|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
30.11.2007 12:50:06   
Zamima
živčna, živčna, živčna, živčna, živčna, živčna

user posted image
user posted image   user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
30.11.2007 13:33:35   
krfjolca
Zakaj si živčna?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.11.2007 13:38:34   
Zamima
danes bom poslala mentorici po mailu mojo diplomsko. Pojma nimam, zakaj, ampak sem ful ful živčna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.11.2007 13:46:20   
krfjolca
U, super :)
Ja, jaz sem bila tudi živčna takrat user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.11.2007 13:50:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

U, super :)
Ja, jaz sem bila tudi živčna takrat user posted image

čas me preganja in to ful user posted image ,... do zdaj je bila res ful ful hitra in sem čez 2, 3 dni že dobila popravke nazaj, zdaj pa tudi srčno upam, da bo tako, ker moram potem dat še lektorirat pa še nekaj prevest, do 10.1. moram obvezno oddat user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.11.2007 15:37:52   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

živčna, živčna, živčna, živčna, živčna, živčna

user posted image
user posted image   user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

user posted image

Meni je tole zeeeelo znano. Meni je tudi voda tekla v grlo. Mogla sem diplomirat do 30.9. meni pa je ratalo 24.9.. Sem bla fuuul živčna, pa da ne govorim, da je bla moja mentorica tudi na porodniški user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.11.2007 18:01:16   
Zamima
ok, oddala mentorici,... zdaj pa čakat  user posted image  

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.11.2007 19:27:00   
viv_
user posted image Zamima!

user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.11.2007 19:37:12   
Aja1
Zamima, držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se tudi že malo naveličala facebooka. Mi je RR boljši user posted image

Sem pa danes spet samohranilka. Moj je šel k njegovim na koline in po vsej verjetnosti bo tam prespal, ker jutri zjutraj nadaljujejo. Sem ga prej klicala in malo zatežila...bomo videli, če bo prišel spat domov ali ne? user posted image Saj vem, da sem čudna. Zjutraj sem mu rekla, da lahko tam prespi, popoldan sem se pa premislila in "zahtevala", da pride domov. Zdaj ga pa čakam....bom videla, če ga bom dočakala. user posted image user posted image

Pri nas v vrtcu spet razsaja trebušna gripa user posted image . Danes so bili v skupini samo štirje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.11.2007 19:47:39   
Nogavica
Bravo, Zamima, pridna si bila user posted image .

Mi smo bili prej malo v Evroparku in je mala bila ful posrečena, ko je laufala po hodniku in v trgovine. Vsakič, ko je vstopila v katero, se je ustavila med vrati in začela plesat, takoj ko je zaslišala glasbo. Pol so se ji pa vsi režali, ker pleše tako, da dela počepe user posted image . V Big Bangu je pa prodajalec kar na njej testiral nek fotoaparat, ker je skakal za njo in jo fotografiral.

Aja, končno smo dočakali peti zob user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.11.2007 20:06:47   
Zamima
joj, Aja1,... user posted image , sem tudi jaz imela včasih take fore user posted image .

Ah ja kaj češ user posted image .

Nogavica faca je Živa user posted image , komaj čakam, da se kaj vidimo user posted image .

Hvala punce, da držite pesti, jih bom rabila user posted image .

Majas vas vse pozdravlja, verjetno bo komaj v pon, doma, tako, da se bo takrat javila user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.11.2007 20:12:18   
Aja1

joj, Aja1,... user posted image , sem tudi jaz imela včasih take fore user posted image .

Ah ja kaj češ user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Me je zdaj klical in sem mu rekla, da naj naredi tako, kot se njemu zdi najbolj prav. Pol je pa rekel, da če mu mislim kasneje očitat, da bo raje prišel. Pa sem spet rekla, da naj ostane (z jeznim glasom),on pa da bo prišel, ker vidi, da sem jezna....itd. 20 minut sva se pogovarjala. Na koncu sem rekla, ostani. Ampak mu bom sigurno kdaj vrgla naprej user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.11.2007 20:12:20   
Anonimen
Zamima, user posted image za oddano diplomo, zdaj pa še naprej držimo pestke, da boš čimprej dipl. Zamima!

Men je pa Facebook fajn za ohranjanje stikov s prijateljicami iz tujine. user posted image

Nič, šibam na strip poker z user posted image ! user posted image user posted image

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.11.2007 20:30:23   
Zamima
mucamaca, sleči jih! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.11.2007 22:06:08   
atanja
Slike od pariza so gor... Geslo bom poslala po zs..

