Neli, da bi čim prej pestvala svojo princesko!

TO SEM KOPIRALA -Tako da veš Dajica,Neli je not-kaj pa ti čakašuser posted image -hecam te user posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 19:45:55   
Oranža
Ja res je v Kranju imajo eno svojo filozofijo...rajš ne začnem...bom pa vseeno šla v Kr rodit ker mi je bližje in ker imam že napotnico za petek za amnioskopijouser posted image  No ja, bomo že preživeli. Ja Dajica js sem še zmer tuki, sam sem šla še mal v nabavo.....Se pa strinjam ja, to kdaj bomo rodile ni odvisno od nas ampak od naših bebic. Me pa zanima kaj je s Scubo...Pa za Nicolino še zmer držimo pesti...Neli drži se, mi navijamo da bo čimprejuser posted image . Hej mogoče se ti pa pridružim kaj kmaluuser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 20:02:59   
Dajica
že35-hvala ti za novice o Neli. Res me je ze skrbelo, ker se ni nic javila, pa je obljubila, da se bo. No, upam da bo z njo vse vredu, pa da bo cimprej pestovala svojo user posted image . A kaj jaz cakam? Hmmm...ne vem, pac cakam user posted image

No Vanja, lepo da si se tukaj, da ne bom cisto sama ostala. Ze komaj cakam na jutrisnji pregled, da izvem kaj novega. Oh, preganjam dolgcas, sem klicala mojega user posted image naj pride prej iz sluzbe, pa zal ni mogoce. Kaksni predlogi, kaj naj pocnem? user posted image Sej se malo, pa bom polno zaposlena, takrat si bom pa zelela, da bi imela kaj casa zase. user posted image

Barika, lepo da si z nami delila porodno zgodbo!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 20:10:59   
scubadiver
Scuba se ne da tko hitr in je tud še tle. Sem pa eno kitico ponovila v postelji in mi je prav pasalo. Drugač p anič novega. Mal me šraufa, vmes kakšna mal močnješa bolečina - popadek user posted image  mogoče? Kaj pa vem.. Imam pa še skos rdeče rjavkast izcedek, tko da sem prej klicala enega družinskega prijatelja ki je ginekolog in sem mu vse skupaj povedala. Pa je rekel da če user posted image  nornalno čutim in če nimam kakšnih bolečin, naj kar lepo doma počakam da se začne kaj dogajat. Ko sem mu omenila, da imam jutri okoli 10h pregled je pa rekel da bom do takrat že rodila. Sam to pa kr skor mal težko verjamem glede na to, da se nič ne dogaja.

