|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
28.11.2007 16:12:58   
Aja1
helou

Jaz sem še kar v službi. Še eno uro....

Noč je bila slaba (kot ponavadi), skoz je nekaj stokala in jokala user posted image .

Ima pa Neja nad ustnico že en mesec (ali še več) redč "flek", hrapav na otip,....podobno herpesu). pojma nimam, kaj bi lahko to bilo. Sem mislila, da bo izginilo, pa očitno ne bo kar samo od sebe. Moramo se kmalu naročit pri dermatologu, da rešimo to sranje.

Zamima, sorry za zamudo. Tisto majčko ji je kupila moja mami (ji je ena prinesla iz Italije).

pa hvala za komplimente. Mama raste user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.11.2007 19:38:18   
viv_
Čer!

Sem šla gledat fotke... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  kok, so luštni teli naši mulčki user posted image . Eden bolj fleten kot ta drugi.

Govorilne so bile "so so". Mirna sicer ful brihtna in baje pri določenih stvareh zelo prehiteva in se mal dolgočasi, ampkaaaaaaaaaaaaaaak, niti sekunde ni pri miru, stalno hoče bit v središču pozornosti, ne uboga ravno najbolj... Je rekla, da že malo meji na hiperaktivnega otroka user posted image . Jo bomo morali še v kakšno stvar dati, da mal porabi energije. Zdaj ima tole plavanje 2x na teden. Moram pogledat za lutkovne delavnice, ker ona se z vsem pogovarja: pri kosilu imata hude pogovore vilica in žlica, ko si umiva zobe ima krtačka govore, ko se obuva v copate copati klepetajo... Da ne govorim o vseh namišljenih prijateljčkih... Imamo 2 kuža, obema je ime Jakob, muco Lizo, pajka Bineta - to so seveda vsi v domišljiji in ji zvečer delajo nemir, da ne more spat, pa na sprehod jih vozi, pa tako naprej... Joj, joj, kaj nas še čaka.

Danes grem s puncami iz 1. nosečnosti na Bled - nas gre 6. Jaz peljem kranjsko delegacijo - 4 češplje user posted image user posted image  Tako da, če bo jutri dež, blame me user posted image . Tastar je pa službeno odsoten, ampak prideta moja mami pa oči dol otroke pazit.

Pa pa punce! viv ma vas rada user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.11.2007 19:43:14   
Zamima
Večer user posted image

jaz sem cel dan delala za diplomsko, mi že konkretno voda v grlo teče user posted image user posted image ,...

upam, da mi uspe vsaj v petek zvečer poslat še enkrat v kontrolo mentorci in da mi vsaj v 1 tednu odgovori, potem pa lektorci in da do božiča oddam vse skupaj - pol se ga grem pa kar napit user posted image user posted image user posted image

Malecka je stuširana, sita, zdaj pa čakam, da zaspi user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.11.2007 20:11:20   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ima pa Neja nad ustnico že en mesec (ali še več) redč "flek", hrapav na otip,....podobno herpesu). pojma nimam, kaj bi lahko to bilo. Sem mislila, da bo izginilo, pa očitno ne bo kar samo od sebe. Moramo se kmalu naročit pri dermatologu, da rešimo to sranje.

Isto. Opazila sem v nedeljo user posted image , sem tudi jaz že pomislila na herpes.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.11.2007 20:20:14   
ircica
Sicer moram osramočeno priznat, da s <Kostjo ne bova tekmovala v znanju enoletnikov, ker pol stvari, ki jih naštevate, še ne obvlada (smo že uvedi učne ure sporazumevanja z živalmi in sramotilno  stanje v kotu za mamo).
Obvlada pa nekaj, kar se še ni pojavilo - naš fant nazdravlja. Ko dobi flaško, obvezno nazdravimo, potem pa srečen spije isti čaj. In odkril je, da je sredi noči toplo mleko skoraj tako dobro kot mama, tako da sedaj spije po 2 dcl mleka ob 3 zjutraj, jaz pa se kot mesečnik prekladam, da zadevo segrejem, uturim in potem čakam, da zaspi.

Jutri špricam malo službe, ker ga peljem k P zaradi krehanja. Se bojim, da mu bo udarilo na ušesa, razen seveda, če je kašelj posledica kajenja za vogalom vrtca.

