|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
27.11.2007 15:42:23   
Nogavica
Tako, mi smo nazaj s posvetovalnice.
Živa spi, ker je bila že tam blazno utrujena, kar je tudi jasno in predvsem glasno pokazala. Tulila je ves čas, razen ko je hodila po čakalnici in nosila okrog igračke. Med čakanjem jo je kar sama skoraj mahnila v ordinacijo, ko smo bili na vrsti, pa jok in stok. Tehtali so jo na tehtnici za "velike", ker ona mala meri samo do 12kg in ni delala, ko sem položila Živo gor, izmerila jo je pa tudi bolj na približno, ker nikakor ni hotela ležati na miru. Uradne mere so tako 13kg in 77cm.
Injekcijo je preživela vsa v solzah (že od prej, ko ji je gledala usta in merila srčni utrip), s tem da je P pred tem fajn brcnila v trebuh, ko se je upirala. P in sestra se nista mogli načuditi kako je močna, ker smo jo štirje komaj (u)krotili user posted image . Drugače pa je bila pohvaljena, ker ni nič bolna in se zato vidimo samo na posvetovalnicah. P je še rekla, da če bomo le imeli možnost, jo naj damo raje kam v varstvo in ne v vrtec (ko bom jaz šla delat).

Živa pa zna naslednje:
- pokaže papa
- da lupčka (mokrega ali z zobmi)
- se pocarta z nami in igračkami (tudi s kakim dojenčkom, otrokom ali igračko na sliki)
- oponaša (ovco, račko, psa, muco, petelina, ptiča, kravo, čebelico, opico, sovo, ribe (odpira usta), avto, radio, uro ...)
- zakašlja na ukaz ali če koga sliši kašljati (ali brisati si nos user posted image )
- pokaže (lučko, uro, razne igračke, sliko, ventilator (in ostali hišni inventar), nos, usta, lase, oči, roko, živali - v knjigi, na TV ali v naravi, ...)
- reče mama, ta (ata), ne, ak (tisto, kar je prepovedano), tu
- pleše in poje (tatata ali nanana)
- pokaže, kako je velika
- vzame in prinese kako stvar na ukaz
- ploska (na ukaz ali če vidi ali sliši ploskanje)
- sama lepo spleže s postelje ali sedežne
- če ji žogica ali kaka druga igračka pobegne pod sedežno, leže na trebuh, kaže s prstkom na njo in govori tu, dokler ji ne dava igračke
- verjetno bi se še kaj našlo

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.11.2007 17:57:34   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

No pa saj so vsi naši user posted image  tu nekje v znanju. Vsak dan nas presenečajo s čim novim, ne. Bi blo fajn, da bi se naučili še tistega kar ne znajo (beri spanja celo noč) oziroma, da bi o tem povprašali Zarjo, Zalo, Kajo, Niko, Julijo... (če sem koga spustila ni bilo nalašč) user posted image

upam, da vam čimprej uspe prespati celo noč, vsem, ki je še niste, ali pa ste prespali malo noči user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.11.2007 18:22:09   
Anonimen
Iz vaših ust v Valova ušesa...prespal je 3 ali 4 noči, pa od svojega rojstnega dneva nobene več...

Sem nekaj počvekala na našem forumu, pa nikjer nobene...smajlikisegrdodrži..user posted image

Moram it, ker dragi ni vesel, da sem tu, namesto pri njemu, ki se igra z Valom...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.11.2007 20:38:29   
Aja1
čer.user posted image

kje ste čveke? No, bolje rečeno nečveke. user posted image

Neja spi že od 18ih...joj,kaj bi dala, da bi še enkrat prespala noč. Jutri imam dolg delovni dan. Šla bom ponoči in domov prišla ponoči user posted image

Nogavica, Živa je pa prava babnca user posted image user posted image user posted image . Jok pri P je pa nam zelo poznan. Naša vedno joka tam (že takoj na začetku, ko posluša srce).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.11.2007 20:41:09   
Aja1
V albumu so nove slike (nekaj rojstni dan in nekaj 13. mesec). user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.11.2007 20:43:49   
majas
Čer!
Včeraj zvečer mi rr ni delal pa sem vse odgovorila na naš forum-če je slučajno katera pogledala kaj gor.

Kaja mi spančka že od 18.30... moram pa trkati da spimo že lep čas celo noč.

dopoldan sem bila v službi, popoldan na sprehodu in pici. Je kaja bila najbolj glasna in ni dala ljudem da se v miru najejo. ker jo eni preko mize niso opazili se je začela tako jezit in ko so se ji nasmehnili in nekaj povedali pa je bil mir. Seveda v vozičku ni dolgo zdržala in je šla vsakega malo za rokav pocukat user posted image
Malo prej sem brisala tla, umila kopalnico-res nevem kje sem voljo dobila..en veliki  user posted image za mene user posted image ...

