|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
2.12.2007 11:46:51   
krfjolca
O, vem, da se bom kar nadelala za ta denar user posted image . Sem videla, da je tudi v OŠ dodatek za glavni predmet - ki se eksterno preverja, vsaj na tem linku piše, ki ga je Aja1 dala. Itak me bodo pa ponucali za vse živo. Pa saj, tako mi je prav. Bom vsaj dodobra spoznala šolski sistem. Tudi športni dnevi, ekskurzije in šola v naravi mi ne uidejo. Za razna nadomeščanja bom pa itak verjetno prva na spisku. No, upam vsaj, da ne takoj na začetku, da vsaj malo noter pridem. Geografinja me je že snubila za razne izlete, ko rabijo spremljevalce. Verjetno bom šla še h kakemu drugemu predmetu malo poslušat, da vidim, kako teče zadeva. Sicer smo se pa zmenili, da dan dva samo poslušam, potem bom pa počasi morala tudi sama kaj speljat. Zelo mi je všeč, ker se poznamo, in vem, da me ne bodo šparale, in se tudi ne bodo obotavljale iskreno pokritizirat moje delo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
2.12.2007 12:07:12   
Aja1
Naša spi. Je bila tako zaspana, da je komaj pojedla. V vrtcu spi najmanj dve uri, doma pa največ uro in petnajst....kako je to možno?user posted image user posted image user posted image

Ko se bo zbudila in ko bo moj prišel iz službe, smo vabljeni pa v Lj na kosilo (sploh ne vem kam...baje v eno dobro gostilno). Jaz pa že cel dopoldan jem čokolado user posted image . Tam bom pa fina izpadla, ker ne bom mogla veliko jest user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
2.12.2007 12:25:58   
viv_
Ojla!

Danes pa še zadnji zadnji rojstni dan od Zarje oz. od obeh! Hvala bogu! user posted image  Potem pa samo še Mirnini za najožjo žlahto! Tole smo dobro izvedli, obe skupej. Prav fino!

Zarja je tudi spet pridna ponoči. Zdaj kar 12 urc lepo v kosu brez bev mev. Ampak jutri bom božca spet budila ob 6h zjutri.

Sem pa zdej ves teden sama samcata v pisarni. Ena je na službeni poti, ta druga pa na bolniški.

Veseli december - a že kaj krasite doma? Jaz imam danes projekt, ampak bom morala jutri še malo dopolnit. Nisem dobila enih baterij. Pa v Lidlu sem kupila ene take zvezdice svetleče za na okna, pa ena ne gori user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
2.12.2007 12:36:00   
Aja1
Viv, se lahko nehaš hvalit z Zarjinim spanjem? Jaz sem spet FOVŠ! user posted image user posted image user posted image

Se malo hecam...no, fovš sem pa res.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
2.12.2007 12:37:22   
Aja1
Mi še nič ne krasimo. Bomo tam enkrat sredi decembra, prej ne. Mogoče bomo drugo leto kaj prej, ko bo verjetno že Neja tako želela.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
2.12.2007 13:58:03   
Zamima
hojla, je katera tukaj? user posted image Malecka končno spi, ga je nekaj biksala prej user posted image ,... Krfjolca, poslala sem ti ZS.
Jaz sem si včeraj kupila 2 tisti sestavljanki ko so jih imeli v Hoferju oz. jih še imajo user posted image z motivi dojenčkov user posted image , samo kdaj bom jaz to sestavljala user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
2.12.2007 13:58:55   
Zamima
majas javi se kmalu te pogrešam user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
2.12.2007 14:03:15   
krfjolca
Jaz sem tukaj :)
Je tudi mrknil tamauček. Po kosilu se mi je naslonil na ramo in zaspal, že ko sem ga po stopnicah nesla v zgornje nadstropje. Pol sem pa še kar malo na kavču sedela in stiskala malega smrčača, preden sem ga odložila. Nekam čustvena sem tele dni, pred začetkom službe user posted image . Celo "porodniško" sem se trudila, da bi se naučil sam zaspat, zdaj se pa kar nekaj zraven štulim - bolj jaz rabim crkljanje kot mladič. Zvečer sve se pa ful navadila, da poje večerjo, umijeva zobke, potem se pa spraviva v taveliko posteljo, jaz mu kako pravljico povem, toliko da se čisto umiri, potem ga pa samo še preložim v njegovo posteljico, še budnega, in takoj zaspi.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
2.12.2007 20:20:57   
Zamima
Večer,...

danes pa nobene tukaj? user posted image
Zala spančka, jaz sem izpod tuša, v glavnem vse na svojem mestu user posted image .

