Zamima
|
Barby, super , jaz sem bila na Dobi, redni študij, Poslovni sekretar, bom pa ko bom diplomirala razmislila glede e-študija, za ekonomista . Ja, je precej drago, ampak vseeno, verjetno bom imela kako službico, pa bo že šlo, a ne? Verjetno ne bom Januarja, ker bi do , mislim, da 12. 12. morala oddat, mislim, da je to nek izreden rok zarad praznikov, če želiš januarja diplomirat, tak, da jaz ciljam na februar . Moram vam povedat, da sem ful srečna, da imam mentorico kot jo imam, včeraj sem ji poslala mojo diplomsko za pogledat, pridemo prej domov in me čaka njen mail , ful prijazen, da bo pogledala, torej lahko čez par dni pričakujem odgovor, tako sem vesela . Smo pa bili zdaj pri mojih oz. Zalinih sorodnikih , smo se meli luštno, smo gledali kmetijo in navijali za Klemna . Zala je bila ves čas res dobre volje, ful pridna Zdaj pa že lepo aja, brez problemov - upam, da je spet ne hvalim prehitro . Pa danes je enega malega soseda osvajala , mali (4 letnik) ji je obljubil, da ji bo prišel računalnik štimat, ko bo malo večja, pa da ji bo pokazal igrice na računalniku kako se igrajo . Sem se nasmejala, kak so hecni ti malčki . Zdaj pa grem hop v pižamo pa malo še pred TV potem pa spat. NOČKO