|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naravni zrezki
1.12.2007 9:03:38   
zanna
Jaz bi pa lepo prosila, če mi katera pove, kako naredi zrezke v naravni omaki, ker meni nikoli na ratajo.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naravni zrezki
1.12.2007 10:06:36   
Jessy
Ne vem, če je to naravna omaka, ampak so zeloooo dobri.
Zrezke na eni strani potolčem, solim, popram in dodam zelo malo mlete rdeče paprike. Močno segrejem posodo v kateri jih bom pekla, dolijem 1 jedilno žlico olja ali manj in pustim, da se še olje fajn ogreje. Olje mora biti tako vroče, da je tik pred tem, da se začne kaditi od njega. Potem pa zrezke položim gor in pustim še vedno največji ogenj. Počakam, da lepo odstopijo od posode, nato jih obrnem in isto naredim še na drugi strani. Ko so popečeni na obeh straneh, znižam temperaturo na srednjo moč ter prilijem dober deci vode. Jaz potem dodam ene 3 stroke drobno nasekljanega česna in pečem še 2 uri. Ko voda vmes izpari, pustim, da se tista "voda" še malce prime, nato pa spet prilijem vodo, ker če se bo malce prijelo, bo omaka dobila boljši okus in tudi barvo.
Na koncu prilijem toliko vode, kot rabim omake, po potrebi še dosolim (še raje dodam manjši košček goveje jušne kocke) in zgostim z moko, ki jo vmešam med vodo v lončku, da ni grudic, potem pa zlijem v omako. Še par minutk pokuham in postrežem.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naravni zrezki
1.12.2007 12:53:02   
kajalin*
Jaz pa naredim takole;zrezke po potrebi potolčem,solim.V ponev dam malo ollja,zrezke na hitro popečem po obeh straneh potem jih dam ven iz posode in na istem olju pražim veliko čebule,česen,žličko gorčice,malo mezge,nato prilijem vode koliko želim omake,še naprej kuham,malenkost zgostim z moko,vržem popečene zrezke not in kuham,dokler niso mehki.
V omako lahko daš tudi poljubno zelenjavo,smetano,...
Kako delaš pa ti,da ti ne ratajo???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
5 slastnih kašic za dojenčke
Hitro preverite pet receptov za slastne in zdrave kašice za dojenčka, ki se spoznava z gosto hrano.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?