Se res nobeni nič ne čveka? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
2.12.2007 21:15:31   
viv_
Mladička spita. user posted image

Jaz moram pa poštudirat, kaj naj jutr oblečem za na šiht. Mam nove škorne, pa rabim nekej, da bo zraven pasalo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
2.12.2007 22:14:20   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jaz moram pa poštudirat, kaj naj jutr oblečem za na šiht. 

Jaz sem zdajle 1 uro pripravljala cunje za jutri user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.12.2007 10:43:50   
Aja1
Dan.

Že en teden čekam na M in se samo malo cedi user posted image . Upam, da nismo kej naštimal user posted image user posted image user posted image . No, sem šla pogledat...naj bi jo dobila 30.11. user posted image

Neja je v vrtcu, jaz pa v službi. Sem že tako lačna....grem zdaj na malico. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.12.2007 11:07:32   
marella1
En deževen dan želim.

Joj meni je tole vreme kr neki.

Danes v Ljubljani prižgejo lučke, jeeej. Lana je v vrtcu - danes gre na prvo baletno predstavo (pridejo mali baletniki), jutri imajo pa gledališko predstavo. Ja pri nas se je začel veseli december.

Aja: a pol boš julijka/avgustovka user posted image . Joke !!!!

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.12.2007 11:56:58   
Anonimen
Ka zdaj js to berem, Aja1? Morebitna nova nosečka? Men je to vse tak kjut. user posted image

Js sn pa darila za Božička dons lepo pozavila pa pospravla na varn, mal sn pohitela letos, zdaj pa ne zapravlam nič več. Pa za Miklavža že tut mamo eno malenkost za našo Ančiko. V soboto sn jo spet mal postrigla, sej ma drgač lepe laseke, sam ne ne vem kak goste, js bi pa rada da ma levjo grivo nekoč. user posted image user posted image Zdaj je naša Anči bolj tak en fleten Anton. user posted image Ma sej bo zraslo hit nazaj. user posted image
Drugač pa mi še nič ne hodmo. Sploh nič ne kaže kaj interesa za hojo, ona še kar večinoma vse po vseh štirih uštima, pa levo nogico tak mal čudn obrača. user posted image Ma ja, bo že.

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.12.2007 14:47:03   
Anonimen
Ku, ku.

Zdajle sn gledala zadno epizodo Gospodinj, 4. sezona. A je gledala kira? Ful grozno & žalostno vse skup, sploh konec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.12.2007 15:19:13   
max81
hej, evo mene se javlajm na raport Aja1 držim pesti, da jo  ne dočakašuser posted image user posted image user posted image , joj kolk bi bla jest vesela, če bi že končno še kje kej naštimaluser posted image user posted image

tko mi2 sva doma, mala je počakala pri moji mamici v varstvu, sta non stop hodili in noreli po stanovanju, jest sm šla pa h ginekologu, zaenkrat je vse okuser posted image user posted image user posted image , pol sm šla pa še h kolegici mim grede ko hodim že sto let naokol, danes mi je pa končnom rataluser posted image user posted image

mala je v posteljici, ampak mislim, da nav nič zaspala...danes še ni nič, jest pa grejem golaž, sem vzela kr iz skrinje, ker danes se mi pa res ne da nič pacat, zraven bodo pa špageti, moj pa pride čez urco dam, pol na hitrco poje, pol pa šiba naprej še neki delat, tko da bova spet sami, jest pa utrujena za znoret

drugače mi je pa danes moja budilka zatajila in sva spet zaspali..madona mala se ni zbudila, pa ponavad vsak jutr vstane, danes k je blo pa treba pa ne

no je kera tuki, al ste vse spet pobegnile

krfjolca, kako je bilo danes v službi, sem se spomnila nate, ko sem se peljala v tvoj konec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.12.2007 15:20:12   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ku, ku.