Zdaj pa grem še do sosede, ker ji vrašča noht in jo boli ko user posted image pa jo moram odrešit user posted image

ve pa mi boste tak pobegnile že spat preden pridem nazaj, zato lahko noč

< Sporočilo je popravil majas -- 27.11.2007 20:49:47 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.11.2007 20:46:59   
Aja1
Maja, malo pedikure in manikure bi tudi meni pasalo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.11.2007 20:48:08   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

V albumu so nove slike (nekaj rojstni dan in nekaj 13. mesec). user posted image

pogleala slikice.. res škoda da se v nedeljo nismo videli oz. spoznali user posted image da bi stisnila to malo lepotičko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.11.2007 20:48:48   
Anonimen

Se pridružujem.
user posted image

Enkrat decembra si pa bom prvošla eno nego pri kozmetičarki. Sploh ne vem več, kdaj sem bla nazadnje. Še pred nosečnostjo, se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.11.2007 20:49:20   
marella1

Ma ful je že velika punca, pa tak smejko. Tista mi je všeč, ko je gor pogledala

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.11.2007 20:49:22   
majas

pridi... pa kaka masaža tudi ne... Aja saj res-tebi ne ker te dragi masira. Kako ti veljauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.11.2007 20:50:09   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Se pridružujem.
user posted image

Enkrat decembra si pa bom prvošla eno nego pri kozmetičarki. Sploh ne vem več, kdaj sem bla nazadnje. Še pred nosečnostjo, se mi zdi. user posted image

Še ena user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.11.2007 20:50:43   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Se pridružujem.

Enkrat decembra si pa bom prvošla eno nego pri kozmetičarki. Sploh ne vem več, kdaj sem bla nazadnje. Še pred nosečnostjo, se mi zdi.

Še ena

sem na raspolago..edino žal malo predaleč. Edino MucaMaca bi se še lahko pripeljala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.11.2007 20:55:49   
Anonimen
Nič, jaz šibam dr. Housa gledat. user posted image

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.11.2007 20:56:11   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

pogleala slikice.. res škoda da se v nedeljo nismo videli oz. spoznali user posted image da bi stisnila to malo lepotičko user posted image

Ja, res škoda, da se nismo videli. Ko boste še kaj hodili v naš konec, pa sporoči. No, sicer bomo šli mi enkrat decembra pa v Laško.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.11.2007 20:57:35   
Aja1

pridi... pa kaka masaža tudi ne... Aja saj res-tebi ne ker te dragi masira. Kako ti veljauser posted image

Ta njegova masaža je postala prava redkost. predno sva imela Nejo me je res masiral skoraj vsak dan, zdaj pa zmanjkuje časa oz. se mu ne da. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.11.2007 21:00:33   
majas
Aja1 Prej javi za Laško da bom videla kako delam, pa se mogoče pripeljem.
Za masažo pa lepo pocukaj dragega za rokav user posted image

Zdaj pa tudi jaz grem. Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.11.2007 21:16:18   
Aja1

Aja1 Prej javi za Laško da bom videla kako delam, pa se mogoče pripeljem.

Zmenjeno.

Zdaj grem pa tudi jaz spat. Mi je malo dolgčas. Moj je šel v službo, tukaj se bolj malo čveka....mislim, da bo najbolj pametno, če se zleknem v posteljo in mrknem user posted image

Nočko.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
27.11.2007 22:57:10   
Nogavica
Zamima in Aja1, zdaj sem pogledala filmček in fotke, ful sta luškani pupiki user posted image .

Tudi Živa je tako šibala, ja. Danes je pa po hodniku doma že prav tekla, midva pa cela trda zraven, kdaj se bo zvrnila, pa se ni. Kar lepo drži ravnotežje. Pravi divjak je ta naša žaba. Odkar sama hodi, skoraj nič več ni na vseh štirih, ampak samo na nogah. Tudi če se je treba premakniti za tri korake, ne bo šla po štirih, ampak vstane in gre po dveh.

Zdaj se pa po novem gremo skrivalnice tako, da se ona skriva za omaro in nama govori ku-ku (doslej sva se samo midva njej skrivala). Zjutraj sva ležala v postelji, ona pa je zlezla dol, šla za omaro in naju tako klicala.
Itak je pa ta ku-ku že kak teden na sporedu za vsako figo, odkar je na radiu slišala tisto kukavico, ki naznanja poročila. Zjutraj se zbudimo in najprej pokaže s prstom na radio in reče ku-ku, kar pomeni, da ga moram vklopiti, da ona lahko začne plesat user posted image .

Sem vam že povedala, da Živa več nima dude? Jaz še zdaj ne morem verjet, kako jo je kar naenkrat opustila, glede na to da jo je res oboževala in nismo mogli nikamor brez nje. Zdaj ji jo tu in tam dam, da vidim, kaj bo naredila, pa jo vtakne v usta, malo prežveči in takoj pljune ven.