V sobto pride tašča za en teden. Sem preveč utrujena in preobremenjena, da bi se imela čas vznemirjat. Samo upam, da mu bo zaeza od radiatorja zginila s čela do takrat, ampak glede na barvo je bolj možnosti.

Pa gremo v nove boje, tokrat opremljeni z likalnikom.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.11.2007 20:21:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Ima pa Neja nad ustnico že en mesec (ali še več) rdeč "flek", hrapav na otip,....podobno herpesu). pojma nimam, kaj bi lahko to bilo. Sem mislila, da bo izginilo, pa očitno ne bo kar samo od sebe. Moramo se kmalu naročit pri dermatologu, da rešimo to sranje.

Isto. Opazila sem v nedeljo user posted image , sem tudi jaz že pomislila na herpes.

Jaz sem danes klicala dermatologa in je rekel, da če je herpes naj mažemo z mazilom za herpes, če pa ni, lahko z elocomom. In kako naj zdaj jaz vem, če je herpes?user posted image  Meni občasno deluje kot bi bilo ene pet mini herpesov (in rdečina zraven) ,občasno pa to skoraj izgine oz. je manj opazno. In ker traja že več kot en mesec, naj ne bi bil herpes. Rekel je, da naj mažemo s kremo baker cink in v ponedeljek gremo na pregled, da bo videl, kaj je to. Marella, daj jutri od blizu poslikaj, da vidim, če je enako.

Zamima, pridna. user posted image
Viv, uživaj. Sem ti kar fovš user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.11.2007 20:25:18   
Aja1
Naša je zaspala ob 18.30, zdaj se je pa zbudila in na veliko čeblja v posteljici user posted image ...ojoj, jaz bi šla pa spat.user posted image
Moj je spet v nočni.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.11.2007 20:31:59   
Aja1
Jutri ji moram kupit tisti naprstnik, da ji bom lahko (UPAM) umivala zobe, ker ne pusti...se tako dere, da je kar groza, ust ne odpre....imam slabo vest, ker gre večkrat z umazanimi zobki spat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.11.2007 20:51:27   
marella1

Jutri ji moram kupit tisti naprstnik, da ji bom lahko (UPAM) umivala zobe, ker ne pusti...se tako dere, da je kar groza, ust ne odpre....imam slabo vest, ker gre večkrat z umazanimi zobki spat user posted image

Pri nas je pa prav posrečena, ji račemo zobke umit ona pa aaaaaaaaaaa (odpre usta). Jaz ji pa še vedno umivam z gazico.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.11.2007 20:56:35   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Pri nas je pa prav posrečena, ji račemo zobke umit ona pa aaaaaaaaaaa (odpre usta). Jaz ji pa še vedno umivam z gazico.

Mogoče bi lahko pa tudi jaz probala še z gazico. user posted image Hvala Marella.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.11.2007 22:13:21   
Nogavica
ircica, user posted image  user posted image  user posted image .
Tebi pa se moram res vedno nasmejati. Upam, da kašelj čimprej odpravite.

Tudi mene je skrbelo, ko je Živa kašljala, pa je na koncu hvalabogu minilo brez posledic. Si pa Živa že kak mesec nonstop menca ušeska pa ji je včeraj P pogledala in je rekla, da je vse o.k., da jo verjetno srbijo. Ne vem zakaj in kdaj bo to minilo user posted image .

Aja1 in marella1, kaj pa če poslikata in pošljeta Tanč na MON-u, da pogleda in pokomentira?

Zamima, ful si pridna user posted image .

Jaz sem pa že dve uri spala zraven Žive, zdaj pa grem kar nazaj.

Aja, še to - Živa je danes prehodila cel Spar user posted image . Mala je taka frajerka, da noče, da bi jo midva držala za roko, tako je ves čas hodila/tekala sama, midva pa sva jo lovila, pobirala in usmerjala (ker je med drugim hotela zaviti kar na drugo stran pulta k mesarju). Da ne govorim, kako veselje je bilo, ko je lahko od blizu gledala (beri prijemala) prodajne artikle.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.11.2007 23:29:51   
ircica
Aja1, Kostja ima strašno rad svojo zobno pasto. Jo je moj v lekarni nabavil, First teeth baby toothpaste. Z naprstnikom je zadovoljen (uporablja ata), z zobno krtačko (mama sili) pa malo manj. Ampak če vidi zobno pasto zraven kar odpira usta.

Upam da bosta z marello dobro porihtali znamenjca.