No moram pa nekaj vprašat k zdaj ne vem ali pretiravam ali kaj.
NA vrtec smo se kar vredu navadli. Edino vzgojiteljica pa meni res ni simpatična.. Dosti je na bolniški, ali pa je v pisarni med tem ko pomočnica se ukvraja pa hrani otroke(zjutraj), ali pa je sploh ni tako kot danes zjutraj ko je bla pomočnica sama in je morala po zajtrk. in je pustila otroke same v učilnici ker pač ni ššlo drugače. To se mi zdi najbolj butast ker kle v enmu vrtcu majo še študentko zraven tako da so tri. Kle pa je dostikrat samo ena.

No pa vedno kadar mi ona govori kako je mi smao govori slabe strani Teda. Mislim k da se sam joka pa ne vem kaj. En dan je mel res slab in sem že zjutraj pomočnici povedala da bo najbrž kriza sploh k ni blo naja dva dni in ma mal krize. Pa je rekla ni problema. Pol pa sem poslušala od vzgojiteljce kako je razdržljiv, pa da se sam joka.. Sm rekla da pač je res mel slab dan pa še spal ni dobr...
In pol je ta teden nisem nič vidal smao pomočnico ki ni nikoli mela nič kaj za povedat razen da vsake tok časa še malo zajoka da drugače je pa ful priden...

No danes ga je šla mami iskat in je naletela na vzgojitelco k ji je rekla da danes pa niso nič s Tedom zadovoljni ker je spal samo eno uro.
Men je to kar neki res... Mislim pa saj ne more vsak dan spat po 3h jim halo... pa tud pol da tako j mal potožjo mije mim... Pol je pomočnica prišla mim pa takoj rekla da vseen ni blo problema ker je priden bil...

Zdaj pa ne vem al preveč se oziram pasem prijazna do vzgojitelce ker nikoli nič ne kompliciram in tud k je bla sama z študentko in je bla pomočnica doam sm prez problem teda mela doma da ona ne bo mel preveč dela. No enrat sem ji scer mal nazaj rekla k sem mela že dost da mi je sam slabe strani govorila.
K vidim da gre k vzgojitelci ful rad in se ji tud ful smeji njej pa ne tok... Mislimd anes sm še mal razpizdena in me je res čist vrzgl k je mami mi povedala za to...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.11.2007 22:14:14   
atanja
Če še katera hoče geslo naj mi pošlje zs

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.11.2007 22:34:08   
ircica
atanja, težko ti dam nasvet tako iz daljave. Tisti del, ko govoriš, kako vzgojiteljice ni v skupini, mi ni všeč. Deca je mala, hitra in za pomočnico mora biti hudičevo težko, da jih ima že vse preštete, kaj šele potolažene in zanimirane.
Glede izjav pa je tako - mame smo pogosto občutljive na izražanje. Ko je bil Ted razdražen, si ti pravzaprav pomočnici povedala isto. Popoldne si izvedela samo, da je bil res občutljiv in je še vedno razdražen. Jaz bi to vzela kot informacijo (da si na hitro strukturiram dan - hitro domov, hitro v naročje, globoko dihaj ipd.), ne kot  vrednostno sodbo. Je pa seveda pomemben ton (ki se po netu ne prenaša). 
Glede spanja v vrtcu je enako - če ti pove, da ni spal več kot 1 uro (pa zraven vplete nerodnost o zadovoljstvu, saj ne spi za njeno dobro), ti veš, da je utrujen in bo spal prej popoldne oz. ga ne bi bilo dobro preveč zabavat, ker bo siten.

Meni tudi popoldne vedno pomočnica javi, če ni spal oz. je obilno kakal (zadnje čase redno preko bodyja in nogavic) oz.  kaj je/ni jedel in pil. In doda, da ko se zbudi, ga je pa treba samo nosit in je srečen samo v naročju. Meni te informacije koristijo, ker z njimi lažje strukturiram najino popoldne (kako hitro rabi kosilo, lahko greva kam ven ali takoj domov, ga bom morala nosit ali ga lahko prepričam, naj hodi sam). Na tisto o naročju pa rečem, da ja, doma tudi. Se mu pač še vedno zdi, da je spanje krivica. In tako tudi ona ve, da bo njega pač treba nosit, ker ga doma starši razvajajouser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
1.12.2007 9:06:42   
Aja1
jutro.
Zlato je moje!user posted image user posted image user posted image

Spali slabo....škoda besed. user posted image  Zdaj grem v trgovino po Redbull, da pridem k sebi.

Včeraj zvečer je potem moj ob pol desetih prišel domov spat....ja, zgleda, da sem mu vzbudila slabo vest user posted image
No, zdaj sva pa spet sami. Bova šli popoldan k eni prijateljici na obisk (k mami23 in njeni Neži).