Neli in Nicolina držim pesti za vaju!!
Barika dobrodošla doma user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 20:45:39   
KATKA 3
Pozdravljene punce!
Evo mene po dolgem času. Najprej vse najboljše in najlepše vsem tistim ki ste že postale mamice in potem vso srečo tistim ki še čakate!
Sem odlašala z oglašanjem ker sem hotela da bi našo zgodbo malo bolj podrobno opisala in sem v stiski s časom, razpeta med Klaro in Aljažem in me potem ko pridem domov iz Ljubljane po štirih urah kar malo vest peče in hočem biti čimveč z Aljažem tko da si za internet kar ne vzamem časa. Pa sem se odločla da je Gruška kar dobro opisala vse skupaj in se niti ne bom več ubadala s porodom ker je zgodba zelo boleča. Naša punca je bila brez kisika,imela krče, je krvavela, se okužila z bakterijo streptokok b, dobila sepso, še par drugih okužb, počilo ji je črevesje, odpovedovali so ji že organi in še kaj bi se našlo, njeno stanje se je spreminjalo iz dneva v dan.
Skratka danes je en srečen dan! Naša mala pikica Klara se je po 46-ih dneh in štirih operacijah odločila da ima dovolj intenzivne in je prišla na navaden oddelek otroške kirurgije. Sicer bo okrevanje še dolgotrajno, ima še težave s črevesjem, dobila je začasno vrečko in venski kateter za pomoč da bi vse lepo zafunkcioniralo in sedaj upamo da bo čimprej odšla domov. Ker je bilo do pred kratkim stanje še tako kritično da nismo vedeli niti ali bo preživela se nismo ubadali s tem koliko časa bo v bolnici, ampak sama pri sebi računam na dva do tri mesece. Par dni nazaj smo se že prvič crkljali, danes pa smo se že sami previli in poskušali jesti po flaški s čimer pa imamo še težave saj je bolj komt če ti hrana teče direktno v želodček. Skratka sedaj upamo da ne bo več nobenih pretresov, ampak bo šlo naši punci samo še na bolje. Je res prava borka in je že večkrat presenetila vse zdravnike. Kljub vsemu kar je v tako kratkem življenju že dala skozi se ne da, je zadovoljna punčka in se zelo rada smejčka.
Naš Aljaž pa je že pravi frajer. Lepo je, spi, kaka še za sestrco zraven in se lepo redi. Sedaj tehta že več kot tri kilograme in pol. Je popolnoma zdrav, tudi v topli posteljici mu ni bilo treba biti po porodu, čeprav je imel samo 2070g. Hvala bogu da ob vsem stresu nisem izgubila mleka tako da ga imam zaenkrat za oba dovolj. Če bo vse uredu ga peljemo jutri na prvi obisk k sestrci da ji da še malo energije za hitrejše okrevanje.
To bi bilo moje javljanje zaenkrat, sem se potrudila in dala slikice mojih cukrčkov v album in si jih lahko ogledate.
Lep pozdravček,Katja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 20:48:09   
Oranža
No me veseli da nekaj nas je pa še tuki gor...edino mamatheo pogrešam se že lep čas ni javila.
Ej Scuba eno vprašanje, js pa nimam nobenega rjavkastega izcedka več, no mogoče čist blago, tko da se temu sploh ne more rečt tko, tista sluz zjutraj je bila vse, jo je blo kr neki ampak vseen, a misliš da je bil pol pri meni lažni alarmuser posted image user posted image ?? Čeprav mi trebuh otrdeva in me vsake tolk kr ornk pošpika, drugač je pa user posted image  še kar aktiven. No bo že, pustimo se presenetiti, če prej ne bom v petek kaj več vedela.
zdej se grem pa mal potuširat pol pa pred tv dr. housa gledat. Se beremo kasneje...

Barika dobrodošla domauser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 20:56:22   
Oranža
Katka 3 četitke za tvojo Klarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Punca je res prava borka. Kar tako naprej. Držimo pesti da bo vse čimhitreje v najlepšem reduuser posted image .
Tole so res srce parajoče zgodbeuser posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 21:01:07   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Ko sem mu omenila, da imam jutri okoli 10h pregled je pa rekel da bom do takrat že rodila. Sam to pa kr skor mal težko verjamem glede na to, da se nič ne dogaja.


Mogoče pa resuser posted image . Jaz sem tud še osmega mislala, da tokrat bom pa zagotovo čez rok več kot le kakšen dan, pa sem naslednji dan ob enajstih rodila. Pa se men ni prej nič dogajal tako kot teb (čep in občasni popadki), se je vse skup šele ob dveh ponoč začelo.

Tako da vse user posted image  - nikar ne obupajte, ampak lepo pridno počivajte in hranite moči za porod, da boste rodile ekspresno in se potem kmalu spet iz P na RR vrnileuser posted image

Se za danes poslavljam od vas, ker imam nekam čuden občutek, da bo danes še pestra noč. LNuser posted image  

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 21:05:29   
Mamathea
Lepo pozdravljen

Brez skrbi sem še tukaj, saj se nič kaj posebnega ne dogaja. Danes sem imela popoldne obiske,  zato me ni bilo na netu. Zdaj pa sem doma in se že vselo javljam. Z obiski smo šli mal naokoli, spet po trgovinah in ugotovila sem, da je prav v vseh trg. centrih že vsega polno za božič... polno okraskov..joj kako me ima, da bi kr postavila jelkico v stanovanju, sej vem mal hitro je, ampak vseeno, če že rodit še ne bom šla bom pa vsej jelikoc imelauser posted image user posted image user posted image
Dajica hvala, da si me prej popravila, ko sem zamežala Nikolino in Sonchekuser posted image .
Scubadiver dejmo, dejmo, kaj zdaj Lana spet štrajka in čaka, naj se že odloči enkrat prit na svet.
Barika hvala za porodno zgodbo, si nas spet malo opogumila. Res super.
Jaz se moram pa pohvalit, da je danes končno prišel serviser za peč in zdaj imamo celo toplo vodouser posted image user posted image user posted image . Pa hvala bogu je bla peč še v garanciji in ni blo treba plačat popravila.
Mene danes čisto malo zvija, pa kdaj pa kdaj me orng stisne v trebuhu, ampak kaj ekstra posebnega se pa ne dogaja. Grem si skuhat malinov čaj, da vidimo, če bo kaj pomagalo, zanekrat ne kaže na to, da bi, glede na to, da sem komaj za členek prsta odprta.
Lepo pot v Rim vsem, ki se tja odpravljate in vsem, ki tam že ste.
Držim pesi.