Jutri se bom pa res potrudila dati na računalnik fotke od rojstnega dneva. Danes smo imeli še en obisk (družinico, s katerimi smo bili na morju) in sem naredila še nekaj fotk, tako da bom dala kar vse skupaj, ker je še spadalo pod rd.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
27.11.2007 23:14:02   
Zamima
Bravo Živa user posted image

No mi pa smo opustili flaško pred spanjem user posted image , že dve noči je jedla linota na žličko za večerjo. Prej je bila obvezno še flaša user posted image

Zjutraj pa še dobi mleko user posted image .

Danes sva lepo zobke umile, je prav uživala, upam, da se bo navadla kmalu user posted image
Zdaj pa odhajam počasi.

Lahko noč

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.11.2007 8:09:11   
majas
Dobro jutro.

No pa jo imam..zlato madeljo namreč.user posted image user posted image user posted image

Mi že od 18.30 spimo, se je prvič ob 7ih za flašo zbudila, zdaj pa dalje. Jaz pa sem vstala ker sem se samo še premetavala. Zdaj pa grem hitro v miru kavico spit user posted image

Nogavica to tudi nama kaja dela, najraje se skriva za vrati in potem kuka ven.. ah res so face ti naši mali. Tudi mi po vseh 4ih več nočemo od kar hodimo. Dudo pa  hočemo ja ja, brez nje ne gre...

Zdaj pa hitro vstat... zunaj je sonček...samo taka slana, mora biti res mrzloooo zunaj...brrrr.
Lep dan vsem, jaz šibam v prlekijo papire uredit na socialno, da se lahko potem v MB prijavim in me lahko zaposlijo. Joj najbolj mrzim za te papire letat okoli

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.11.2007 8:26:38   
max81
Dobro jutro, tudi mi smo šli včeraj že zgodej spat...zbudila se je pa mal do osmih, zdejle bomo pofruštkal, mami bo pokofetkala u miru....ja majas mraz jeza znoret, pri nas je tudi slana je čisto belo po tleh...včeraj sva šli z malo u merkur po božično zvezdo, ati je bil pa itak na šihtuser posted image , danes ma spet popoldan, pa še pred šihtom ma zobarjauser posted image , joj kaka kombinacijauser posted image

ja nč se malo kasnej še kej oglasim, če se mi bo dalo kej natipkat
lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.11.2007 9:40:10   
viv_
A še hočte, da vam Zarja pokaže, kako se spi user posted image  Že drugo noč zapovrstjo je neki težila. Kr neki no... Sem ji šla dudo dat, pa mal je še popila, pol sem jo pa pustila. Lepo - grdo - ne grem se več! Pol je pa ene 15 minut neki težila, pa mal cvilčkala, pa mal govorila, pa spet mal cvilčkala, pol je pa zaspala nazaj... Mula mala! Sem pa pršla k njej in ona sedi v postelji, gleda ko čuk user posted image  Mula mala!!!!!!!!!!

Dones mam pa v vrtcu govorilne za Mirno. Me kar mal skrbi. Zadnje čase je tko neki nagajiva... Ma, je že mela tako fazo, pa jo bo  mela spet. Samo upam, da tale čim hitreje mine!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.11.2007 10:35:21   
Zamima
Aja1, srček je tvoja Nejauser posted image - še zdaj mi nisi odgovorila kje si kupila tisto majčko, ki jo je imela oblečeno za roj. dan user posted image user posted image

Jutri je pa najina posvetovalnica, potem sem se pa zmenila, da grem na en konec za mojo diplomo, potem popoldan pa še na enga, sem pridna ne? user posted image ,... Samo srčno upam, da mi uspe končat vse kar mi manka in naredit popravke do konec decembra, da imam pol še 10 dni v januarju za oddajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.11.2007 13:30:44   
marella1
Še jaz na hitro.

user posted image  user posted image  za Živo. Ta prava punca

Zamima: bo bo ratal. Enkrat, ko začneš bo šlo potem hitro. Samo spravit se je treba (tako je blo pri meni)

viv: samo obdobje tole s spanjem. Držim pesti, da hitro mine. Za Mirno te pa mislim, da nima kaj skrbet, ko je pa tak fletna (navihana pa itak mora malo bit user posted image ).

Mi imamo pa jutri govorilne, bomo vidli kaj bodo rekli. pa naslednji teden imamo 2 predstavi (gostujoče otroško gledališče in pa otroci iz vrtca) verjetno bomo šli na kakšno. Aja pa včeraj so ˝slikali˝ (beri pacali) s prstnimi barvami v vrtcu. Me prav zanima kaj je naš mali Piccaso ustvaril user posted image .

Zdaj pa šibam sem alone in the office (eni so v Barceloni, drugi v Istanbulu, tretji pa v Braziliji) jaz pa v pisarni user posted image .

Pa tko fino sem pisana user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bratje in sestre, ki delijo sobo, so bolj ...
Za številne starše je odločitev, ali si bodo otroci delili sobo, praktična nuja, a hkrati tudi dilema. Bo stalna bližina...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?