Marella, kakšna je Lna nad ustnico? Jaz sem ugotovila, da je naša verjetno taka zaradi dude, tako, da je duda čez dan začasno ukinjena. Upam, da bo boljše. Čev dnevu ali dveh ne bo boljše, gremo pa k dermatologu.

Urška, kako si? Za vikend imaš dragega doma, ane?! in računalnik tudi. Javi se kaj.

Atanja, super slike. user posted image

Danes sem pa tudi jaz malo pobarvala post user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
1.12.2007 9:15:38   
Aja1
Atanja. Tale vaša vzgojiteljica je pa malo čudna user posted image .Ti jokar vprašaj,kar te zanima.Je pa "hecno", da pove samo slabe strani user posted image .Glede spanja pa...eni več, drugi manj.

Pri je nas po tistem prvem "prepiru" v vrtcu mnogo, mnogo boljše. Več se ukvarjajo z njo. Tako vzgojiteljica, kot pomočnica povesta vse, kako se je Neja imela v vrtcu, koliko je pojedla, koliko spala, koliko jokala, kaj se je igrala. Ponavadi se pogovarjamo 10 minut, predno gremo domov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
1.12.2007 9:31:20   
Zamima
jutro,

atanja, lepe slike fuuul,... joj, jaz bi tud šla nekam za par dni user posted image .

Joj kak sem jaz nora, zdaj ko sem (upam, da ) tik pred tem, da se za vedno rešim te blesave šole, sem prišla na idejo, da bi šla študirat na daljavo za 7. stopnjo user posted image user posted image ,...user posted image No, ja, bomo vidli kaki bojo občutki po tej diplomi, pa bom potem temeljito premislila kako pa kaj. user posted image

Spala sem bolj slabo, ne vem kaj ji je zadnje čase se kar nekaj zbuja in tečnari ponoči user posted image .

Zdaj grem pa iskat darilo za prijateljico, ki ima roj. dan. user posted image kaj ji naj kupim? ajoj no user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
1.12.2007 9:54:19   
Aja1

Zdaj grem pa iskat darilo za prijateljico, ki ima roj. dan. user posted image kaj ji naj kupim? ajoj no user posted image

Kakšen bon za masažo?user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
1.12.2007 10:21:43   
max81
helov, no da se vam malo javimuser posted image , spali smo no ne bom govorila, da ne bo fovšijeuser posted image ...zdejle z atijem šibata po stopnicah že v ne vem več katero in otrok bi kr še in šeeee, sploh ni zmatrana, ati je pa že čisto fučuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se je mogu že slečt, ker je že zakuhuuser posted image user posted image user posted image

jest bi tud geslo plizzzzzzz

Zamima z darili imam jest ful probleme, tko da ti ne znam svetovat...najbrž bi tud kšn bon za masažo al pa kej podobnga

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
1.12.2007 10:48:17   
max81
no kje pa ste zdj spet?????
našo je ati končno utrudil in je zaspala...pol ko se pa zbudi gremo pa k moji mamici na južno, pa k sestri od mojga, da ne bo preh slučajno rodilauser posted image ...joj kok ne maram hodt po obiskih, pa sploh ne vem zakaj, prov zoprn mi jeuser posted image user posted image user posted image

pol gresta pa še k drugi mami na obisk, jest pa dam mal počituser posted image , zvečer pa še obiske dobiva, tko, da mamo jutr mir in se bomo cartal na veliko

v ponedeljek imam G, držte pesti, da bo vse ok, pa še sama morm it, ker ma moj zjutri šihtuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
1.12.2007 12:01:05   
Aja1
Maxi, si se le javla.user posted image

Seveda bomo držale pesti v ponedeljek.
Itak,da bo vse ok.

Neja je zdaj zaspala (se trudim držat ritma iz vrtca). Bomo videli, če bo vlekla dve uri, kot v vrtcu. user posted image

jaz pa zdaj voziček perem...no, ne jaz, stroj, da ne bo pomote. Je bil že tako zalosan, da me je bilo kar sram. Tiste, ki imate jaguarja, ste prale v stroju???? Jaz danes prvič. pa še to brez strehe, ker je ne znam dol dobit.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
1.12.2007 12:03:36   
max81
jest pa čakam, da se mala zbudi, nekaj se že oglaša, tko da se zdejle hitr napravmo, pa mala more še pojest..pol pa šibamo

jest jo kr dam dva krat na dan spat, ker če ne je proti večeru že čisto preveč tečna

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?