_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 21:12:38   
scubadiver
Katka tale tvoja Klara je pa res prava frajerka. Veš kolikokrat mislim na vas. sem tud Gruško morila če ima kakšne informacije kako se drži tvoja princeska. Sem prav vesela da so končno malo boljše novičke. BRAVO KLARA user posted image user posted image  seveda pa tudi BRAVO MAMI KATKA user posted image user posted image . Pa še eno user posted image user posted image  za srečo!!!


Vanja jaz mislim da je tale čep bolj pri meni nenavaden kot pri tebi. Vsaj kar sem brala tle na RR o čepu. Je blo bolj pri vseh samo malo rozaste sledi, pri meni pa je blo že zjutraj kr neki krvi, pa še skos je mal tak rjavkast. Zato tud sem klicala G. da me je mal pomiril. Tko da po mojem tud pri tebi ni lažen alarm.

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 21:36:55   
gruška
KATKA, kot sem že rekla - pojma nimaš kako sem vesela ......... Bravo Klara, res si mali čudež, prava borka ..... Zdaj pa se lepo crkljajte vsi štirje, Aljaž pa bo Klari "pomagal", da bo čimprej doma in bomo šli lahko skupaj na sprehod na svež žibrški zrak user posted image  ........ Sem tok vesela, da sem čist brez besed!!! Jupiiiiiiiiii!!!!

Nočko!!!

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 21:41:03   
Mamathea
Katka res super novička o Klari, smo vsi tako stiskali pesti, da je pa le pomagalo. Joj kako bo lepo, ko jo bo šel tudi Aljaž obiskat, takrat bo še posebej začutil ljubezen in ji bo stanje kmalu še boljše. Res ste super, da ste vse to tako obro dali skozi, držite se še naprej in sem vesela iz vsega srca, da se je tako lepo končalo.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa se lahko malo sprostite in končno zaživite v popolni družinski sreči.

_____________________________

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 22:12:27   
Oranža
No me veseli user posted image  da ste še vse tuki. V glavnem nč ne dogaja. Pa bo že enkrat ane. Scubadiver bomo videlli kaj bo prinesel nov danuser posted image . Zdej grem pa še mal pred tv, je na nova tv film Ledene steze, mal za smejat.
No se beremo jutri. Želim vam prijetno in mirno noč, če pa katero v Rim odnese pa ''Bon voyage''
Nočkotauser posted image


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: Novemberke-2.del
27.11.2007 22:27:36   
scubadiver
Deena sem čakala če se bo še kaj spremenilo preden popravljam seznam. Sem te dodala, te pa prosim, da sporočiš še centimetre svoje princeske.

user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
11.11.07 mklks, 
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana) 
18.11.07 Nada79
22.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..)  
29.11.07 Vanja.v
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

Jih že dolgo ni na forumu oziroma so na kateri drugi temi. lahko pa se še vedno tukaj javijo in jih ponovno dodam na seznam!!!::
bancha, bts, tjuša, lajla, mmajaa,  alter_ego, Loni76, anastasija, Nežka, Bauka29, Petra1976,




user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    29 X user posted image ,    25 x user posted image     user posted image        
 zaenkrat vodijo fantje!!!

