Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sem videla, da je tudi v OŠ dodatek za glavni predmet - ki se eksterno preverja, vsaj na tem linku piše, ki ga je Aja1 dala. Itak me bodo pa ponucali za vse živo. Pa saj, tako mi je prav. Bom vsaj dodobra spoznala šolski sistem. Tudi športni dnevi, ekskurzije in šola v naravi mi ne uidejo. Za razna nadomeščanja bom pa itak verjetno prva na spisku. No, upam vsaj, da ne takoj na začetku, da vsaj malo noter pridem. Geografinja me je že snubila za razne izlete, ko rabijo spremljevalce. Verjetno bom šla še h kakemu drugemu predmetu malo poslušat, da vidim, kako teče zadeva. Sicer smo se pa zmenili, da dan dva samo poslušam, potem bom pa počasi morala tudi sama kaj speljat. Zelo mi je všeč, ker se poznamo, in vem, da me ne bodo šparale, in se tudi ne bodo obotavljale iskreno pokritizirat moje delo.

. Tam bom pa fina izpadla, ker ne bom mogla veliko jest
Potem pa samo še Mirnini za najožjo žlahto! Tole smo dobro izvedli, obe skupej. Prav fino!
Malecka končno spi, ga je nekaj biksala prej
,... Krfjolca, poslala sem ti ZS.
z motivi dojenčkov
, samo kdaj bom jaz to sestavljala
(MucaMaca, Krfjolca,...). Jaz čakam na leto 2010