Zdajle sn gledala zadno epizodo Gospodinj, 4. sezona. A je gledala kira? Ful grozno & žalostno vse skup, sploh konec. user posted image user posted image user posted image

sem glih uzadno mojmu rekla, da so ratale, razjarjene gospodinje, madona, kr neki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.12.2007 16:11:34   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ku, ku.

sem glih uzadno mojmu rekla, da so ratale, razjarjene gospodinje, madona, kr neki

Kaj pa je bilo? So se pobile al kaj user posted image .
V tej sezoni nisem niti enega dela gledala. Se vidi, da nisva več sama user posted image .

Živa spi popoldanski spanec, dopoldne je pa spet celo uro vlekla v vozičku. Smo šli ven, po pol ure je zaspala, potem je začelo deževat, potem smo pa doma pred bajto pod streho čakali, da se mala zbudi, okrog pa so delavci ropotali, ampak je očitno ni nič motilo.

Danes sem spet poslala eno prošnjo za službo. Upam, da me tokrat vsaj na razgovor povabijo.

Prejšnji teden sem dobila še eno odločbo za OD, kjer je znesek samo za 3€ nižji kot doslej. Tisti znesek od zadnjič se je pa nanašal na staro odločbo, ko bi naj dobivala manj kot so mi nakazovali celo leto. Sva potem ugotovila, zakaj so imeli drugačne podatke in zakaj sva jim dolžna - sva midva zaj*****, ker sva čisto pozabila, da je dragi v začetku leta 2005 še nekaj preko avtorske pogodbe delal in tega nisva napisala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.12.2007 16:28:42   
Zamima
Ojla!,...

midve sva se pa danes potepali user posted image ,... sva bili pri prijateljici, ki je imela roj. dan, pa so bili vsi tako veseli Zale, da so jo vsi cartali , tudi njena mama in ata pa sestra user posted image .
Zala pa vsa radovedna, ko je spet nekaj novega vidla user posted image . Zdaj na poti domov je zaspala.

Mene pa nekaj dlesen boli user posted image , ... pa iz nosa mi teče user posted image .

Kaj se dogaja v Gospodinjah? user posted image Jaz sem v neki hrvaški reviji prebrala, da ena kao zboli za rakom, tista ki ima veliko otrok - tablontna user posted image .

Mucamaca, daj kake slikice od malega Antona user posted image user posted image ,... Zala še tudi ne hodi, ah, bo že, se ji ne mudi, čeprav je kar precej bolj stabilna kot je bila user posted image .

Aja1, uf, zamujaš, moja M je že šla tvoje pa še kar ni??? user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.12.2007 18:52:43   
max81
Aja1, uf, zamujaš, moja M je že šla tvoje pa še kar ni??? .

go go Aja1, joj kolk bo huda k  bo tole bralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
3.12.2007 19:58:40   
viv_
še jaz, še jaz....

GO AJA GO user posted image user posted image user posted image

urška - kje si????? zdej je pa tvoj že doma, a ne?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.12.2007 20:06:19   
Zamima
ja, Žigo sem vidla tukaj gor, Urške pa ne user posted image

Ampak se ni javil, samo špegal je user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.12.2007 20:08:07   
Aja1
A dejte no user posted image user posted image user posted image
Ste premalo držale pesti, pa se je zdaj ulilo user posted image . Sem kar vesela user posted image , čeprav dobesedno lije user posted image .

Naša tudi še ne hodi. Naredi par korakov, potem pa išče roko oz.kakšno oporo, da gre naprej. Če je ni, pa nakolena in gas.

Mislim, da je Urška še ta teden brez dragega in brez računalnika.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.12.2007 20:42:43   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A dejte no user posted image user posted image user posted image
Ste premalo držale pesti, pa se je zdaj ulilo user posted image . Sem kar vesela user posted image , čeprav dobesedno lije user posted image .

Naša tudi še ne hodi. Naredi par korakov, potem pa išče roko oz.kakšno oporo, da gre naprej. Če je ni, pa nakolena in gas.

Mislim, da je Urška še ta teden brez dragega in brez računalnika.

eh pa sem spet ostala sama, samcatauser posted image user posted image

na pa me je spet pustila na cedilu

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.12.2007 20:49:36   
Aja1
Max, upam, da ti bo družbo delala kakšna, ki si zdaj želi zagledati user posted image  (MucaMaca, Krfjolca,...). Jaz čakam na leto 2010 user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?