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in user posted image Sofija (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

   user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, ?cm) in Lan (2650g, ?cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
02.11.2007 makica (10.11)- user posted image   Lana (?g, ?cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
05.11.2007 peska (5.11)- user posted image    Oskar (3610g, 53cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
07.11.2007 deena (11.11) user posted image  Melina (3070g, ?? cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, 54 cm)
09.11.2007 kesi (7.11)- user posted image      Tian (2900g, 52cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)
12.11.2007 pikapikica (6.11)- user posted image   Klara (? g, ? cm)
13.11.2007 matea1 (2.11)- user posted image Zoja (3720g, 51cm)
?15.11.2007 Tinna (23.11)- user posted image   Maj (?g, ?cm)
16.11.2007 manca (15.11)- user posted image  Maja (3590g, 52cm)
16.11.2007 kanarka (20.11)- user posted image  Sara (2750g, 47 cm)
16.11.2007 pikec mali (21.11)- user posted image   Sanja (?g, ?cm)
16.11.2007 marinci (9.11.) - user posted image  Jan (3110g, 49cm)
17.11.2007 ajtak (27.11)- user posted image  Tjaš (4280g, 55cm)
17.11.2007 mama11 (8.11)- user posted image   Tamara (3870g, 55cm)
18.11.2007 Špelka (29.11)- user posted image  Kaja (3580g, 53cm)
18.11.2007 analana (16.11)- user posted image  Lan Tian (3750g, 51cm)
20.11.2007 Barika (8.11)- user posted image    Martin (3805g, 51cm)
20.11.2007 Barbi195 (21.11)- user posted image   Lovro (3140g, 53cm)
21.11.2007 buba1131 (25.11)- user posted image    Filip(3740g, 53cm)
21.11.2007 Viki-2 (24.11) - user posted image  Aleksej (3420g, 52 cm)
22.11.2007 Nana Liza (28.11)- user posted image    Tevž (2940g, 50cm)
??????? kimi6 (6.11.)- user posted image  Enej ???


user posted image  (23.11. - 21.12.)
23.11.2007 naraščaj (14.11)- user posted image   Taja (3670g, 51cm)
24.11.2007 rozika12 (30.11)- user posted image    Neža (3460g, 53cm)
26.11.2007 Debeluška30 (29.11) - user posted image  Erna (3810g, 54cm)
26.11.2007 Sonchek (19.11.2007) - user posted image  -Neli (3070g, 50cm)







_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 7:20:08   
Tanayya29
ob 2.51 je na svet prijokal TIN,velik 52 cm in težak 3250g.
Oba sva super.lep pozdravček vsem dragim novembrkam..nicolina

Draga Nicolina...iskrene čestitke ob rojstvu sinčka....user posted image user posted image user posted image user posted image .


user posted image


< Sporočilo je popravil nayya28 -- 28.11.2007 7:27:03 >


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 7:31:40   
Tanayya29
Draga Katka!

Lepo je slišati lepe novičke.Naj vam bo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 7:48:47   
scubadiver
Draga Nicolina iskrene čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image

user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 7:54:29   
scubadiver
Pri meni drugače nič novega. Izcedek se nadaljuje, šraufa me še vedno, sem pa tja mal zaboli, ampak nič pa resnega.
Imam pregled ob 10h in nekako dvomim, da bom danes še prišla domov. Tako da Nayya te bom obveščala. Sej ko bo piršel SMS kjer bo podpisana Nina, ki bo sporočala da se je rodila Lana boš vedela da sem jaz, a ne? No al pa če se bo slučjano rodil Jakob user posted image . Seveda pa se vmes še kej vmes javim.

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 8:17:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image BRAVO user posted image KATKA3user posted image user posted image user posted image  ČUDOVITA SONČKA IMAŠ

NICOLINA user posted image user posted image user posted image  ZA SINČKA

SCUBADIVER SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 2999
   RE: Novemberke-2.del
28.11.2007 8:30:55   
Oranža
Nicolina čestitke ob rojstvu Tina. Naj vam bo lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 

 
Scubadiver srečno na pregleduuser posted image user posted image  Držim pesti da boš že danes cartala svojo princesko Lano.
No vmes se pa le javi. Pa še eno user posted image za srečo.
 
Pri meni tudi ni nič novega, vsake tolk me ornk zaboli in pošraufa ampak pol se pa vse skupi umiri. No ja saj mamo še en cel dan do PDP-ja. Bomo videli kaj bodo v petek rekli na AS.
 
No kje pa ste ostale, sej mislim da smo sam še triuser posted image  Mamathea, Dajica in moja malenkost. No če se še nista zbudili vama pošiljam eno dobro kavico, če pa sta že v Rimu pa srečno in držim pestiuser posted image user posted image user posted image  
 
user posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 28.11.2007 8:33:55 >


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?