rogljicek
|
Čer. Midve sva šle potem na en oreng potep v mesto. Me že tolk časa ni blo tam in je blo prav fajn. Sva šli v Namo, majo full novih firmic (vsaj zame), pa tolk luštnih cunj, ampak kupila pa nisem nič, saj sploh nič ne rabim, itak sem več al manj doma. Iwa, te je blo lepo spoznat, na žalost le na hitro, pa vendar. Zate eno , tvoji pikici pa čestitke za polovičko. Sugar, Kjava, fejst punci sta. Kjava, ampak ti pa maš pridnega otroka. Namreč, jaz si ne predstavljam it sama z nečakom in Reyo takole na kavo. Včasih greva skupaj z Marjeto (njegovo mamo) in ga komaj hendlava. Enkrat smo sedeli mirno na kavi, ko ga zmanjka, je šel sam v zg. štuk, ga grem iskat in sva se "lovila" po štacuni, potem pa je mi je ušel v skladišče in ga je lovila še prodajalka. Tejč, tebi res ne bi prisodila 100 let, niti 30. 24 mogoče, maš tako mlad obraz. Hm, kako ga vzdržuješ? Jaz jih mam 28, pa moram že kreme za proti gubam začet uporabljat . Vse ostale je pa itak vsakič lepo videt. Grem še mal po netu brskat, nadoknadit zamujeno. Nočko
|