|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
29.11.2007 20:28:52   
Zamima
čer punce user posted image
Jaz sem fertik, samo sem tak jezna sama na sebe user posted image , zdaj iščem eno literaturo, ker sem knjigo že vrnila in sem si samo avtorja napisala, zdaj pa niti na Cobissu ne najdem te knjige user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.11.2007 20:30:03   
Anonimen
Moj še kr dela, mala spi, men je pa dolgcajt. Mogla bi it telovadit, sam se mi spet ne da. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.11.2007 20:34:30   
Anonimen
Zamima, kaj pa če probaš preko Googla poiskat. Drgač pa držim pestke, da boš čimprej diplomirala! A hodiš na EPF btw? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.11.2007 20:43:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zamima, kaj pa če probaš preko Googla poiskat. Drgač pa držim pestke, da boš čimprej diplomirala! A hodiš na EPF btw? 

to sem hodla ja leta 2002 user posted image , pa sem obupala potem pa sem se na Dobo vpisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.11.2007 20:44:29   
Zamima

Zamima, kaj pa če probaš preko Googla poiskat.  

saj sem , pa ne najde nič user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sem misla, da bom lahko danes že poslala mentorici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.11.2007 20:50:31   
marella1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

saj sem , pa ne najde nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Poveja katera knjiga je, poskusim še jaz na našen COBBIS-u pogledat.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.11.2007 20:53:11   
Anonimen

to sem hodla ja leta 2002 user posted image , pa sem obupala potem pa sem se na Dobo vpisala user posted image

Mogoče sma se kdaj srečale. user posted image Pravzaprav se mi zdiš znana. Pa ne zato, ker sem te takrat v Mb vidla. Že od prej. user posted image

Pa kaj tak fejst kontrolirajo te vire? Kaj pa če ga pač ne navedeš? user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.11.2007 21:15:01   
Anonimen
Sem spet vse odgnala očitno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.11.2007 21:17:36   
Aja1
Punce, zapuščam vas za vedno...

Ne, ne...se hecam. Za danes pa res. Jutri in v soboto bova z Nejo pa skoz sami, ker gre moj na koline.

Mirno noč želim sebi user posted image  in tudi vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.11.2007 21:31:58   
krfjolca
Ojla, punce :)

Da grem po vrsti:
Zobki - umivamo na vse možne načine, s pleničko, naprstnikom, krtačko, gazico. Še kar gre, edino ugrizne me včasih mala baraba. Še najbolj mu je pa všeč baterijska krtačka. Imava potem cel obred. Najprej zobke skrtačit, potem še malo po nosku, pa po jezičku, pa po ličku, pa se reži ko pečen maček zraven. Ideja za tiste, ki ne pustijo zobkov umivat. Ta zadevica je zakon. Ima pa Phillipsovo krtačko na baterije, z motivom Spidermana. Mislim, da je okrog 10 €.

Vlaga: Ne vem, koliko imamo, ker vremensko postajo kupujem že 100 let. Tudi mene bega tole nočno in večerno kašljanje, pa ne Anžetovo, ampak od dragega. Prav na živce mi gre že. Traja že vsaj en mesec. Pa ne more biti premalo vlage, ker nam vsako jutro od šip prav teče dol kondenz. user posted image  Vse zarošeno.

Zamima: super glede diplome user posted image

Fotke: Ful ste luštni vsi po vrsti user posted image

In še moje poročilo: V službici je bilo super. Sicer itak ni bilo pouka, ampak smo pekli piškote. Napekli smo fuuuuuul vsega, delali so pa tudi čestitke, okraske in podobno. V soboto se bo to prodajalo na stojnicah.

U u u - še nekaj moram povedat. Anže ima novo potencialno nevesto. user posted image  V torek se je ful zagledal v še eno novembrko. Frajer je ambiciozen, madona. Cilja na zvezdnice. Na igralne urice, kamor hodiva, je namreč pripeljala tudi Anja Tomažin svojo hčerko - Lilu. Anže je uporabil svoj poseben osvajalski manever. Ukradel ji je namreč piškot. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.11.2007 21:33:13   
Zamima

Mogoče sma se kdaj srečale. user posted image Pravzaprav se mi zdiš znana. Pa ne zato, ker sem te takrat v Mb vidla. Že od prej. user posted image

Pa kaj tak fejst kontrolirajo te vire? Kaj pa če ga pač ne navedeš? user posted image

Res se ti zdim znana? Samo takrat sem bila malo drugačna sem mela očala pa malo daljše lase .

Uf, kar preverjajo vire

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
29.11.2007 21:36:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Poveja katera knjiga je, poskusim še jaz na našen COBBIS-u pogledat.

hvala marella, saj bom jutri šla kar v knjižnico, da porihtam to do konca, potem pa jutri kar pošljem mentorici user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
29.11.2007 21:37:01   
Anonimen

Res se ti zdim znana? Samo takrat sem bila malo drugačna sem mela očala pa malo daljše lase .