Nogavica, pelji Živo h kakim novoletnim okraskom. Kostja je v Merkurju celo vrsto plešočih božičkov sprožil in potem plesal zraven. 7 kozličkov pa ga je tako očaralo, da skoraj nismo smeli it proč.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
29.11.2007 8:16:04   
viv_
Jutrce!

Noč je bila fenomenalna, obe spali ko ubiti user posted image , samo malo kratka, ker ga je mama viv žurala user posted image . Sta pa spodaj 2 nova zobka in lahko da so bile nemirne noči posledica tega. Upam!!!

Zarji umivam zobe s krtačko, pa se ful reži zraven. Pa dam ji gor minimalno Mirnine paste. Je zobarca rekla, da lahko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.11.2007 10:29:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jutrce!

Noč je bila fenomenalna, obe spali ko ubiti user posted image , samo malo kratka, ker ga je mama viv žurala user posted image .

SPET SEM FOVŠ user posted image user posted image user posted image . Kdaj bom jaz lahko kaj takega napisala? user posted image

Naša noč je bila itak da slaba. Neja je 3x jedla ponoči. Če ne dobi flaše, se dere in še enkrat dere dokler ji je ne porinem v usta. Posledično je veliko lulala ponoči in je bila ob 4ih vsa mokra...in seveda spet jok, ker sem jok preoblačila user posted image . Danes si bom privoščila en Redbull, da bom lahko normalno funkcionirala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.11.2007 15:34:55   
marella1
smo ble že na drugi strani user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.11.2007 16:40:25   
Nogavica
Evo, punce, jaz sem uspela dat nekaj fotk na naš drugi forum, zvečer bom pa probala uredit še ostale slike v album.

Tu pa si lahko pogledate našo žabo, ko prenaša igračke iz kuhinje v sobo in obratno: KLIK (malo je čudna svetloba, ker je ful sonce sijalo).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.11.2007 16:59:10   
Zamima
joj kak je zlata Živa user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zaključujem diplomo, verjetno mi jo uspe še danes poslat mentorci - upam vsaj in upam, na čimmanj popravkov, držite pesti!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.11.2007 19:35:45   
Aja1
Uh, gužva tukaj gor user posted image

Kje ste? Moj gre že spet v nočno. Če bo današnja noč spet tako slaba kot zdaj že nekaj zapored, potem bo treba počasi spokat v Polje......user posted image user posted image user posted image

Živa user posted image user posted image user posted image .
Zamima user posted image user posted image user posted image . Držim pesti na rokah in nogahuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.11.2007 19:58:00   
Aja1
Kje ste punce? Če ne bo nobene za čvek, bom mogla it pa likat....pa se mi ne da user posted image ...kup se pa veča in veča user posted image ...
Ah mislim, da ne bo treba likat...že joka user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.11.2007 20:02:48   
Anonimen
Mene tud čakajo cote. Pa se mi ne da.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.11.2007 20:05:24   
Nogavica
Živa se je pa danes popoldan ful sitna zbudila. Mogoče sem jo prehitro vzela iz postelje in bi še malo spala user posted image . Za vsako figo joka in nonstop sili k meni. Ne morem niti v miru iti na wc, da ne bi jokala. Zdaj večerjata z atijem, potem pa jo grem spravit spat. Upam, da bomo boljše spali kot prejšnje noči, čeprav dvomim, ker zob še vedno ni prebil. Ne morem verjet, kako dolgo se spravlja ven ta druga zgornja enkica, skoraj ves mesec je že vidna črtica, ven pa ne prileze user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.11.2007 20:06:20   
Nogavica
O likanju pa raje ne bi, ker imam spet tak kup, da me vse mine, ko ga pogledam user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.11.2007 20:19:29   
Aja1
Jaz tudi ne bom likala danes, ker sem preveč hin. Bom šla raje počasi spat.

Punce, eno user posted image Koliko vlage imate v stavovanju? Je možno, da Neja ponoči kašlja, ker je presuh zrak? Vlage je 50%. Čez dan 1x ne zakašlja, v vrtcu spi dve uri in tudi ne kašlja, zvečer in ponoči pa non stopuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.11.2007 20:19:48   
Anonimen
Kaj zdaj? Bomo likale, čvekale al spale? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.11.2007 20:22:00   
Aja1
Jaz bi izbirala samo med spanjem in čvekanjem -likanje naj ostane za drugič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?