Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Aja1, nočko krfjolca, kam si se pa ti zgubila? Skoraj te ni več tukaj Nisem se izgubila, samo oba računalnika imam nonstop zasedena, ker dragi družinske filme presnemava. Včeraj so pa kable vlekli po podrstrehi in cel dan internet ni delal. Zvečer sem bila pa preveč izmučena, da bi počela kaj drugega, kot padla v posteljo. a tako , no saj, dan pa tud en, dva tri mine Joj sploh nisem napisala, da sva bili danes v posvetovalnici, Zala je bila cepljena, je zdrava, le teža je spet pod mejo , 7890g, je pa zrasla velika je 75 cm . Ji je dala sestra en lonček, pa dve kocki, pa je preverjala, če jih bo dala noter, pa pincetni prijem z eno rozino (ne vem zakaj komaj zdaj to zna že dooooooolgo). V glavnem pa je vse vredu, Zala je bila utrujena po cepljenju, ker ga je kronala ponoči , okol 4 po moje oz. od tam dalje dokler nisva vstale je nekaj jamrala in skakala po postelji. Pred tem okoli polnoči sem pa šla zvonit k sosedom, da naj stišajo "muziko", "muziko" zato, ker taka muzika, ko se skozi stene sliši kot bi te kdo s kladivom po glavi, to za mene NI muzika! Ko bova enkrat na svojem se to ne bo dogajalo Frdamana študentarija nevzgojena!