Uf, kar preverjajo vire

Jaz si obraze ful zapomnim. Sicer sem jaz novembra 2003 že diplomirala. Mogoče pa sam bluzim. Kaj pa vem. user posted image

Srečno še enkrat z diplomo! user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
29.11.2007 21:37:44   
Zamima
Aja1, nočko user posted image
krfjolca, kam si se pa ti zgubila? Skoraj te ni več tukaj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
29.11.2007 21:39:55   
Zamima

[

Jaz si obraze ful zapomnim. Sicer sem jaz novembra 2003 že diplomirala. Mogoče pa sam bluzim. Kaj pa vem. user posted image

uf, pol pa možno user posted image , takrat sem se umirila po norem letu, ki je bilo za mano user posted image user posted image user posted image

hvala za lepe želje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
29.11.2007 21:40:13   
Anonimen
Aja1, mirno nočko. Tebi, sebi, in vsem v Klubu neprespancev. Pa tud vsem ostalim seveda. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
29.11.2007 21:41:55   
Anonimen

[

uf, pol pa možno user posted image , takrat sem se umirila po norem letu, ki je bilo za mano user posted image user posted image user posted image

Ej, btw a maš Facebook? user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
29.11.2007 21:43:04   
krfjolca

Nisem se izgubila, samo oba računalnika imam nonstop zasedena, ker dragi družinske filme presnemava. Včeraj so pa kable vlekli po podrstrehi in cel dan internet ni delal. Zvečer sem bila pa preveč izmučena, da bi počela kaj drugega, kot padla v posteljo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
29.11.2007 21:43:10   
Zamima

[

ne  user posted image , se izogibam, da me še to ne zasvoji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.11.2007 21:45:43   
max81
čerrr, madona ste se pa potrudle mal več načvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

popoldan sva se potepali, je bilo treba izkoristiti sonček in toplo vreme, pol sva šli pa obe spat in sva spali do 18.45h...mene pa že par dni želodec boli pa ne vem od česa, al mali sostanovalec-a tko čudno leži al kaj??? je pa danes en velik razgrajač mi trebuh kr poskakujeuser posted image user posted image user posted image

fotke pregledaneuser posted image user posted image user posted image

vlaga v bajti, za popi.......zjutraj teče po šipah za znoret, tko da če mam čez noč eno malenkost okno odprto je malo bolje, če je pa okno odprto na kip je pa tko mrzlo, da se kr en cajt ne zgreje po bajti

zobke si kr radi umivamo, ji dam krtačko v roke, pa pol sama neki drgne pol pa mal zamenava, pa jo še jest mal animiram pa mal počohamo zobke, pa se smeji zraven
pa navte zdej peglale no, zdj je cajt za čvek, moj je na šiht, pide poznouser posted image , tko da mam čas

Zamima, upam, da ti rata najdt tisto kar iščeš in da spelješ tole do konca brez problemov

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.11.2007 21:45:50   
Anonimen

[

ne  user posted image , se izogibam, da me še to ne zasvoji user posted image

Škoda. No jaz sem bla že hard core junkie, pa sem zbrisala, zdaj sem pa spet gor. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.11.2007 21:48:16   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Nisem se izgubila, samo oba računalnika imam nonstop zasedena, ker dragi družinske filme presnemava. Včeraj so pa kable vlekli po podrstrehi in cel dan internet ni delal. Zvečer sem bila pa preveč izmučena, da bi počela kaj drugega, kot padla v posteljo.

a tako user posted image , no saj, dan pa tud en, dva tri mine user posted image
Joj sploh nisem napisala, da sva bili danes v posvetovalnici, Zala je bila cepljena, je zdrava, le teža je spet pod mejo user posted image , 7890g, je pa zrasla velika je 75 cm user posted image .
Ji je dala sestra en lonček, pa dve kocki, pa je preverjala, če jih bo dala noter, pa pincetni prijem z eno rozino user posted image (ne vem zakaj komaj zdaj to zna že dooooooolgo).

V glavnem pa je vse vredu, Zala je bila utrujena po cepljenju, ker ga je kronala ponoči user posted image , okol 4 po moje oz. od tam dalje dokler nisva vstale je nekaj jamrala in skakala po postelji.

Pred tem okoli polnoči sem pa šla zvonit k sosedom, da naj stišajo "muziko", "muziko" zato, ker taka muzika, ko se skozi stene sliši kot bi te kdo s kladivom po glavi, to za mene NI muzika! user posted image Ko bova enkrat na svojem se to ne bo dogajalo user posted image Frdamana študentarija nevzgojena!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
30.11.2007 9:52:48   
Anonimen
Dobro jutro!

Kaj še vse spite?

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
30.11.2007 10:56:10   
viv_
Jutro...

Ste pa kar napisale včerej...

Najprej:

ZOBI - umivamo s krtačo. Uživa!
VLAGA - zvečer jima priklopim vlažilec zraka user posted image

Spimo spet normalno (trkam). Očitno so bili zobi krivi. Zdaj smo že na 8. Moram vpisat na seznamček.

Danes pa v Kranju prižigajo lučke. Gremo gledat user posted image

krfjolca - vaš Anže pa ni kar tako. Mal po tebi, pa mal veze pri puncah, pa bo ziher TV voditelj user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
30.11.2007 11:54:51   
krfjolca
Viv, kdaj pa se prižgejo lučke? No ja, sicer imam popoldne radio, bom verjetno izvedela :D

Mi smo pa danes spaaaaali user posted image user posted image user posted image . Zbudil se je šele ob 5h, ker ga je zbudil kašelj od dragega, tako da sem reveža poslala spat v dnevno. user posted image  Paše vsake kvatre se malo naspat. Naspana sem kljub temu, da sem ob pol 5h kuhala razne zvarke, da bi ublažili kašelj. user posted image

Facebook - sem se že malo naveličala ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?